maxdore217 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Αν κάτι δεν πάει καλά πώς γυρίζουμε πίσω ή δεν έχει καρδιά μου...? ( ξανάκατεβάζω την 2.3.6 πχ. και την περνάω με οdin με τον ίδιο τρόπο και όλα οκ ?)
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ναι τα παντα γινονται μεσω Odin. Δεν μπορω να σου πω ποια εκδοση συγκεκριμενα πρεπει να κατεβασεις, αλλα η λογικη ειναι αυτη. 1
harris19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ναι τα παντα γινονται μεσω Odin. Δεν μπορω να σου πω ποια εκδοση συγκεκριμενα πρεπει να κατεβασεις, αλλα η λογικη ειναι αυτη. λοιπον εκανα το reset το κινητο τουλαχιστον μεχρι τωρα ειναι αισθητα πιο γρηγορο σε σχεση με την 2.3.6..περισσοτερες εντυπωσεις αφου το ψαξω ακομα καλυτερα...ευχαριστω stormrain για την πολυτιμη βοηθεια σου....
maxdore217 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 πες να παίρνουμε σειρά και βάλε και κανένα λινκ με την έκδοση (αν και κατέβασα κάποια πολωνική)
harris19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 πες να παίρνουμε σειρά και βάλε και κανένα λινκ με την έκδοση (αν και κατέβασα κάποια πολωνική) τα λινκ για το odin και για την εκδοση τα πηρα απο εδω ειναι σερβικη αν δεν κανω λαθος..η διαδιακασια ειναι πολυ ευκολη και γρηγορη και το κινητο πολυ πιο καλο και γρηγορο...εγω προσωπικα με το προτεινω!
maxdore217 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Το έχω δει το βίντεο έτσι λέω να το κάνω και εγώ ..απλά η έκδοση που κατέβασα είναι πολωνική...τι διαφορά έχει από την σέρβικη? (απ'όσο διάβασα πρέπει να είναι ποιο πρόσφατη η πολωνική )
harris19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 απο οτι γνωριζω δεν εχουν τρελες διαφορες..απλα ειχα ακουσει οτι η καλυτερη εκδοση ειναι η σερβικη και η γερμανικη..τωρα θα σε γελασω...
maxdore217 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 εγώ πέρασα αυτήν τελικά ,πρώτες εντυπώσεις έχω μια μικρή εντύπωση ότι ψιλό κολλάει , αλλά ακόμα δεν έχω τσεκάρει αρκετά .
harris19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 εγώ πέρασα αυτήν τελικά ,πρώτες εντυπώσεις έχω μια μικρή εντύπωση ότι ψιλό κολλάει , αλλά ακόμα δεν έχω τσεκάρει αρκετά . και εμενα κολλουσε στην αρχη μετα εκανα το reset και ολα καλα..για δοκιμασετε το!
harris19 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 ρε παιδια εχω ενα θεμα με το κινητο....ενω δεν εχω συγχρονισμενο το facebook στο κινητο και γενικα δεν εχω συγχρονισμενο σχεδον τιποτα ενω εχω κλειστο στο facebook ερχονται ειδοποιησεις λες και ειμαι online ενω εχω βγει με αποτελεσμα η μπαταρια να κραταει το 1 μερα και αν..επισης και αλλες εφαρμογες ενω τις κλεινω παντα αυτες δν κλεινουν ξερεις κανεισ γιατι?
MrJohn Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Καλησπέρα,θέλω να αναβαθμίσω το Galaxy S Advance μου σε Jelly Bean.Είδα κάποιες απαντήσεις εδώ : http://www.insomnia....ean-εποχή-r4790 και σε αυτό το θέμα αλλά από αγγλικά δεν τα πάω καλά οπότε δε μπόρεσα να βγάλω άκρη από τα link.Μπορεί κάποιος με λιγη παραπάνω υπομονή να μου εξηγήσει στα ελληνικά (!) βήμα-βήμα την διαδικασία παρακαλώ ? επίσης επειδή είμαι και λίγο (λίγο ! :Ρ) άσχετος,μπακ απ πως κάνει κάποιος ? (γιατί είδα ότι μετά την αναβάθμιση χρειάζεται hard-reset)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα