ggeo1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Λοιπόν , δούλεψε επιτέλους! Το μόνο θέμα είναι πως ξεκινώντας την ShowList activity ,μου δείχνει ένα widget το οποίο θυμάμαι είχα χρησιμοποιήσει κάποια στιγμή για το dialogprogress. (ένα κυκλικό widget είναι). Αφού πατήσω το κουμπί , ξεκινάει το `κανονικό´ progressdialog . (και το άλλο συνεχίζει να γυρνάει) Θα το κοιτάξω μήπως βρω τίποτα , δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εμφανίζεται. (με το δικό σου GPSTracker εμφανίζεται) Επίσης, είχα : public void onCancel(DialogInterface dialog) { GetGPSData.this.cancel(true); } Πώς μπορώ να το βάλω στο dialog στο GPSTracker που μου έδωσες?Γιατί δεν το δέχεται έτσι. Σε ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου! (Επίσης, αν γνωρίζεις χωρίς να κάθεσαι να το ψάχνεις πως μπορώ είτε αφού βρει το σήμα , είτε αφού βγω από το activity ή από την εφαρμογή , να εμφανίζεται dialog για να ρωτάει αν θες να απενεργοποιήσεις το GPS. Προσπάθησα να γράψω μέσα στην finish κάτι όπως: public void finish() { if (!isCalledFromAlertDialog) { showSettingsAlertDisable(); return; } super.finish(); } αλλά δεν μπορεί να δει αν το έχεις ενεργοποιημένο ή όχι και στο πετάει συνέχεια)
warlock9_0 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 εγώ δεν έχω βάλει άλλο widget, μήπως έχει ξεμείνει σε κανένα xml σου? η oncancel που λες ήταν στο progress bar? αυτή είναι που σου είπα οτι ξέχασα και οτι πρέπει να την βάλεις και να σταματάς τα location updates αν γίνει cancel η progress bar μπες στο gpstracker εκεί που φτιάχνει την progress bar και βάλε κάτι σαν αυτό progressDialog.setOnCancelListener(new OnCancelListener() { @Override public void onCancel(DialogInterface dialog) { // actually could set running = false; right here, but I'll // stick to contract. cancel(true); } }); μέσα στην oncancel βάλε και να σταματάει τα updates, δες στην onlocationchanged πως γίνεται για το τελευταίο δεν έχω ιδέα
ggeo1 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Όντως είχε ξεμείνει σε xml το άτιμο! Στο progressDialog.setOnCancelListener(new OnCancelListener() { μου βγάζει : The method setOnCancelListener(DialogInterface.OnCancelListener) in the type Dialog is not applicable for the arguments (new OnCancelListener(){}) Και στο public void onCancel(DialogInterface dialog) { The method onCancel(DialogInterface) of type new OnCancelListener(){} must override or implement a supertype method (Αν αφαιρέσω το @Override ,το δέχεται το onCancel) Το έχω : if (!canGetLocation) { // no network provider is enabled } else { progressDialog = new ProgressDialog(mContext); progressDialog.setOnCancelListener(new OnCancelListener() { @Override public void onCancel(DialogInterface dialog) { stopUsingGPS(); progressDialog.cancel(); cancel(true); } }); progressDialog.setMessage("Waiting for location..."); progressDialog.setIndeterminate(true); progressDialog.setCancelable(true); progressDialog.show();
warlock9_0 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 έχεις κάνει import τον oncancelListener? έτσι όπως το έχεις απλά βάλε το cancel(true) και παίζει
ggeo1 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Ok , ήθεελε import το import android.content.DialogInterface.OnCancelListener; Δεν το ήξερα. Το cancel(true) το αφαίρεσα όμως. Να σαι καλά! Σε ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα