harris19 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ρε παιδια θελω να βαλω την jelly bean εκδοση στο κινητο μου...εχω δει διαφορα βιντεακια στο ιντερνετ για το πως να το κανω αυτο που θελω να ρωτησω εγω ειναι...πριν ξεκινησω την αναβαθμιση θα πρεπει να βγαλω την εξωτερικη καρτα απο το κινητο μιας και εκει ειναι ολες οι φωτο μου η δν χρειαζεται γιατι δεν επηρεαζεται η εξωτερικη καρτα??σορρυ για τις χαζες ερωτησεις αλλα θελω να ειμαι σιγουρος..
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Κανονικα δεν επηρεαζεται η εξωτερικη καρτα. Εγω βεβαια θα σου προτεινα να τη βγαλεις, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παει στραβα και πότε και με μια απλη κινηση γλιτωνεις ενδεχομενα τρεξιματα.
harris19 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Κανονικα δεν επηρεαζεται η εξωτερικη καρτα. Εγω βεβαια θα σου προτεινα να τη βγαλεις, ποτε δεν ξερεις τι μπορει να παει στραβα και πότε και με μια απλη κινηση γλιτωνεις ενδεχομενα τρεξιματα. σε ευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου... μια τελευταια ερωτηση βλεπω διαφορα βιντεο για την αναβαθμιση...το ενα ειναι μεσω odin και το αλλο κανοντας root...ερωτηση αυτες ειναι 2 διαφορετικες μεθοδοι για να κανεις αναβαθμιση η πρεπει να κανεις και τις 2 δηλαδη πρωτα μεσω odin και μετα να κανεις root..
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Το root (administrator access στη συσκευη σου) και το φλασαρισμα μεσω Odin ειναι δυο διαφορετικες διαδικασιες (αν και καποιες φορες και το root γινεται μεσω Odin). Aν εσυ θελεις μοναχα να κανεις την αναβαθμιση ακολουθησε καποιον οδηγο που λεει πως να το κανεις μεσω Odin και σταματα εκει, μην προχωρησεις στο root Ομως διαβασε πολυ καλα τους οδηγους κλπ για να ξερεις τι κανεις και να ξεκαθαρισεις τι κανεις και γιατι το κανεις.
harris19 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 μηπως ξερεις και που μπορω να βρω την σερβικη η την ρωσσικη εκδοση γιατι στα σιτε που το εχω βρει ειναι μεσω rapidshare και κολλαει με αποτελσμα να μην μπορω να το κατεβασω!
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Σιγουρα θα βρεις links εδω. Ειναι ο ναος για modαρισματα και οχι μονο, για καθε συσκευη! http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=2099
SeXBOX Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Εδώ βιντεάκια http://www.insomnia.gr/topic/485630-sony-xperia-p-ή-samsung-galaxy-s3-mini/?p=52348582 και αν τα δεις από το youtube στις περιγραφές έχει όλα τα links για download
maxdore217 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Τελικά τι έκανες την πέρασες...? ποια και πως το βλέπεις ( όλα οκ ? ) Να μάθουμε και εμείς που δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα !
harris19 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Τελικά τι έκανες την πέρασες...? ποια και πως το βλέπεις ( όλα οκ ? ) Να μάθουμε και εμείς που δεν έχουμε προχωρήσει ακόμα ! τωρα σε λιγο θα την περασω...μεχρι αυριο το πρωι θα εχω γραψει εντυπωσεις...
harris19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 τωρα σε λιγο θα την περασω...μεχρι αυριο το πρωι θα εχω γραψει εντυπωσεις... παιδια εβαλα jelly bean αλλα παρατηρω οτι κινητο ειναι πιο αργο απο οτι πριν...ξερετε τι παιζει να εχει γινεΙ??επισης οι εφαρμογες που ειχα πριν ειναι ακομα αποθηκευμενες δεν θα επρεπε να ειχαν σβηστει?
maxdore217 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ποια πέρασες...? Λογικά δεν θα έπρεπε να υπήρχε τίποτα αλλά ας πει κάποιος που το κατέχει το θέμα .
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 παιδια εβαλα jelly bean αλλα παρατηρω οτι κινητο ειναι πιο αργο απο οτι πριν...ξερετε τι παιζει να εχει γινεΙ??επισης οι εφαρμογες που ειχα πριν ειναι ακομα αποθηκευμενες δεν θα επρεπε να ειχαν σβηστει? Κανε ενα hard reset και αν περασες τη rom με Odin περασε την ξανα. Αν την περασες με Kies κανε απλα το hard reset. Kαλο ειναι να κανουμε clean install σε αναβαθμισεις.
harris19 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Κανε ενα hard reset και αν περασες τη rom με Odin περασε την ξανα. Αν την περασες με Kies κανε απλα το hard reset. Kαλο ειναι να κανουμε clean install σε αναβαθμισεις. μεσω odin εκανα...και πως ειπαμε οτι κανε το clean install??
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Πηγαινε Settings> Privacy> Factory Data Reset> Reset Phone> Erase Everything Προφανως κρατας μπακαπ πριν. Δοκιμασε πρωτα αν εχει αλλαξει κατι στην ταχυτητα (που λογικα θα δεις διαφορα) και αν οχι, ξαναπερασε τη Rom.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα