Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας!

Θα ήθελα την γνώμη σας για το προαναφερθέν μοντέλο

Link.png Site: http://www.skroutz.gr/s/2633955/Dell-Inspiron-15R-7520-Special-Edition-i5-3210M-6GB-1TB-W8.html">skroutz.gr

Specs:

Μπαταρία: 6 Cell Li-Ion Επεξεργαστής: Core i5 3210M (3.10GHz) Οικογένεια Επεξεργαστή: Core i5 Κατασκευαστής Επεξεργαστή: INTEL Διαστάσεις (πλάτος x βάθος x πάχος, σε mm): 378 x 252 x 30 Σκληρός δίσκος (χωρητικότητα / στροφές λειτουργίας): 1TB/5400rpm I/O Ports: 1x D-Sub, 1x HDMI, 4x USB 3.0, 1x eSATA/USB 2.0, 1x RJ-45, Multi-in1 card reader Κατασκευαστής: DELL Χωρητικότητα Μνήμης: 6GB Λειτουργικό Σύστημα: Windows 8 GR/EN 64-bit Οπτικά Μέσα: DVD-RW Ανάλυση Οθόνης: 1366 x 768 Διάσταση Οθόνης: 15.6'' Μνήμη Συστήματος: DDR3 - 1600MHz Κάρτα Γραφικών: AMD Radeon HD 7730M Μνήμη Κάρτας Γραφικών: 2048MB Εγγύηση (Μήνες): 24 Τύπος Εγγύησης: On Site - Pick up and Return Web Camera: 1.0 Megapixels

Το λαπτοπ προορίζεται για χρήση internet, office, VM's, gaming (SC2, Diablo, κανα CS...οχι πολύ απαιτητικά παιχνίδια!)

Επίσης..... αν και το εψαξα, δεν βρήκα σαφή απάντηση για το αν είναι δυνατή η αντικατάσταση του hdd που έχει με κάποιον ssd (και πιθανώς εγκατάσταση του μηχανικού δίσκου στην θέση του dvd drive!!)

Thank you  :-)

Δημοσ.

η αντικατάσταση του δισκου με ssd ειναι εφικτη(λογικα παντα)με την προϋπόθεση οτι δεν θα κανεις καποια ζημια κατα το ανοιγμα του λαπτοπ(ευχομαι να μην εχει μονοκομματο κομματι απο κατω οπως μερικα μοντελα της σειρας Inspiron,οπου για την αλλαγη δισκου πρεπει να το κανεις ολο ανταλλακτικα)

για τη δουλεια που θα το χρειαστεις παντως μια χαρα θα ειναι.

Η καρτα γραφικων του κανει και για σοβαρο(οσο σοβαρο μπορει να ειναι το gaming σε laptop)gaming.

Δημοσ.

Σε ευχαριστω για την απαντηση Xristara..

Στα λεφτα του δεν εχω βρει κατι αναλογο (χαρακτηριστικα σε συνδυασμο με αξιοπιστια), εχω και ενα σκαλωμα να παρω dell...

Δημοσ.

μνήμη και δίσκος αλλάζουν πανεύκολα βγάζοντας ένα καπάκι σχήματος L.

Καλό αυτό...μηπως γνωρίζεις και αν θα χρειαστεί να πάρω και κάποιου είδους ανταπτορα για να κουμπώσει ο ssd??

Και γενικά ρωτώντας...αλλαζοντας δισκο δεν χάνεται η εγγύηση, σωστά??

Thanx και πάλι !

Δημοσ.

στα dell Οχι αν το ανοιξεις και δεν χαλασεις τιποτα μια χαρα σε καλυπτει η εγγυηση.

Μπορεις αυριο να τους παρεις τηλεφωνο να στο επιβεβαιωσουν και οι ιδιοι.

νομιζω πως οχι δεν χρειαζεται καποιος ανταπτορας αλλα μη σε παρω και στο λαιμο μου :-D

Δημοσ.

Καλό αυτό...μηπως γνωρίζεις και αν θα χρειαστεί να πάρω και κάποιου είδους ανταπτορα για να κουμπώσει ο ssd??

Και γενικά ρωτώντας...αλλαζοντας δισκο δεν χάνεται η εγγύηση, σωστά??

Thanx και πάλι !

αν είναι στις ίδιες διαστάσεις του μηχανικού δίσκου που έχει μέσα (νομίζω WD 2,5") δεν χρειάζεται αντάπτορας.

γιατί να χάσεις την εγγύηση?

αυτός είναι ο σκοπός του καπακιού...

και αντάπτορα για δίσκο αντί για DVD έχω πετύχει στο ebay αλλά δεν ξέρω αν βγάζει η Dell original.

Δημοσ.

Δεν θα χρειαστείς ειδικό αντάπτορα για τον ssd. Οταν όμως έρθει η στιγμή να τον τοποθετήσεις και να εγκαταστήσεις τα windows κράτησε Link.png Site: http://www.insomnia.gr/topic/484909-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-ssd-%CF%83%CE%B5-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE-%CE%BC%CE%B5-uefi-boot-dell-laptop-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-windows-8-installation-disk/">αυτό γιατί θα σου χρειαστεί.

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις παιδια, και για το λινκ μαγδαληνη (αν και μου φανηκε λιγο ταλαιπωρια ολη η αλλαγη η οχι..? αλλα αυτα οταν με το καλο ερθει η ωρα για ssd)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...