Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Exω αυτη την μητρικη και αυτες τις RAM πανω.

Θελω να προσθεσω ακομα 4gb (2χ2) οποτε θα ηθελα καμια προταση για μνημες συμβατες με το συστημα μου.

Εχει νοημα να παω για πανω απο 1333MHz ?

Επισης παιζει ρολο σε ποια slots θα τις βαλω? Αυτες που εχω τωρα νομιζω ειναι τοποθετημενες στο 1 και στο 3.

Επεξ/σία από moonspell21
Δημοσ.

Σωστα στο ενα τρια τις εχεις αλλα αμα παρεις 4 και γεμισεις τα σλοτς, προς τι το ερωτημα σου? οι αλλες θα πανε στο 2-4. Οχι δεν πολυ εχει νοημα να πας σε παραπανω. Μονο αν ψυριζεσαι. Οχι πως ειναι και κακο βεβαια. θα πρεπει να δεις αν τις υποστηριζει και ο cpu σου βεβαια που δεν ειπες ποιον εχεις.

Δημοσ.

όταν παίρνουμε μια καινούργια RAM θέλοντας να κρατήσουμε την παλιά κoιταμε; να πάρουμε την ίδια, και άμα δεν γίνετε αυτό κοιτάμε να πάρουμε μια όσο το δυνατόν παρόμοια για να μην έχουν τα προβλήματα που περιγραφής

Πρέπει να τρέξεις ένα πρόγραμμα που λέει τα specs του pc σου όπως το  CPU-Z η το AIDA να δεις τι ram εχεις τι μάρκα τι ταχύτητα τι timings και να παρεις κάποια ανάλογα.

To iδιο εχω πει και εδω

http://www.insomnia.gr/topic/486175-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-ram/

επίσης καλο είναι να γεμίζουμε όλα τα slots γιατί έτσι δουλεύουμε όλα τα channels

Δημοσ.

Αυτον εχω.

Ρωταω τι μαρκα να προτιμησω και να ξερω οτι αυτο που θα παρω θα ειναι συμβατο με το συστημα μου.

Ελα καλημερα φιλε.

Μεχρι 1333 υποστηριζει ο επεξεργαστης σου. Μπορεις να παρεις τοτε αλλες 2 ιδιες, ή αν οχι ιδιες με τα ιδια χαρακτηριστικα.

Δημοσ.

Αυτες που εχεις ειναι CL9 και αυτες που μου δειχνεις εχουν CL7. Θα πρεπει να τις φερεις καρφωτα στο 9 ή στο 8 ολες με ιδια timings να μη σου χαλασουν το channeling. 

Για αυτες ειμαι πιο σιγουρος να σου πω. Χωρις να θελω να σε παρω και στο λαιμο μου βεβαια.

Δημοσ.

Μαλλον το αναποδο, CL7 εχω και σου δειχνω CL9.
Απο οτι βλεπω οι περισοτερες KINGSTON ομως ειναι CL9.Aν δεν ειναι στο ιδιο θα εχω προβλημα?

Δημοσ.

Δε θα εχεις channelling αλλα μπορεις να ανεβασεις λιγο αυτες που εχεις και να κατεβασεις αυτες που θα παρεις για να το επιτυχεις, κομματακι δυσκολο, καλυτερα βαλε ιδιες.

Πρεπει να βρεις pc10666 μνημες και οχι pc10600 ή κατι αλλο για νασαι σιγουρος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...