Προς το περιεχόμενο

SONY DRU 500A

lefterhs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Epeidh eida apo to gallop tou hunter oti eimaste kamposoi katoxoi tou sugkekrimenou montelou, anoigw auto to topic gia antallagh apocewn gurw apo auto.

Egw 8elw na rwthsw an exei epixeirhsei kapoios na perasei to firmware 2.0f...Egw to exw afhsei sto 1.0g, giati einai sta8erotato kai grafei ola ta diskakia mia xara, opote epeidh "o,ti douleuei den to peirazeis"... :wink:

An to perase kapoios, exei dei tipota beltiwseis h tou parousiasthkan tipota problhmata apo to 2.0f?

Akoma exei gracei kaneis DVD se taxuthta x4? Den exw parei akoma tetoio disk gia na to dokimasw sto diko mou.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

auto pou den ksero sinonomate, einai an to 1.0g grafei tetraplis.

exo balei to 2.0f edo kai kairo, to mono pou den grafei einai se tetrapli taxuthta. exo valei TDK apo plesio alla ta grafei se 2X. pantos se kati anonyma (princo) den egrapse, ta ekapse.

Telika me pio firmware grafei se tetraplis? mia aporia pou tin kouvalao kairo. apofasisa omws na pao diakopes kai na min agxotho allo :wink:

Δημοσ.

Apo to 1.0e kai meta upotu8etai oti grafei x4 ta +R. Ta -R apo thn arxh xwris na xreiazetai firmware update.

Twra me ebales se skeceis...8a paw na parw kai egw kana diskaki 4plhs

(an kai einai akriba akoma, gia auto ta apefeuga :? ) na to dokimasw kai egw.

Δημοσ.

Κι εγώ έχω το DRU500 με το 2.0f. Έχω γράψει πάνω από 40 4x Mitsui δισκάκια και μόνο 1 4x TDK. Όλα γράφτηκαν χωρίς κανένα πρόβλημα, ούτε καν το πρόβλημα που εμφανίζεται σε κάποιες μάρκες DVD-R με το κλείσιμο του δισκακιού.

Πάντως μέχρι τώρα έχω γράψει πάνω από 100 DVD-R. Δεν έχω βρεί πουθενά DVD+ ή -RW 4x.

Νίκος

Δημοσ.

vre pedia pote vgike to 2.0f.??? egw apo 1.0f to ekana 1.0g.... twra mia fora epihirisa na grapsw se 4X me ena no name diskaki princo kai to egrapse 2x .... axizei na valw to 2.0f??? kai an nai apo pou na to katevasw?

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω και εγώ το Sony DRU500A αλλα εχω κάποια προβλήματα! Τελειώνοντας την εγγραφή και κείνοντας το Session κρατάει για πολλύ ώρα! Γνωρίζεται κάτι?

Δημοσ.

Telika perasa kai egw to 2.0f kai ola einai OK.

X8es egraca to prwto mou diskaki x4 (SONY+R) me epituxia.

Epipleon brhka se ena magazi diskakia MIRROR-R x4 sta 1.65 euro.

Mou fainetai polu kalh timh 8) . An 8elete postarw to onoma tou magaziou.

Polountai kai se suskeuasia twn 25 sta 36 euro, opote to kostos paei peripou 1.45 euro ana diskaki.

Den ta dokimasa akomh gia na sas pw entipwseis omws...

Indefix: To problhma to exeis sta CD h sta DVD? Poio programma xrhsimopoieis gia eggrafes? Kalo 8a einai na kaneis kai urdate sto teleutaio firmware.

Δημοσ.

και εγω φιλοι μου εχω προβλημα με τα princo τα γραφει σε 2χ αν και τα βλεπει σαν 4χ

ακομη δεν εχω δοκιμασει να γραψω καποιο αλλο σε 4χ, ποιο 4χ μου προτεινεται?

Δημοσ.

Το πρόβλημα το εντώπισα με το πρώτο firmware της συσκευής! Μετά έκανα Update και έβαλα το 2.0e! Χρησιμοποιησα το Nero 5.5.κάτι και κλείνοντας το session πάπαλα! Τώρα Με την τελευταία έκδοση του firmware που πέρασα χτές έκαψα 2 DVD Sentinel 1x (Στα Sony τα γράφει 2x) ένα με το Nero 6 και ένα με το CloneDVD τέλεια!

Δημοσ.
lefteris me endiaferei to magazi

steile mou ena pr msg

filika

Aφήστε τις μυστικοπάθειες γιατί όλοι το συμφέρον μας κοιτάμε και υπάρχει ανάλογο sticky θέμα. Δεν θεωρείται διαφήμιση αν βρίσκουμε πολύ καλές τιμές σε ένα προιόν και αναφέρουμε το μαγαζί.

Τα mirror τα φέρνει η Κασετομπορική. Δοκίμασα μερικά στο DRU 500A και κλασσικά είχα τα ίδια αποτελέσματα.Αν και τα αναγνωρίζει σαν 4x και στην εκκίνηση εμφανίζει ως χρόνο εγγραφής τα 14 λεπτά, εντούτοις τα γράφει σαν 2x.

Είναι γενικό το πρόβλημα με τα "'άγνωστα" δισκάκια σε αυτό το recorder και το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και στο εξωτερικό. 'Οπως σωστά είπατε ,τα νέα firmware φτιάχνουν το πρόβλημα με τo κλείσιμο του session αλλά δεν παίζουν ρόλο στην εγγραφή 4x με φθηνά δισκάκια.

'Εχω δοκιμάσει γύρω στις 6 φθηνές μάρκες και ακόμα δεν έχω γράψει σε 4x Dvd-R ενώ με τη πρώτη έγραψα σε 4x Sentinel DVD+R. Τα φθηνά δισκάκια είναι αμφιβόλου ποιότητας και με πολλές ασυμβατότητες.

Για παράδειγμα τα mirror θα σας πούν στο μαγαζί ότι δε δουλεύουν σε pioneer.

Το Sony φαίνεται εκλεκτικό προς τις φθηνές λύσεις αλλά και πάλι είναι θέμα χρόνου πριν εμφανιστούν επώνυμες λύσεις με φθηνές τιμές και εγγυημένο αποτέλεσμα

Δημοσ.

Hal σε εμένα το ποσοστό είναι 60-40 (4X-2X) για τα Princo. Ακόμα δεν έχω δοκιμάσει άλλα 4Χ για να μπορώ να δώσω περισσότερες πληροφορίες καθώς είναι λίγο ρίσκο να πάρεις 20 ή 25 dvd δισκάκια και να πετάξεις τα μισά όταν έχουν 20-25 λίρες Αγγλίας καθώς εδώ δεν τα πουλάνε μόνα τους.

Τουλάχιστον τα Princo έχουν αποδειχτεί μέχρι στιγμής αρκετά αξιόπιστα (αν δε σε νοιάζουν και πολύ οι ταχύτητες...). Βασικά οι επώνυμες λύσεις φαίνεται να αργούν ακόμα κατά 6 μήνες με 1 χρόνο, μέχρι να γίνει η μετάβαση από τα CDR στα DVDR :-(

Δημοσ.

Τα mirror τα φέρνει η Κασετομπορική. Δοκίμασα μερικά στο DRU 500A και κλασσικά είχα τα ίδια αποτελέσματα.Αν και τα αναγνωρίζει σαν 4x και στην εκκίνηση εμφανίζει ως χρόνο εγγραφής τα 14 λεπτά' date=' εντούτοις τα γράφει σαν 2x.

Είναι γενικό το πρόβλημα με τα "'άγνωστα" δισκάκια σε αυτό το recorder και το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν και στο εξωτερικό. 'Οπως σωστά είπατε ,τα νέα firmware φτιάχνουν το πρόβλημα με τo κλείσιμο του session αλλά δεν παίζουν ρόλο στην εγγραφή 4x με φθηνά δισκάκια.

[/quote']

O diadoxos twn smartbuy einai dustuxws edw kai legetai Mirror. angry-smiley-013.gif

Agorasa 4 diskakia...Ta 2 to NERO den ta anagnwrizei kan otan ta bazw sto writer. Bgazei No Disk Inserted.

Prospa8hsa na gracw mia tainia se ena apo ta alla 2...To anagnwrhse ws x4 alla bebaia to egrace x2, opws eipe kai o HAL.

Bebaia ennoeitai oti den thn egrace swsta kai einai axrhsth.

Sumboulh mou: MAKRIA

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...