Adam Mimikidis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλησπέρα Έχω ένα laptop turbo-x ( Uranus Duo I ). Πέρασα τα 7 64bit και δεν μπορώ να βρω πουθενά drivers για την γραφικών. Ευχαριστώ
coolerman Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Καλησπέρα Έχω ένα laptop turbo-x ( Uranus Duo I ). Πέρασα τα 7 64bit και δεν μπορώ να βρω πουθενά drivers για την γραφικών. Ευχαριστώ η απο πλαίσιο η απο την εταιρία κατασκεύης του. αλλού δεν θα βρείς driver
Prof_Chaos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ηθελα να ήξερα ... γιατι δεν έχουν ενα site να ανεβάζουν τους οδηγούς του nitro-x? τοσο δύσκολο είναι πιά; Ενισχύουν και την συνολική εικόνα του προιόντος που πουλάνε.. Παρε ενα τηλέφωνο στο τηλεφωνικό τους κέντρο και θα σε εξυπηρετήσουν... 2
RcManiac Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ποια κάρτα έχει ; NVIDIA , Intel , Amd ; Κοίτα στο gpu-z και πήγαινε στην αντίστοιχη εταιρία για να κατεβασεις τον driver . Μην ασχοληθείς καθόλου με το πλαίσιο γιατί θα έχουν παλιούς .
magdalhnh Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το μοντέλο σου πρέπει να είναι αυτό http://www.arimacorp.com/ViewProduct.asp?View=152 όμως η εταιρία κατασκευής, έχει κλείσει. Η κάρτα γραφικών είναι η Ati Radeon Mobality X1600 ( M56P ) και δεν έχει drivers για windows 7. Υπάρχουν κάποια sites που δίνουν drivers για windows 7, αλλά δεν ξέρω κατα πόσο θα πρέπει να τα εμπιστευτείς, όταν ο ίδιος ο κατασκευαστής της κάρτας δεν δίνει drivers.
Adam Mimikidis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Σας ευχαριστώ όλους για την άμεση κ ταχεία απάντηση. Δυστυχώς όλα όσα μου γράφετε τα είχα κάνει πριν άλλα τίποτα. Ευχαριστώ και πάλι !!!
master2 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δοκιμασε αυτους Site: http://www.mediafire.com/?6lx8zb4l24zm5i3">drivers
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα