qsis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Τίποτα δε συγκρίνεται με το να κουνάς το ποντίκι σου 3cm για να πάει από άκρη σε άκρη της οθόνης ο κέρσορας όμορφα και ξεκούραστα, τα άλλα είναι ποζεριες Στις φορητές είναι απλά ανάγκη , στα pc ανωμαλία 4
orck Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Μετα απο χρηση περιπου ενα μηνα των Win8 (επειδη διαβασα και αυτο το επιχειρημα, τα εχω σταξει τα ευρα νομιμα, με αποδειξη αγορας) εχω να πω οτι δεν πρεπει να στεκομαστε εμποδιο στην αναπτυξη-αναπτυξη-αναπτυξη. Περιμενω την ωρα και την στιγμη που θα δουλευουμε τους υπολογιστες οπως ο Tom Cruise στην ταινια Minority Report (νομιμα ενοικιασμενη στο βιντεο κλαμπ της γειτονιας με αποδειξη επισης) γουσταρω να ειμαι ορθιος 8 ωρες (στην καλυτερη) και να κουναω σαν βλαμενο τα χερια μου. Μπορει να ειναι κουραστικο αλλα τα εχουμε ξαναπει ειναι αναπτυξη-αναπτυξη-αναπτυξη. Δεν με ενδιαφερει καθολου η διαμαχη, ο καθενας κανει οτι θελει στον υπολογιστη του, εγω εβαλα το start απο IObit (αυτο ηταν δωρεαν, δεν μου ζητησαν λεφτα, συγνωμη για αυτο) και ησυχασα. Καλη προοδο... 1
qsis Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 Δημοσ. 23 Μαΐου 2013 νομιζω οτι εισαι τεχνολογικα απροσαρμοστος, αμορφωτος και οπισθοδρομικος που δε μπορεσες να αντιληφθεις το μεγαλειο της ms και το ευρυτερο οραμα της για την ενοποιηση των λειτουργικων ξηλωσε αμεσα αυτο το "start" και αυριο πρωι τρεξε αμεσως να παρεις κινητο με wp8 , ταμπλετ με windows rt (για ακομα μεγαλυτερο fail ) και φυσικα ριξε μια προπαραγγελια στο xbox one και μην ακουσω δικαιολογιες του τυπου "μα εμενα μονο τα windows με ενδιαφερουν, γιατι δε μπορω να χρησιμοποιησω κατι αλλο για τις δουλειες μου" , αυτα ειναι φθηνες δικαιολογιες για να καλυψεις την ανικανοτητα σου να χειριστεις το υπεροχο και καινοτομο modern ui 3
ektor7 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Δημοσ. 25 Μαΐου 2013 Μια ενημερωση για οσους εχουν windows8 laptop και θελουν να κανουν downgrade σε 7,θα πρεπει να εχουν υποψη τους οτι οι επιδοσεις του touchpad(smoothness & ανταποκρινση κυρίως των multitouch gestures),θα μειωθει αρκετα! Οποταν καλό είναι να το εχουν και αυτο υποψη τους,πριν κανουν την μετάβασης!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα