Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά όχι, δε μου αρέσει, άρα (μέχρι να μου αρέσει) δεν υπάρχει περίπτωση να το στηρίξω.

Σχετικά με το iso mounting, συμφωνώ, είναι από τα υπέρ των 8. Το από πάνω όμως υπερισχύει αυτού.

Για μενα ομως το mounting δε το θεωρώ πεωνεκτημα των 8,γιατι υπαρχουν πολυ καλα freewares apps να το αναπληρωσουν!

Και δεν υπερισχυει το start menu,γιατι τοσο στα 7 οσο και στα 8 υπάρχει ενα εργαλείο πολυ ανώτερο κ αποδοτικοτερο που λέγε explorer!Απο τα 7 εχω αντικαταστησει το start menu,με το explorer και συνεχιζω να το χρησιμοποιώ με την ίδια συχνότητα και στα 8!

Επεξ/σία από billdanos
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Α καλα, οτι να 'ναι όμως... explore και xero psomi.  :blink:

Με ένα πρόχειρο ψυχογράφημα των win8 φανμποις που κατακλύζουν τα Ελληνικά φόρα κατέληξα στο συμπέρασμα οτι 90% έχουμε να κάνουμε με πωλητές καταστημάτων που έρχονται εδώ και δοκιμάζουν τρόπους πως θα πλασάρουν τα win8 στον μπαμπά με το παιδάκι.. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να πιστεύουν αυτά που γράφουν, απλά το πορτοφόλι είναι πιο ισχυρό από το μυαλό. :unsure:

Συμπονώ και προσεύχομαι για να βρούν τη φώτιση που τους χρειάζεται.. B)

cat-praying.jpg

Στο υπόλοιπο 10% ανήκουν ανοργασμικοί χρήστες υπολογιστών που μέχρι την έλευση των win8, τέλειωναν τη δουλεια μισή ώρα αργότερα απ'ολους εμάς που τελειώναμε (την ίδια δουλεια) μόλις σε μισό λεπτό. Hurray! λοιπόν στο metroui που έσωσε τους ανοργασμικούς χρήστες και τώρα τελειώνουν μαζί μας, σχεδόν ταυτόχρονα. Πάντως, θα μπορούσαμε να βαλουμε εμείς επιβραδυντικό για να μη νιώθουν τόσο άσχημα, δεν ήταν ανάγκη να μπεί σε τέτοια φασαρία η MS.  :P

Δημοσ.

Μιας και μιλαμε για εργονομια,ξεροντας οτι μια απο τις κυριες συνηθειες του έλληνα και οχι μονο,ειναι να κατεβαζει μουσικη απο το YouTube.Μηπως ξερεις καποιο προγραμμα στα windows7 που να κατεβαζει απο το youtube απευθευειας σε mp3 φορμα και να μη τρωμε τα νιατα μας να τα κατεβαζουμε σε mp4 και μετα να τα κανουμε covert σε mp3 και στο τέλος να καθομαστε να διαγραφουμε τα mp4?

Εννοείς «ενσωματωμένο» εξ αρχής στα windows, όπως ο i.e. ας πούμε; Αν όχι...jdownloader π.χ. ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Και κάτι τελευταίο, αφού είναι ΤΟΣΟ καλό το metroui, δεν έγινε με επιβολή και δεν έγινε με γνώμονα τα micropayments του marketplace, γιατί δεν αφήνει ελεύθερα να φτιάξεις εφαρμογές πάνω του, παρά χρειάζεται developer's licence και marketplace;   Γιατί δηλαδή το βασικό shell των win8 είναι μια εφαρμογή τύπου embedded -κλειστό κουτί- παρομοιάζοντας ένα prioprietary OS συσκευής (κινητό, topbox, navigator etc). Εεε; Γιατί;;; :ph34r:

Σε πιάνω αδιάβαστο για Developer, ψάξου για το sideloading

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλας γι'αυτά προφανώς (έβαλα τα links για να γίνουμε και επιμορφωτικοί) :P

How To Sideload Modern Apps on Windows 8

http://www.howtogeek.com/129535/how-to-sideload-modern-apps-on-windows-8/

http://blogs.technet.com/b/scd-odtsp/archive/2012/09/27/windows-8-sideloading-requirements.aspx

Ξέρεις φυσικά οτι δεν είναι λύση-πάνακεια και θέλει συνέχεια πάρε-δώσε με τη MS για licence reneweal. Εν πάσει περιπτώσει πως να μπούμε σ'αυτές τις λεπτομέρειες, εδώ πριν μιλούσαμε για WinFS => metroUI, τα shortcuts είναι playlist, και 2 αυγά τουρκίας. :cry:

Edit: Διευκρινίζω οτι εχω σταματήσει το developing επαγγελματικά, αυτό για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις οτι βγάζω (ή δεν βγάζω) λεφτά από τα όποια win7/ win8 / metroui / linux /ξερωγωτι.  :wub:

Επεξ/σία από pigeon
Δημοσ.

Για να το πάρουμε λίγο ανάποδα.

Έχει καμία σχέση η μηχανή "TABLET" με την μηχανή "PC";

hello εισαι στο 2013  και εχουν αρρηκτη σχεση με το computing

καθημερινες εργασιες οπως emailing, chatting, σερφαρισμα, reading, μουσικη, ταινιες, youtubing, light gaming μπορουν να γινουν χαλαρα ανασκελα στο κρεβατι στο σαλονι στο μπαλκονι απο ενα tablet

και ενταξει εσυ μπορει να εισαι ο παραδοσιακος τυπος ο παλιος ο δυσκολος που θελει το   βαρυ πακετο (case) πανω στο γραφειο με τα ανεμιστηρια να βουιζουν να φωσφοριζουν και να δειχνουν οτι βγαζουν δουλεια αλλα κοιτα και λιγο γυρω σου τι συμβαινει και εξω απο τα συνορα της χρεοκοπημενης χωρας σου

στη τελικη ποιος ειπε οτι το ενα αναιρει/καταργει το αλλο,

αλληλοσυμπληρωνονται....

Δημοσ.

τι εγινε ρε παιδια καταργηθηκαν οι υπολογιστες;  

που θελει το   το βαρυ πακετο (case) πανω στο γραφειο  

ειναι τοσο βαρια τα case μας που ουτε το γραφειο δε τα σηκωνει 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, απλά πρέπει να τρώμε αμάσητο ό,τι μας πασάρουν.

Θα μας πασάρουν και touch monitors και θέλω να δω ποιος θ' αντέχει αρκετή ώρα χωρίς να πιαστούν τα χέρια του :Ρ

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ρε ναι, ωραία φάση, απλά να δω πόση ώρα θα αντέξεις.

δεν νομίζω ότι με υποχρεώνει κάποιος να το χρησιμοποιώ αποκλειστικά και να παρατήσω το mouse/keyboard...

• Like 1
Δημοσ.

Νταξ προς το παρόν εικάζουμε.

Έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου πάντως, όταν θα παίζεις σε touch φάση, λογικό δεν είναι να έχεις το monitor σε πολύ κοντινή απόσταση;

Όταν θα κουράζεσαι και θα γυρνάς σε "legacy mode" τι θα κάνεις, θα σπρώχνεις πίσω το monitor; Και μετά πάλι πιο κοντά; Και πάλι πιο πίσω;

Δεν ξέρω, ίσως να παιχτεί αλλιώς το σκηνικό τελικά. Έτσι όπως το σκέφτομαι τώρα πάντως (λανθασμένα ενδεχομένως), πλησιάζει το γελοίο η φάση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...