Superpie Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Παιδια καλησπερα σε ολους.Εχω ενα προβλημα τωρα τελευταια με το laptop μου.Εχω windows 8 καταρχην.Μπαινω κανονικα στο ιντερνετ και ανοιγω κανονικα σελιδες στο ιντερνετ..Οταν το pc το αφηνω ωρα αχρησιμοποιητο,ας πουμε οταν το αφηνω για να παω να φαω και ξαναμπαινω να ανοιξω καποια σελιδα δεν μου ανοιγει η σελιδα,αλλα δεν βγαζει και κανενα σφαλμα στον firefox που χρησιμοποιω,απλα μου βγαζει κενη σελιδα,παταω σε εναν σελιδοδεικτη πανω ή σε μια σελιδα και δεν κανει απολυτως τιποτα.Απλα στα tab που εμφανιζει αυτο εδω,πανω αριστερα το βελακι..Δηλαδη μου βγαζει αυτο το εικονιδιακι ενω εκει ας πουμε ειναι το icon της καθε σελιδας που μπαινω ή το κυκλακι που δειχνει οτι φορτωνει την σελιδα..Ολη η αλλη σελιδα οταν κολλαει ειναι κενη.Να πω επισης οτι δεν κολλαει η σελιδα,δλδ οχι οτι δεν ανταποκρινεται ή παγωνει,απλα δεν ανοιγει σελιδες και μενει κενη. Στον Chrome μου βγαζει αυτο εδω Πρεπει να κανω επανεκκινηση στο pc για να μπορεσω ξανα να ανοιξω σελιδες.Εχω τις τελευταιες εκδοσεις περιηγητων και ολα στο pc μου ειναι ενημερωμενα. Τι μπορει να παιζει ρε παιδια? εχει κανεις καμια ιδεα? καμια λυση κατι?
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Προφανώς μέχρι να φας το laptop έχει κοιμηθεί έχει πέσει σε standby / sleep η κάτι παρόμοιο και όταν έρχεσαι εσύ να το χρησιμοποίησης δεν ξυπνάει πλήρως και η κάρτα wifi μένει κοιμισμένη.Απενεργοποίησε το sleep και το standby και βάλε το pc να είναι full on συνεχεια
Superpie Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Οχι δεν φταιει αυτο.Μια χαρα μενει συνδεδεμενη η wifi καρτα.Επισης αυτο το κανει οταν στο laptop παιζω manager ας πουμε,και μετα απο καποια ωρα παλι μου κανει τα ιδια..
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 οταν χανεις internet στο laptop εχεις αλλες wifi συσκευες να δεις τι κανουν ?
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 αμα το αλλο pc ειναι Online wirelessly τοτε δεν φταιει το AP αρα ειναι η καρτα σου, κανε αυτο που σου ειπα με τα power settings και μετα βλεπουμε.
Superpie Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τα εκανα και παλι τιποτα..Δεν ειχε καποιο προβλημα στα power settings
rfc Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Κανε update τους drivers της καρτας δικτυου Αυτο το εκανες? κανε και ενα σκαν με το malwarebytes μηπως και....
coolerman Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 με επαναφορά συστήματος σε άλλο χρονικό σημείο δοκίμασες;;
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 (επεξεργασμένο) όταν χάσεις το internet κανε τα παρακατω: Start Menu -------------- Run ---------------------cmd 1. ping -t 192.168.1.254όπου 192.168.1.254 είναι το router σου2. ping -t 8.8.8.8είναι το dns τις google3. ping -t insomnia.grA. άμα αποτύχει το πρώτο χάνεις την επαφή σου με το ΑP και δεν χρειάζεται να πας παρακάτω.B. άμα δουλεύει το 1 εχεις σύνδεση με το ΑP, άμα δουλεύει και το 2 εχεις και internet άμα πετύχει και το 3ο εχεις σωστά και DNSC. άμα δουλεύει το 1 εχεις σύνδεση με το ΑP, άμα δουλεύει και το 2 εχεις και internet άμα αποτύχει το 3ο εχεις πρόβλημα με το DNS τώρα άμα γίνει κάτι άλλο βγάζουμε συμπέρασμα βάση τον αποτελεσμάτων σου Επεξ/σία 16 Μαΐου 2013 από biomecanoid
Superpie Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Το εκανα και μου βγαζει αυτο συνεχεια reply from -ip- -bytes- -time- ttl=53 οπου ip,bytes,time βγαζει την ταδε ip τα ταδε bytes και το time σε ms Το ttl=53 ειναι στανταρ.Δεν μου βγαζει καποιο αποτελεσμα
Superpie Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Λεω πως δεν μου βγαζει καποιο αποτελεσμα.. μου βγαζει κατι σειρες με ip με τα bytes και βγαζει συνεχεια αυτα
micos000 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Αν βγάζει time σε όλα τότε έχεις κανονικά σύνδεση, οπότε κάτι μπολοκάρει τους browsers. Αν αφήσεις κανένα torrent να κατεβάζει τι γίνεται; Δοκίμασε και με το filezilla να συνδεθείς με κάποιο free ftp server, π.χ. ftp.ntua.gr ή ftp.otenet.gr ή ftp.auth.gr (τα δίνεις όπως είναι στην γρήγορη σύνδεση). Δοκίμασε να δώσεις και κάποιο από αυτά στον firefox. Τον ie δεν τον αναφέρεις. Ούτε αυτός δουλεύει; Έκανες full scan με το malwarebytes που σου είπε ο rfc στο post #9; Ποιο av έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα