TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 οκ δεν ξερουμε ουτε εγω ουτε ο πατερας μου ουτε η μητερα μου, ειμαστε τεχνολογικα αναλφαβητοι, προσπαθησαμε τοσο καιρο ομως να μαθουμε να δουλευουμε με ενα συγκεκριμενο τροπο και αυτος τωρα αλλαζει γιατι θελει η ms να μου διαφημισει οτι φτιαχνει πανακριβα (και εμπορικα αποτυχημενα) ταμπλετ και κινητα χεστηκα! εγω θελω να κανω αυτο που ξερω με την ιδια ευκολια που ξερω να το κανω χρονια μπορω χωρις "πατεντες" ; Και πως δουλεύατε δηλαδή με μαγικό τρόπο;;;Είχατε μια σειρά από εικονίδια για τα προγράμματα που τρέχετε,αυτά ήταν στο start κρυμμένα μέσα σε φακέλους,με τα συχνά να είναι στην κορυφή.. Ε,τώρα βγαίνουν όλα στο meto και εσύ ο έρμαιος δεν μπορείς να τα πιάσεις με το ποντίκι αυτά τα 5-10 εικονίδια και να τα βάλεις στην αρχή για να τα βλέπετε αμέσως και να μπαίνετε αμέσως εκεί που θέλετε;;;Δεν μπορείς να τα βγάλεις τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας;;;Σοβαρά τώρα,δεν είναι λόγος να φρικάρει κάποιος.Και παλιά «την αλεπού» πατούσε η μάνα σου και πάλι αυτήν θα πατάει. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 (και το «νέο» start απλά συντόμευση για το meto θα είναι,να ξέρετε) κατά πάσα πιθανότητα... εκεί να δεις τι γκρίνια έχει να πέσει, θα ακούμε "μας έλεγαν ότι θα φέρουν πίσω το start κι έκαναν αυτό?!"
phanispal Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ο καθένας ας υποστηρίζει ό,τι θέλει, αλλά τα πισογυρίσματα της μικρομαλακής είναι τραγελαφικά.
Swimmer21 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Νταξει, εγω τα συνηθισα τα 8 ρε παιδια.. μαλιστα επιασα και τον εαυτο μου να κανει το ποντικι κατω δεξια στα windows 7, για να εμφανιστει η έναρξη.. συνηθιζονται ολα μετα απο καιρο.. και δεν θα χαρακτηριζα τα 8 δυσχρηστα, απλά πολυ μπροστα για την εποχη τους και δεν εχουμε καποιο σοβαρο λογο για να χρησιμοποιησουμε το metro με τις τωρινες μας αναγκες.. Αν πχ ειχαν προετοιμασει την εισοδο του metro και το εδιναν στην αγορα σε 3-5 χρονια απο τωρα ενδεχομενως να ειχε επιτυχια.. και ισως και οι προσωπικοι υπολογιστες να ειχαν αλλαξει ως προς την δομη τους.. πχ εμενα θα μου αρεσε το metro σε εναν κεντρικο συστημα υπολογιστων στο σπιτι, σε συσκευες (ψυγεια κ.α), κουζινα, σαλονι, τηλεοραση κλπ Θα φευγεις πχ απο το γραφειο σου γραφοντας κατι στο word και θα το συνεχιζεις στο σαλονι στο tablet σου, και απο κει κι ολας θα ελεγχεις τον κλιματισμο του σπιτιου, την τηλεοραση, τον φωτισμο κλπ
Human Soul Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγώ θα αναφέρω τα βασικά: -Καθόλου Windows 8 (non RT) compatibility με ARM επεξεργαστές -RT tablets +-50 ευρώ κόστος λόγω "μάρκας λειτουργικού" -Ασυμβατότητα προγραμμάτων που τρέχουν windows 7 αλλά όχι windows 8 -Η δεύτερη μοίρα που έχουν ρίξει τους Developers -Windows 8 δύο ταχυτήτων...wtf? -Κόστος των windows 8 μετά τον Φεβρουάριο Να μερικά από τα αρνητικά που προκάλεσε η microsoft στον εαυτό της.Είναι λες και δεν έχουν ούτε καν management εκεί στην microsoft. 1
rfc Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Βασικα το ηξερα οτι θα σκοτωθειτε παλι για το πιο λειτουργικο ειναι καλυτερο αλλα η ουσια του θεματος, οτι δλδ οι κατασκευαστες τα χωνουν στη microsoft, μενει παντελλως ασχολιαστο. Αυτο ειναι η ουσια και οχι το τι μας αρεσει εμας παιδες επειδη θα περασουν και οι (κουφαλες) λινουξαδες σε λιγο. 1
chek2fire Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Βασικα το ηξερα οτι θα σκοτωθειτε παλι για το πιο λειτουργικο ειναι καλυτερο αλλα η ουσια του θεματος, οτι δλδ οι κατασκευαστες τα χωνουν στη microsoft, μενει παντελλως ασχολιαστο. Αυτο ειναι η ουσια και οχι το τι μας αρεσει εμας παιδες επειδη θα περασουν και οι (κουφαλες) λινουξαδες σε λιγο. To να θεωρείς "κουφάλες" ανθρώπους που υπερασπίζονται την δυνατότητα να κάνεις την δουλειά σου στο pc σου χωρίς να πληρώσεις μια και νόμιμα και ελεύθερα είναι αν όχι ανοησία τελείως αθλιότητα. Τώρα για τα windows 8 όσοι επαναλαμβάνω διαβάζουν και ενημερώνονται από διάφορα site στο εξωτερικό τις τεχνολογικες εξελίξεις γνωρίζουν ότι είναι μια εμπορική αποτυχία και για μένα δείχνει πόσο γερασμένη και ανίκανη να καινοτομήσει ειναι η microsoft και να παρακολουθήσει το τι ζητάει κόσμος και να το προσφέρει όπως έκανε η google. 1
rfc Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πιστευω να αντιλαμβανεσε οτι ειναι μια πλακα που την κανω συχνα εδω μεσα, δεν επρεπε να το πεις εσυ αυτο ειδικα σε μενα check, μιας και τυχαινει να γνωριζεις ποιος και τι ειμαι..... νομιζω δλδ Προφανως δεν εχεις διαβασει αλλα ποστ μου τετοιου ειδους
red flag Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγώ προσωπικά τα windows 8 τα μίσησα από την στιγμή που κυκλοφόρησαν!
gtajunkie Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Όσο καιρό χρησιμοποιώ το καινούριο λειτουργικό προσπαθώ να δυσκολευτώ στη χρήση του και είναι εντελώς αδύνατο. Τώρα για την Acer τί να πω, χάθηκε στο Metro; Acer, καταλαβαίνω ότι θα χρειαστεί τιτάνια προσπάθεια από μέρους σου, αλλά το Desktop είναι το πρώτο κάτω αριστερά εικονίδιο με το που θα κάνεις login. Το πατάς και είσαι στην επιφάνεια εργασίας. Αν ακόμα το βρίσκεις τρομακτικά δύσκολο να εξοικειωθείς με την ομολογουμένως πολύπλοκη αυτή διαδικασία, κάντο τατουαζ κάπου στο χεράκι σου να το θυμάσαι. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Βασικα το ηξερα οτι θα σκοτωθειτε παλι για το πιο λειτουργικο ειναι καλυτερο αλλα η ουσια του θεματος, οτι δλδ οι κατασκευαστες τα χωνουν στη microsoft, μενει παντελλως ασχολιαστο. Αυτο ειναι η ουσια και οχι το τι μας αρεσει εμας παιδες επειδη θα περασουν και οι (κουφαλες) λινουξαδες σε λιγο. Ποιον είπες κουφάλα ρε;!!! Εγώ προσωπικά τα windows 8 τα μίσησα από την στιγμή που κυκλοφόρησαν! Έτσι μπράβο. Μου αρέσουν τα επιχειρήματα σου. Το θέμα είναι ότι οι κατασκευαστές της βάζουν κωλοδάχτυλο. Τι θα κάνει η Microsoft; Και αν δεν αλλάξει κάτι, τι θα κάνει πχ η Acer; Έχει άλλη επιλογή; Ίδωμεν...
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλα ωραια κατηγορουν την microsoft για τα windows 8 αλλα αφου απο την αρχη η υποθεση windows 8 βρωμαγε σκατα φοραδων σε αλωνι γιατι τα εβαλαν στα pc τους;;;; 1
chek2fire Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πιστευω να αντιλαμβανεσε οτι ειναι μια πλακα που την κανω συχνα εδω μεσα, δεν επρεπε να το πεις εσυ αυτο ειδικα σε μενα check, μιας και τυχαινει να γνωριζεις ποιος και τι ειμαι..... νομιζω δλδ Προφανως δεν εχεις διαβασει αλλα ποστ μου τετοιου ειδους Εδω μέσα πλέον δεν μπορείς να ξέρεις τι παίζει με τον καθένα. Sorry γιατί δεν κατάλαβα ότι το έγραφες για πλάκα αλλά μετά το χθεσινό αυτό εδω http://www.insomnia.gr/_/articles/operating-systems-browsers/windows-8/microsoft-%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CF%84%CE%B1-windows-81-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-wi-r4822 από τον και καλά linuxa tritonas000 τότε μπορώ να περιμένω τα πάντα.
rfc Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μα ποσες φορες δεν εχεις δει την ατακα................... Ολοι Συνταγμα με τα πισια σας, για τσαμπουκα με τις κουφαλες τους λινουξαδες ρε συ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα