parsifal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2014 Διάβασε πιο προσεκτικά τα μηνύματα, για το δωρεάν hosting που προσφέρει το papaki με κάθε domain μιλάμε...
sonyxp Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2014 το δωρεάν προϋποθέτει να έχεις domain, όχι πως σου δίνει και Domain Name...
mobile_32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Να κάνω μια ερώτηση (αν και δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό topic) θέλω να κάνω ενα λογαριασμό email της μορφής [email protected]/gr/eu (μια απο τις τρείς καταλήξεις). Από οτι έχω καταλάβει μέχρι τώρα θα αρχικά πρέπει να έχω και domain για να το κάνω και μετέπειτα να έχω εξασφαλίσει και μια εταιρεια που θα μου κάνει το hosting. Με συμφέρει το δωρεάν πακέτο που έχει το papaki. gr (site & email)? και αν όχι τι πρέπει να κάνω για να έχω ένα email (της παραπάνω μορφής)?
s2117 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2014 Βλεπω οτι με την κατοχυρωση name δινει 3 επιλογες για δωρεαν hosting Cloud hosting Web hosting και Word press hosting http://www.papaki.gr/web-hosting.htm Τι συμφερει να επιλεξει καποιος που δεν εχει ιδαιαιτερες γνωσεις για την κατασκευη ενος απλου site με καποιες φωτο μονο και 2-3 κειμενα ? Έχω αναφέρει τελευταία αρκετές φορές στο forum το GetSimple CMS, ένα ελαφρύ και πολύ καλό κατά τη γνώμη μου CMS, αν θέλεις να φτιάξεις κάτι μικρό κι εμφανίσιμο στα πολύ γρήγορα. Δεν χρειάζεται βάση δεδομένων (αποθηκεύει το «δυναμικό περιεχόμενο» σε XML αρχεία), οπότε θα πρέπει να παίζει και στο δωρεάν, άνευ MySQL hosting που δίνει το papaki. Για δοκίμασέ το αν θες και πες μας! adi32 τελικά δοκίμασες αυτό που λέει ο parsifal?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα