Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μολις σημερα εκανα λογαριασμο για domain στο εν λογο site και θελω να ανεβασω ενα wordpress site που εχω φτιαξει offline. Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βρω το μενου application για να εγκαταστησω το wordpress. Θα πρεπει μηπως πρωτα να εγκριθει το domain μου για να μπορεσω να κανω την παραπανω διαδικασια?

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τα γράφω όσο πιο συνοπτικά και απλά μπορώ:

Πρώτα πρέπει να εγκριθεί το domain σου.

Μετά θα πρέπει να νοικιάσεις κι ένα πακέτο φιλοξενίας/web hosting (είναι διαφορετικό πράγμα από το domain name), είτε από το papaki.gr πάλι είτε από κάποιον άλλον πάροχο υπηρεσιών web hosting.

Στη συνέχεια, θα ανεβάσεις το Wordpress site σου στο πακέτο φιλοξενίας που έχεις.

Τέλος, θα πρέπει να «συνδέσεις» το όνομα χώρου σου με το πακέτο φιλοξενίας, ώστε όταν πληκτρολογεί κανείς το www.todomainsou.gr, να σερβίρει το site σου ο server που εξυπηρετεί το πακέτο φιλοξενίας σου.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το papaki διαθετει ενα πακετο δωρεαν hosting οποτε μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να καταλαβεις πως λειτουργει...

Δημοσ.

Το papaki διαθετει ενα πακετο δωρεαν hosting οποτε μπορεις να το χρησιμοποιησεις για να καταλαβεις πως λειτουργει...

αυτο ακριβως εχω κανει

αλλα οπως λεει ο φιλος παραπανω θα πρεπει να ενεργοποιηθει πρωτα το domain name αν καταλαβα καλα

Δημοσ.

Το δωρεάν hosting πακετό που δίνει το papaki.gr με κάθε domain name δεν είναι κατάλληλο για φιλοξενία εφαρμογών όπως το WordPress που θες:

1. Είναι πολύ περιορισμένος ο χώρος δίσκου (100MB)

2. Δε σου δίνει MySQL (ή άλλου τύπου) databases, κάτι που είναι προαπαιτούμενο στη συντριπτική πλειοψηφία των δυναμικών PHP εφαρμογών

• Like 2
Δημοσ.

α μαλιστα, οποτε επειδη προκειται να ανεβασω ενα ελαφρυ blog, εχετε να μου προτεινετε ενα δωρεαν web hoster?

Δημοσ.

εχετε να μου προτεινετε ενα δωρεαν web hoster?

Αυτό έχει ερωτηθεί και απαντηθεί εδώ μέσα εκατοντάδες φορές. Χρησιμοποίησε την Αναζήτηση του forum και...καλό διάβασμα!

Επισκέπτης
Δημοσ.

<p>Το δωρεάν hosting πακετό που δίνει το papaki.gr με κάθε domain name δεν είναι κατάλληλο για φιλοξενία εφαρμογών όπως το WordPress που θες:</p>

<p> </p>

<p>1. Είναι πολύ περιορισμένος ο χώρος δίσκου (100MB)</p>

<p>2. Δε σου δίνει MySQL (ή άλλου τύπου) databases, κάτι που είναι προαπαιτούμενο στη συντριπτική πλειοψηφία των δυναμικών PHP εφαρμογών</p>

ωπ ναι μολις το εξακριβωσα,δικιο εχεις..σορρυ για την παραπληρορηση.. :Ρ

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Βλεπω οτι με την κατοχυρωση name δινει 3 επιλογες για δωρεαν hosting

Cloud hosting Web hosting και Word press hosting

http://www.papaki.gr/web-hosting.htm

Τι συμφερει να επιλεξει καποιος που δεν εχει ιδαιαιτερες γνωσεις

για την κατασκευη ενος απλου site με καποιες φωτο μονο και 2-3 κειμενα ?

Δημοσ.

Έχω αναφέρει τελευταία αρκετές φορές στο forum το GetSimple CMS, ένα ελαφρύ και πολύ καλό κατά τη γνώμη μου CMS, αν θέλεις να φτιάξεις κάτι μικρό κι εμφανίσιμο στα πολύ γρήγορα. Δεν χρειάζεται βάση δεδομένων (αποθηκεύει το «δυναμικό περιεχόμενο» σε XML αρχεία), οπότε θα πρέπει να παίζει και στο δωρεάν, άνευ MySQL hosting που δίνει το papaki. Για δοκίμασέ το αν θες και πες μας!

Δημοσ.

οκ θα το κοιταξω

αλλα αν παρω πχ το Word press hosting παει περιπατο το να φτιαξω ενα απλο site με το GetSimple CMS που λες ή με το παλιο Front page ?

Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει. Υποπτεύομαι πως θα έχουν φροντίσει για αυστηρούς περιορισμούς με κάποιον τρόπο, ώστε να διαχειρίζεσαι μόνο το προεγκατεστημένο WordPress που θα παρέχουν και να μη μπορείς να εγκαταστήσεις οτιδήποτε άλλο θέλεις εσύ...

Δημοσ.

Πολύ τσιμπημένες οι τιμές, γιατί να επιλέξω Papaki  με 70ε το χρόνο και να μην επιλέξω GoDaddy με 10απλάσια χαρακτηριστικά στην ίδια τιμή?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...