ababapanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 to telefteo firmware ine to 2.0f i to 2.0h?
ababapanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 egw twra ehw to 2.0f me simferei na vahw to 2.0h? ti prosferei?
dimip Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 ego exo to 2.0g kai grafi kanonika se 4x ala to sony anekathen exi provlima egrafis cd-r 99 900mb
ababapanos Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2004 me simferei na valw to 2.0h? ti prosferei?
lefterhs Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2004 Υποτειθεται οτι τα καθε καινουργιο firmware προσφερει compatibility με περισσοτερα δισκακια απο ο,τι τα προηγουμενα. Εγω ειδες τι επαθα, για αυτο ρωτησα αν ειναι γενικο φαινομενο με αυτα τα 2 firmwares. Μπορεις να βαλεις τo h και αν δεις οτι δεν σου κανει να ξαναγυρισεις στο f.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2004 Καλησπέρα, ένας φίλος έχει το sony, και παρ΄ότι του περάσαμε το 2.0h, δεν γράφει με τίποτα σε 4x (princo dvd-r). Τα dma είναι οκ. To pc είναι athlon xp2100+, ddr512mb. Καμιά ιδέα? Ευχαριστώ
lefterhs Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Καλα εγω εχω σχεδον ξεχασει την 4χ εγγραφη. Λιγες μαρκες -r +r μου τα γραφει σε αυτη την ταχυτητα. Γενικα θελει ψαξιμο το θεμα...Το οτι το δισκακι ειναι χ4 δεν σημαινει τιποτα. Μπορει να το γραψει χ4 χ2 ή καθολου. θελει πολλες δοκιμες με διαφορες μαρκες για να βρεις αυτα που σε ικανοποιουν και εχουν λογικη τιμη.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Καλημερα, θα προσπαθήσει με κάτι ritek που θα πάρει σήμερα, και θα δούμε. Πάντως κανένα , απο αυτά που έχει δοκιμάσει μέχρι σήμερα, δεν του γράφει σε 4x
ababapanos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2004 pantos ta ritek paidia grafonte se 4X . einai alithia oti ftines markes kai no name diskakia...oute sizitisi gia to SONY na ta grapsei se 4X
aissaris Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2004 Παιδιά κι εγώ το dru-500a έχω, και όντως μου έγραφε σχεδόν τα πάντα (από τα φθηνά media) σε 2x ή ακόμα και σε 1x. Παρόλες τις αναβαθμίσεις του firmware το πρόβλημα συνεχιζόταν, μέχρι που εγκατέστησα την τελευταία έκδοση του nero (6.κάτι) από 6.0 που είχα μέχρι τότε, και όλα τα προβλήματα λύθηκαν. Έχω δοκιμάσει ακόμα και noname ασημένια δισκάκια, τα έγραψε 4x. Φυσικά ούτε λόγος γιά princo, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα...
lefterhs Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2004 Mhpws kanenas exei dokimasei ta DVD ASO -R 4x sto dru500a? Mou sunebei to e3hs: Arxika mou egrace 4-5 kala se taxuthta 2x. Omws apo ena shmeio kai meta mou ta ekege sto 98% eite me to cloneDVD eite me to nero. Otan lew oti ta ekege KYRIOLEKTW! otan eida thn epifaneia eggrafhs eixan dhmiourgh8ei aktinwtes grammes les kai eixe liwsei to eswteriko tou! Alles markes tis grafei kanonika pantws to writer... Ti pisteuete oti ftaiei to writer h ta diskakia?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.