Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.youtube-mp3.org/

Bαζεις το λινκ και κατεβαζει το mp3,απλα και γρηγορα.

Το ξερω το site.Το χρησιμοποιουσα αλλα αρκετές φορες μου εβγαζε προβληματακια με μερικα βιντεος και δε τα καταβαζε σωστα ή δεν τα δεχοταν καθόλου!Φυσικα πριν βαλω τα windows8 ηταν μια καλη εναλακτικη,απλα δε με απαλλασε παντα απο το βραχνα του converter!:-(
  • Απαντ. 109
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και μιλαμε για εργονομια,ξεροντας οτι μια απο τις κυριες συνηθειες του έλληνα και οχι μονο,ειναι να κατεβαζει μουσικη απο το YouTube.Μηπως ξερεις καποιο προγραμμα στα windows7 που να κατεβαζει απο το youtube απευθευειας σε mp3 φορμα και να μη τρωμε τα νιατα μας να τα κατεβαζουμε σε mp4 και μετα να τα κανουμε covert σε mp3 και στο τέλος να καθομαστε να διαγραφουμε τα mp4?

Μακάρι να μιλούσαμε και για εργονομία και δη για "GUI εργονομία" που μίλησα εγώ. Αυτό λέγεται παραγωγικότητα (productivity) και μάλιστα παραγωγικότητα χαμηλού επιπέδου γιατί ζητάς κάτι από μένα που θα μπορούσες να το βρεις με μια αναζήτηση στο google. Αν πήγαινε έτσι, οι μισοί χρήστες θα χρειάζονταν άλλους μισούς να τους κάνουν τις δουλειές. Επομένως, 1ον δεν ασχολείσαι με την εργονομία και 2ον δεν ξέρεις οτι το google είναι φίλος σου. Είναι λογικό λοιπόν να ψάχνεσαι σ'ένα dummy gui (metro) ενός καλού OS (win8) για να νιώθεις ανώτερος απ'αυτό, να μη σε πιάνει κοροίδο ένα κουτί. Σε συμπονώ, την παραγωγικότητα και την εργονομία σου όμως δεν την αυξάνεις, όσο και να χτυπιέσαι. No hard feelings...  B)

Λογια, κυριολεκτικα του αερα. Αν το κυριο μελημα σου ειναι το "σουρσιμο" του ποντικιου, ανεβασε το sensitivity. Τωρα να λεμε ανακριβειες και λογια του αερα, αφου ΟΤΙ εφαρμογη θες, και εφοσον εισαι ψυχαναγκαστικος και δεν την καρφιτσωνεις στην taskbar (ειτε στα 7 ειτε στα 8) , μπορεις πολυ ευκολα να την καρφιτσωσεις στο start των 8. Πως διαολο ειναι πιο ευκολο το μενου του 7 δεν το καταλαβαινω, που καθε φορα που εγκαθιστας εφαρμογη πρεπει να ξερεις και το ονομα της εταιριας που το εφτιαξε για να βρεις το path της στο start, μεσα σε 15 side menus

Μιλησα για GUI ergonomics, αλλά προφανώς δεν ξέρεις τι είναι, δεν έχεις διαβάσει. Επειδή έχω φάει τα νιάτα μου με τα GUI, επειδή έχω συμμετάσχει σε αρκετές ομάδες developers στον τομέα του UI, επειδή έχω κάνει και κάποιες μελέτες σχετικά μ'αυτό, είναι το λιγότερο αστείο να προσπαθώ να πείσω αλεξιπτωτιστές. Αν τα δικά μου είναι "λόγια του αέρα" τα δικά σου είναι "λόγια της πλώρης". Καρκαβίτσας, αν τυχόν δεν... -_-

Απ'οτι βλέπω κι από τα υπόλοιπα, μιλάω με user κ οχι με developer επομένως είναι σαν να μιλάει ο Μαμαλάκης με τη μάνα μου για το ποιος κάνει τα καλύτερα γεμιστά. Η μάνα μου.. Πάμε παρακάτω. :-(

Μα σοβαρα τωρα, υπαρχει ατομο που

1)Δεν καρφιτσωνει πραματα στην task bar?

2)Δεν χρησιμοποιει τα shortcuts για να ανοιξει εφαρμογες?

3)Δεν χρησιμοποει το search?

Αυτοι οι 3 ειναι μακραν οι πιο "αποδοτικοι" τροποι εργασιας, ειτε στα 7 ειτε στα 8. Οποτε, για τι ακριβως συζηταμε?

Και συνεχίζουμε να μιλάμε εκτός θέματος. Το σχόλιό μου ήταν για το metroUI, και για την (μη) εργονομία του. Και μόνο οτι το καταλυτικό και καταληκτικό επιχείρημα των metroui fanboys είναι το "ξέρεις όμως τι καλά παίζει σε tablet?", εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει.

Ναι, μας πληρωνει η MS να διαφημιζουμε τα 8.

Οχι, απλώς είσαι οπαδός. Κι ως γνωστόν οι οπαδοί μιλάνε με τον ίδιο τρόπο, άσχετα με το περιεχόμενο των λεγομένων τους. :P

Καλώς όρισες στην παρέα μας odysse3us ;)

1. οταν μιλαμε για μελετη πανω σε GUI εργονομια ενοουμε κατι τετοιο: http://blogs.msdn.com/b/b8/archive/2011/10/11/reflecting-on-your-comments-on-the-start-screen.aspx με τα warm spots επι της οθονης

2. αλλα οταν φερνεις ως παραδειγμα τις πολυθρονες του σαλονιου γινεται αντιληπτο το ξεβολεμα σου

3. ενταξει ο καγκουρας θα θελει παντα να εχει 101 πεταμενα εικονιδια και folders στο desktop του με background τη Megan Fox, μεγα ατοπημα της Ms να στερησει( ; ) αυτη τη δυνατοτητα,

4. η πραγματικη δυναμη των 8 και των μελλοντικων εκδοσεων θα φανερωθει οταν οσονουπω θα κυκλοφορουν φτηνα wintel tablets και θα υπαρχει απολυτη συμβατοτητα και integration  μεταξυ desktop/ tablet /smartphone και γενικα οποιασδηποτε mobile συσκευης

1. Ναι και αυτό. Το θέμα είναι σε συνδυασμό με το 4. Απαντώ εκεί.

2. ..μα το "βόλεμα" ήταν πάντα το ζητούμενο. GUI ergonomics δεν σημαίνει πόσα θέλει να βγάλει η MS από δήθεν καινοτομίες. Κουτάκια χρωματιστά έφτιαχνα στα projects μου από το 1997-98 αλλά τότε η ms έδινε οδηγίες να χρησιμοποιούμε τα control της, κι αυτό γιατι οι γλώσσες της δεν ήταν object oriented. Μετά που έγιναν άρχισε να μας τα ζαλίζει με τα .net controls. Τώρα το βαρέθηκε το .net και θέλει javascript και XAML. Ρε δε πα να...... :)

3. Στην πυρά ο κάγκουρας. Πάντα ήθελα να κυκλοφορήσω ένα trojan που σβήνει τα εικονίδια από το desktop όταν αυτά ξεπερνούν το 10% της οθόνης και μετά να ακούγεται το "μοοουχαχαχαχα!'. Με πρόλαβε η MS γμτ.. :P

4. Κοιτα το επιχείρημα οτι το metroUI είναι φοβερό σε κάποιον άλλο υπολογιστή αλλά όχι στον δικό μου, τότε ας το αγοράσει κάποιος άλλος. Απλά πράγματα.. :)

Επεξ/σία από billdanos
  • Like 1
Δημοσ.

2. ..μα το "βόλεμα" ήταν πάντα το ζητούμενο. GUI ergonomics δεν σημαίνει πόσα θέλει να βγάλει η MS από δήθεν καινοτομίες. Κουτάκια χρωματιστά έφτιαχνα στα projects μου από το 1997-98 αλλά τότε η ms έδινε οδηγίες να χρησιμοποιούμε τα control της, κι αυτό γιατι οι γλώσσες της δεν ήταν object oriented. Μετά που έγιναν άρχισε να μας τα ζαλίζει με τα .net controls. Τώρα το βαρέθηκε το .net και θέλει javascript και XAML. Ρε δε πα να...... :)

ηδη εχω αναφερει αποδεδειγμενα παραδειγματα ευχρηστιας, τωρα αν καποιος τα δοκιμασε για 2 ωρες σε virtual machine φρικαρε και τα εβγαλε επι τοπου χωρις να πειραματιστει και εγινε hater ανακυκλωνοντας μυθους του διαδικτυου οκ παω πασο

κανενα λειτουργικο δεν ερχεται με απευθειας  downloaded manual στον εγκεφαλο οπως στο Matrix

οι σημερινοι 30+ εστρωσαν πολυ κω... για να μαθουν ολα τα tips & tricks των XP

αν δεν ειναι διατεθιμενοι να επαναλαβουν στο ελαχιστο παρομοια  προσπαθεια μπορουν να κουρνιασουν στα xp ή τα 7,

αλλα  να ειναι βεβαιοι οτι οι σημερινοι 18αρηδες (και οσοι δεν εχουν παλαιο σημειο αναφορας) θα τους ξεπερασουν οπως εκαναν κι εκεινοι καποτε

μια και εισαι dev θα πρεπει να γνωριζεις ποσο πολυ  πιο φιλικο ειναι το μετρο ui  μεταξυ αλλων και στο interface design των app ανεξαρτητως resolution

Υγ.ειμαι αναγνωστης του ινσομνια εν τη γενεσει του

Δημοσ.

ηδη εχω αναφερει αποδεδειγμενα παραδειγματα ευχρηστιας, τωρα αν καποιος τα δοκιμασε για 2 ωρες σε virtual machine φρικαρε και τα εβγαλε επι τοπου χωρις να πειραματιστει και εγινε hater ανακυκλωνοντας μυθους του διαδικτυου οκ παω πασο

κανενα λειτουργικο δεν ερχεται με απευθειας  downloaded manual στον εγκεφαλο οπως στο Matrix

οι σημερινοι 30+ εστρωσαν πολυ κω... για να μαθουν ολα τα tips & tricks των XP

αν δεν ειναι διατεθιμενοι να επαναλαβουν στο ελαχιστο παρομοια  προσπαθεια μπορουν να κουρνιασουν στα xp ή τα 7,

αλλα  να ειναι βεβαιοι οτι οι σημερινοι 18αρηδες (και οσοι δεν εχουν παλαιο σημειο αναφορας) θα τους ξεπερασουν οπως εκαναν κι εκεινοι καποτε

μια και εισαι dev θα πρεπει να γνωριζεις ποσο πολυ  πιο φιλικο ειναι το μετρο ui  μεταξυ αλλων και στο interface design των app ανεξαρτητως resolution

Υγ.ειμαι αναγνωστης του ινσομνια εν τη γενεσει του

Αυτό που είπα και συνεχίζω να λέω είναι οτι υπάρχουν συγκεκριμένα GUI guidelines που η MS θέλησε να σπάσει με το έτσι θέλω και πήρε τα @@@ της. Αυτό είναι και το ζουμί του άρθρου. Θέλει τρόπο να εφαρμοστούν κάποιες αλλαγές στα user interfaces, σταδιακά και πάντα με οφέλη για τον χρήστη. Δεν είναι όφελος το οτι 10 χρόνια σε μαθαίνει να τακτοποιείς σε μενού τις εφαρμογές (αντί να τις έχεις χύμα εικονίδια στο desktop) και ένα ωραίο πρωί να στα γυρίζει πάλι σε τραχανάς-mode όλα χύμα μέσω metroUI, και νταβατζιλίκι σου κόβω το start κι αν θες μη μαθαίνεις το καινούργιο. Μη μου πεις για τις έξτρα εφαρμογές start κτλ κτλ ούτε για τους μύθους του διαδικτύου, τα ξέρουμε όλοι. Αν είναι δυνατόν να κρίνουμε ένα interface έτσι όπως δύναται να γίνει μετά από 200 τροποποιήσεις και έξτρα προγράμματα. Γιατί σαν λειτουργικό είναι μια χαρά, αυτή η ψευτοανάγκη για το dummy interface του μέλλοντος το σκότωσε..

Το σύστημα "με το έτσι θέλω" το έχουν δοκιμάσει πολλές εταιρίες με διάφορα καραγκιοζιλίκια ui στα προγράμματά τους και ο κόσμος έκραξε. Μιλάω για επαγγελματίες κυρίως, γιατι οι enthusiasts έτσι κι αλλιώς γουστάρουν το τζέρτζελο. Τέλος πάντων η άποψή μου σαν ρεζουμέ είναι οτι, αν το metroui ήταν μια επιλέξιμη startup εφαρμογή σαν το media center -ως όφειλε να είναι και ουσιαστικά αυτό είναι- όλη η κουβέντα θα ήταν παρελθόν... ;)

• Like 2
Δημοσ.

«Σε αντίθεση με ένα αναψυκτικό, το λειτουργικό σύστημα ενός υπολογιστή προσφέρει διαφορετικές εμπειρίες στους χρήστες και καλύπτει διαφορετικές ανάγκες. Τα Windows 8 παρασύρουν μια ολόκληρη βιομηχανία προς τα εμπρός. Προς ένα μέλλον με touch τεχνολογία και εφαρμογές που συνυπάρχουν ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές».

Αντί άλλου σχολίου, κλείνουμε με μια ακόμη δήλωση του προέδρου της Acer: «Ελπίζω να έχει αντιληφθεί η Microsoft ότι, πέρα από τα touch interfaces, πρέπει να ενδιαφερθεί και για τον υπόλοιπο κόσμο που δεν χρειάζεται οθόνη αφής στον υπολογιστή του».

Για ποια touch τεχνολογία μιλάμε ακριβώς; Στο κινητό και στο Tablet, την ανέχομαι την Touch τεχνολογία, δεν μου αρέσει. Απλά επειδή είναι συσκευές που τις χρησιμοποιείς σε συγκεκριμένες στάσεις και φάσεις, βολεύουν. Μέχρι εκεί όμως. Δεν γίνεται να κάθεσαι στο PC και να ακουμπάς την οθόνη. Παρόλα αυτά αν θέλει κάποιος κάτι τέτοιο ας το ενεργοποιεί, γιατί θα πρέπει με το ζόρι να το έχει, χωρίς να το χρησιμοποιεί.

Παρόλα αυτά το μεγαλύτερο πρόβλημα των Windows 8 είναι ότι το Metro περιβάλλον με το κλασσικό, δεν έχουν κανένα δέσιμο. Άλλο το Skype για το Metro, άλλο το Skype για το Desktop, άλλο το email για το Metro, άλλο το email για το Desktop. Κουφά πράγματα δηλαδή.

Υ.Γ.: Τα έχω αγορασμένα και εγκατεστημένα από την αρχή της κυκλοφορίας τους, τα έβγαλα λόγω κάποιων προβλημάτων με Drivers.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που είπα και συνεχίζω να λέω είναι οτι υπάρχουν συγκεκριμένα GUI guidelines που η MS θέλησε να σπάσει με το έτσι θέλω και πήρε τα @@@ της. Αυτό είναι και το ζουμί του άρθρου. Θέλει τρόπο να εφαρμοστούν κάποιες αλλαγές στα user interfaces, σταδιακά και πάντα με οφέλη για τον χρήστη. Δεν είναι όφελος το οτι 10 χρόνια σε μαθαίνει να τακτοποιείς σε μενού τις εφαρμογές (αντί να τις έχεις χύμα εικονίδια στο desktop) και ένα ωραίο πρωί να στα γυρίζει πάλι σε τραχανάς-mode όλα χύμα μέσω metroUI, και νταβατζιλίκι σου κόβω το start κι αν θες μη μαθαίνεις το καινούργιο. Μη μου πεις για τις έξτρα εφαρμογές start κτλ κτλ ούτε για τους μύθους του διαδικτύου, τα ξέρουμε όλοι. Αν είναι δυνατόν να κρίνουμε ένα interface έτσι όπως δύναται να γίνει μετά από 200 τροποποιήσεις και έξτρα προγράμματα. Γιατί σαν λειτουργικό είναι μια χαρά, αυτή η ψευτοανάγκη για το dummy interface του μέλλοντος το σκότωσε..

Το σύστημα "με το έτσι θέλω" το έχουν δοκιμάσει πολλές εταιρίες με διάφορα καραγκιοζιλίκια ui στα προγράμματά τους και ο κόσμος έκραξε. Μιλάω για επαγγελματίες κυρίως, γιατι οι enthusiasts έτσι κι αλλιώς γουστάρουν το τζέρτζελο. Τέλος πάντων η άποψή μου σαν ρεζουμέ είναι οτι, αν το metroui ήταν μια επιλέξιμη startup εφαρμογή σαν το media center -ως όφειλε να είναι και ουσιαστικά αυτό είναι- όλη η κουβέντα θα ήταν παρελθόν... ;)

το metro ui δεν ηρθε ουρανοκατεβατο ουτε ηταν σχεδιασμενο για touch που επιβληθηκε σε desktop οπως εσφαλμενα νομιζουν καποιοι (και ναι εχουμε δει αποτυχημενες αποπειρες με 3rd party προγραμματα οπως το cube desktop ή παλια το 4 in 1 virtual desktop των Powertoys)

βασιζεται στη φιλοσοφια του WinFs που πρωτοεισηχθηκε απο το 2003, και με απλα λογια ακολουθει τη λογικη των playlist, οπου σημασια δεν εχει τοσο  το οριτζιναλ σορταρισμα της αποθηκευσης  με φακελους και υποφακελους, αλλα τα κριτηρια που ανακαλεις/κατηγοριοποιεις τα εκαστοτε αρχεια οπου κι αν αυτα βρισκονται

ετσι φτιαχνεις ενα λειτουργικοτατο μωσαικο σαν αυτο: deskbq.jpg αντι αυτου: image14en.jpg

το θεμα δεν ειναι τι καλομαθες επι 10 χρονια, αντι να γκρινιαζεις απλα αφιερωσε 10 λεπτα και αναλογισου αν αυτο το νεο ειναι υπερ σου κι οχι για να σε μπουρδουκλωσει,

that simple.

Δημοσ.

Μα ποιο WinFS και ποιες Playlist?? :wacko:

Το WinFS είναι ένα ήδη ακυρωμένο file system, τι σχέση μπορεί να έχει με το gui!! Πετάμε λέξεις έτσι για να κάνουμε εντύπωση; Τα Playlist που τα είδες; Η δομή των application shortcuts είναι ακριβώς η ίδια στο δίσκο, στους ίδιους ακριβώς καταλόγους γι'αυτό και τα διάφορα start menu που βγήκαν δουλεύουν με το καλήμερα. Αυτό που άλλαξε είναι η απεικόνιση των εφαργμογών, ουσιασικά πρόκειται για ένα shell όπως τα 100αδες επιτυχημένα και αποτυχημένα που κυκλοφόρησαν. Αυτό βέβαια που συζητάω (μάλλον μόνος μου) δεν είναι αν αρέσει σ'εμένα ή αν με ξεβολεύει, είναι το γιατί με το ζόρι η επιβολή ενός καινούργιου dummy shell που έγινε βασικά για 2 λόγους: 1ον να πιάσει περισσότερο κοινό που δεν ξέρει τι σημαίνει υπολογιστής και 2ον να το δέσει με το marketplace.

Αν το κόψιμο επιλογών και η χαζοποίηση (dummification) εφαρμογών για σένα σημαίνει πρωτοπορία, για μένα σημαίνει μεσαίωνας. Ο desktop υπολογιστής δεν είναι lumia κινητό για να γουστάρουμε τα χαζόκουτα και το marketplace. Εκτός αν καταλήξουμε πάλι στο καταλυτικό επιχείρημα "Ναι, αλλά στο tablet μου..." . Πάω κι εγώ πάσο! Και κάτι τελευταίο, αφού είναι ΤΟΣΟ καλό το metroui, δεν έγινε με επιβολή και δεν έγινε με γνώμονα τα micropayments του marketplace, γιατί δεν αφήνει ελεύθερα να φτιάξεις εφαρμογές πάνω του, παρά χρειάζεται developer's licence και marketplace;   Γιατί δηλαδή το βασικό shell των win8 είναι μια εφαρμογή τύπου embedded -κλειστό κουτί- παρομοιάζοντας ένα prioprietary OS συσκευής (κινητό, topbox, navigator etc). Εεε; Γιατί;;; :ph34r:

Επι προσωπικού:

Αντιπαρέρχομαι για 3η φορά τα σχόλια περί ξεβολέματος και "αφιέρωσε 10 λεπτά" (κήρυγμα?), το θέμα δεν θυμάμαι να είμαι εγώ, αν τα καταφέρνω, αν τα δουλεύω ούτε αν τα έχω αγοράσει ή θα τα αγοράσω. Εκτός αν απλώς κάνεις εσύ τον πωλητή κι εγώ τον πελάτη κι αρχισαμε την "πωλητευτική γυμναστική καταστήματα Γερμανός" (σου τα ζαλίζω μέχρι τελικής πτώσης). Σε κάθε περίπτωση πάντως, είσαι ένας χρήστης των 4 post (και μάλιστα μετά από 2 χρόνια εγγραφής και τα 4 ποστ σου είναι στο συγκεκριμένο θέμα, και γμ τις συμπτώσεις φίλε!), επομένως θα έπρεπε να σέβεσαι λίγο περισσότερο αυτούς που είναι πραγματικά ενεργοί και δεν κρύβονται πίσω από πολλαπλά usernames. Να το πούμε κι αυτό.. :-(

• Like 2
Δημοσ.

η λογικη των playlist κολλαει στο οτι δε χρειαζεται να ψαχνεις μεσα απο ενα φακελο/υποφακελο μεσα απο δεκαδες αχρηστα εικονιδια που δε θα χρησιμοποιησεις ποτε το ενα και μοναδικο exe shortcut του προγραμματος,

ουτε ειναι ευχρηστο τη μια να σου ανοιγει απο πανω την αλλη απο κατω το μενου αναλογα με τα περιθωρια της οθονης και του τι εγκατεστησες τελευταια

δε χρειαζεται να πω κατι περισσοτερο τα 2 παραπανω screenshots μιλουν απο μονα τους

για το προτελευταιο η MS ακομα και το 2013 ακολουθει κατα ποδας την Apple (φανταζομαι εχεις δει τα ποσοστα ιων σε android apps που δε πανε αναλογικα με τη ποσοστοση του market share)

για το τελευταιο αν τα επιχειρηματα μου ειναι τοσο ισχυρα που μοιαζω για πωλητης ή για bot τι να πω...

τα 2 screens που παρεθεσα επαφιονται στη λογικη του καθενος να βγαλει τα συμπερασματα του, απο κει και περα περι ορεξεως...

Δημοσ.

Πάρε 1440p monitor.

Ειναι ενα επιχειρημα,δε λεω!

Να σας δώσω τον αριθμό του λογαργιασμου μου,να σπονσαρετε για την 1440Ρ και θα διαβαζω τα σεντονια σας αδιαμαρτηρητα!Στο υπόσχομαι!;)

Δημοσ.

Αυτό βέβαια που συζητάω (μάλλον μόνος μου) δεν είναι αν αρέσει σ'εμένα ή αν με ξεβολεύει, είναι το γιατί με το ζόρι η επιβολή ενός καινούργιου dummy shell που έγινε βασικά για 2 λόγους: 1ον να πιάσει περισσότερο κοινό που δεν ξέρει τι σημαίνει υπολογιστής και 2ον να το δέσει με το marketplace.

Δεν είδα ακόμα να απαντήσει κάποιος πάνω στο παραπάνω.

Και όχι, δεν είναι απάντηση, ούτε λύση το «βάλε 3d party application». Δεν είναι καν αυτό το θέμα.

Το θέμα για μένα είναι πού πάει το πράγμα.

• Like 2
Δημοσ.

Και όχι, δεν είναι απάντηση, ούτε λύση το «βάλε 3d party application». Δεν είναι καν αυτό το θέμα.

Στο πρωτο τα αυτονοητα δε τα συζητουμε καν!Η απαντηση και στο shell και στο market λέγεται tablet και ενωποιηση phone+tablet+pc,ειτε σας αρέσει είτε οχι!

Εγω με τα 8 μπορω να κανω τη δουλειά μου μια χαρα χωρις το 3d party classic start menu,εσυ μπορεις να κανεις με τα 7, mount iso χωρις 3d party app?

Και μη μου πεις πως δε χρειάστηκε ποτε, καποιος να κανει mount καποιο iso?

Δημοσ.

Η απαντηση και στο shell και στο market λέγεται tablet και ενωποιηση phone+tablet+pc,ειτε σας αρέσει είτε οχι!

Προσωπικά όχι, δε μου αρέσει, άρα (μέχρι να μου αρέσει) δεν υπάρχει περίπτωση να το στηρίξω.

Σχετικά με το iso mounting, συμφωνώ, είναι από τα υπέρ των 8. Το από πάνω όμως υπερισχύει αυτού.

Δημοσ.

γιατι ειμαστε στο 2013 που το computing γινεται μεσα απο χιλια δυο devices (desk, laptop, tablet plasma tv klp.) με διαφορετικες παραμετρους, input devices και αναλυσεις κι οχι στο 1998 οπου  η μονη σου επιλογη ειναι να καθεσαι στο μισο μετρο απεναντι σε ενα 15αρι monitor

δε προκειται να κατσει η Ms -και η καθε MS- να φτιαχνει κι απο ενα λειτουργικο για καθε συσκευη, αλλο λειτουργικο για tablet αλλο για htpc αλλο για pc,  ουτε οι καιροι ουτε ο ανταγωνισμος ουτε η τεχνολογια επιτασσουν κατι τετοιο, η ενοποιηση ειδικα με την εξαπλωση του cloud  ειναι μονοδρομος

και το marketplace δεν ειναι τιποτα περισσοτερο παρα το wannabe appstore η παρουσια του ειναι διακοσμητικη σε desktop platforms

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...