tazmaaaz Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Παιδιά εγώ έβαλα ένα addon για το start button και είμαι πολύ ευχαριστημένος μέχρι τώρα!
RSi_Weaver Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δουλεύω σε σταθερό PC με monitor 23 ιντσών. Είμαι στραβός εγώ που δεν θέλω τα "εσωτερικά" προγραμματάκια της Μικρομαλακής να ανοίγουν full screen; Επιπλέον, μια μικρή απορία. Κάποια στιγμή αποφάσισα (δουλεύοντας σε laptop) να σβήσω ότι εικόνες είχα στο My Pictures folder (σε desktop mode). Αφού τις έσβησα, τσέκαρα να δω μήπως ήθελα να σβήσω κάποιο tile και στο Modern UI. Στο tile του My Pictures εμφανιζε ακόμα τις σβησμένες εικόνες. Πατώντας στο tile, το "σπιντάτο" λειτουργικό χρειάστηκε κανα 3αρι λεπτά για να διαγράψει τα thumbnails των ήδη σβησμένων εικόνων. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος για ποιο λόγο να χρησιμοποιώ 2 διαφορετικά interfaces, όταν δεν εχω touch οθόνη; Είχα αγοράσει τα Win 8 με την προσφορά, όταν με αγορά νέου laptop τα αποκτούσες με 15 ευρώ. Μαζί με το laptop πήραν πόδι και αυτά. Και δε μπα να βγάλουνε Blue, Green, Orange, Magenta update, δεν πρόκειται να τα πεθυμήσω.
Evangelos Anagnostou Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 H microsoft έχασε το τρένο με τις touch συσκευες και πάνω στον πανικό της πήγε να το εφαρμόσει ακόμα και σε αγορές που είναι άχρηστο. Τεράστια πατάτα. Ευτυχώς για αυτούς ειναι κολοσός και τέτοιοι κραδασμοί απορροφούνται. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τα 9 ειναι πολυ κοντα πόσο?
xcoder Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 έχω σπίτι απ' όλες τις συσκευές και απ' ολα τα λειτουργικά πραγματικά. τα Win8 τα έβαλα στο λαπτοπ μου από τις beta κλπ και τ' αγορασα μετέπειτα... ειλικρινά όμως σε laptop / desktop προσωπικά δεν βρισκω το λόγο των tiles... και το μεγάλο φάουλ τους ήταν ότι δεν έδωσαν ένα setting να μπορείς να αποφασίσεις ως χρήστης αν θες start menu και boot to desktop...
Regulus Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μια απορία μόνο. Αν βάλει το start button και boot to desktop ποιός ο λόγος αναβάθμισης σε 8 από 7 ??? 1
korios Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το 99% των αρνητικων σχολιων γινονται απο ατομα που δεν τα εχουν δοκιμασει καθολου, ή τα κρατησαν για 1-2 μερες. Δεν νομιζω ολοι σε 2 μερες να συνηθισαν την αλλαγη απο win xp σε vista (ή 7) Εμένα μου αρέσουν οι αλλαγές και να δοκιμάζω διαφορετικά προγράμματα, έχω χρησιμοποιήσει από τα win 3.1 έως τα 8 (πλήν me), πολλές διανομές linux με πολλά με διάφορα περιβάλλοντα (kde, gnome κτλ) mac OS, android αλλά τα 8 δεν τα μπορώ, δεν με αρέσουν καθόλου. Αδυνατώ να τα συνηθίσω. To metro το βρίσκω μια δύσχρηστη άσχημη βλακεία. Πιστεύω ότι για να αποδεχθεί ο κόσμος μια αλλαγή στις συνήθειές του πρέπει το καινούριο να του προκαλεί ενδιαφέρον, να αισθάνεται ότι του προσφέρει κάτι. Γι αυτό ο κόσμος γκρινιάζει ενώ τα έχει δοκιμάσει μόνο μερικά λεπτά, δεν του δίνει την αίσθηση ότι θα του προσφέρει μια νέα εμπειρία αλλά ότι θα πρέπει να μάθει κάτι καινούριο χωρίς λόγο. Το start menu και το desktop είναι κάτι που το χρησιμοποιεί ο κόσμος από τα windows 95 με αλλαγές και βελτιώσεις μεν αλλά με την ίδια φιλοσοφία. Για να δεχτεί κάτι καινούριο χωρίς γκρίνια πρέπει να είναι πραγματικά καλύτερο. Το νέο metro είναι; 3
xcoder Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μια απορία μόνο. Αν βάλει το start button και boot to desktop ποιός ο λόγος αναβάθμισης σε 8 από 7 ??? κανένας εννοείται... εκτός αν μιλαμε για νεο μηχανημα
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 κανένας εννοείται... εκτός αν μιλαμε για νεο μηχανημα γιατί αν είναι πιο παλιό τα 8 είναι πιο βαριά από τα 7? Μια απορία μόνο. Αν βάλει το start button και boot to desktop ποιός ο λόγος αναβάθμισης σε 8 από 7 ??? google Windows 8 Features και θα πάρεις απάντηση...
yannis-sails Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 ΠΊΣΩ ΓΥΡΑΝ ΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ.. Δεν καταλαβαίνω γιατι τοσο θεμα με τα w8, δηλ. το προβλημα ειναι οτι εχεις και μια ακομα επιλογη ή ειναι τοσο δυσκολο να κανεις ενα κλικ στο εικονιδιο της επιφανείας εργασίας? Τα w8 ειναι ελαφρος καλύτερα απο τα 7 και ειναι φυσικο, να μου πειτε για τα vista σε σχεσει με τα xp οκ το καταλαβαινω. Σε τελικη αν θελεις καποιος το πολυπόθητο start button εχει διαφορα adds και προγράμματα για να το προσθέσει .. http://www.extremetech.com/computing/141702-how-to-bring-the-start-menu-and-button-back-to-windows-8 http://www.startbutton8.com/index.html
yannis-sails Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 γιατί αν είναι πιο παλιό τα 8 είναι πιο βαριά από τα 7? google Windows 8 Features και θα πάρεις απάντηση...
yannis-sails Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 γιατί αν είναι πιο παλιό τα 8 είναι πιο βαριά από τα 7? google Windows 8 Features και θα πάρεις απάντηση... Τα 8 δεν εχουν απλα ενα λιφτινκ του 7, εχει και αλλες αλλαγες στην βαση τις λειτουργίας..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 σε άλλον έπρεπε να το πεις αυτό
yannis-sails Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Αληθεια δεν εχετε βαρεθει?Δεν εχετε τπτ καλυτερο να κανετε?Καθεστε και τρωγεστε εδω μεσα λες και ετοιμαζομαστε για επανασταση αφου οπως και να εχει ακριβως οπως και να εχει η Microsoft θα βγαινει κερδισμενη ειτε την βριζετε ειτε την κανετε θεο,Δεν αλλαζει αυτο το πραγμα 1)Δεν ειναι κανενας υποχρεομενος να βαλει τα 8 Αρα και τα 7 και τα xp να εχετε παλι κερδισμενη ειναι ας ειναι και απο τον θειο.. 2)Η Ms οσο θελετε να πιστευεται μερικοι οτι πεθαινει εχει γερασει δεν τραβαει κτλ κτλ στην ουσια αυτη φτιαχνει την αγορα.. 3)Σε 5 μερες βγαινει το xbox και σημαινει οτι οσοι το αγορασουμε θα βαλετε 8 γιατι θα εχει πολλα καλουδια συνδιασμενα.. 4)Μπορει μερικοι λετε δεν θελετε να αγορασετε προιοντα της ms αλλα στο τελος απο αυτην αγοραζετε... 5)Οχι δεν ειναι ολοι οι χρηστες επιπεδο hacker και δεν μπορουν να μαθουν ουτε ενα βασικο τρικ τρελα απλοποιημενο αλλα μπορουν να μαθουν να δουλευουν Ios-osx-android διαφερει σε κατι? 6)Τα τρολλ θα ειναι παντα τρολλ εκπαιδευονται πλεον και ειναι ποιο πειστικα και ποιο αποτελεσματικα... 7)οσοι λετε εχουν αποτυχει εμπορικα τα κινητα και το surface κοιτατε λιγο αγορα εξωτερικου ειναι τελειως αλλιως το πραγμα.. Και αυτο που δεν μου εχει απαντηθει ακομα ειναι οτι αν η apple εκανε αυτο το πραγμα πρωτη θα ειχε την ιδια αντιδραση?Γιατι ακουγεται οτι τραβαει και η apple προς αυτην την γραμμη...Οποτε καθηστε και απολαυστε και θα τα πουμε σε κανα χρονο αν εχει γινει αποτυχια το 8 η οχι.. Συμφωνώ και επαύξανω..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα