jmallen3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εχω το συστημα της υπογραφής μου και εχω το εξης προβλημα. Αν πατηθει κλικ απο το ποντικι ενω ειναι κλειστος ο υπολογιστης, ανοιγει! Κοιταξα στο bios και ειναι στο disabled η επιλογη: Power on with mouse! Τι φταιει?
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Κλειστός τελείως ή σε Αδρανοποίηση-Αναστολή λειτουργίας? 1
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 BIOS update -> Load Setup Defaults -> Customize BIOS Settings και μετά πες μας πάλι.
jmallen3 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 BIOS update -> Load Setup Defaults -> Customize BIOS Settings και μετά πες μας πάλι. Τα εκανα ολα αλλα παραμενει. Αν κουνηθει το ποντικη ή αν πατηθει κλικ ανοιγει! Κλειστός τελείως ή σε Αδρανοποίηση-Αναστολή λειτουργίας? Κλειστός τελείως.
biomecanoid Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Είναι κάποια επιλογή στο BIOS κοίταξε καλυτερα δεν παιζει να είναι κάπου αλλου, απλός το όνομα που θα έχει στο BIOS μπορεί να μην είναι ότι περιμένεις
άδικος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Είσαι βέβαιος πως όταν πατάς τερματισμό κάνει τερματισμό; Το έχεις ελέγξει στις ρυθμίσεις;
Silverage Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μήπως υπάρχει επιλογή για το πότε να δουλεύουν οι θύρες usb;Εμένα έχει και λέει για μετά το boot, μόλις φορτώσει windows κτλ.Δεν φτιάχνει το πρόβλημα (αν υπάχει κάποιο πρόβλημα και όχι λάθος ρύθμιση) αλλά δεν θα ανοίγει με το ποντίκι.
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μήπως έχεις περάσει win8 στον υπολογιστή σου και κάνει hybrid hibernate/sleep?
jmallen3 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μήπως έχεις περάσει win8 στον υπολογιστή σου και κάνει hybrid hibernate/sleep? Windows 8 εχω, αλλα οταν ανοιγει με το κουνημα η το κλικ του ποντικιου ξεκιναει κανονικα απο την αρχη, bios->windows κλπ
biomecanoid Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Πρεπει να ψαξεις καλα ολο το BIOS h ρυθμηση ειναι μεσα, και προς το παρων βαλε ενα PS2 mouse μαλλον ετσι δεν θα ξεκιναει
Red Devil Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 το ειχα και εγω αυτο το προβλημα λογικα εχεις συνδεση το ποντικι σε usb 3 θυρα αν ναι βαλτο σε usb 2 και θα λυθει το προβλημα
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Windows 8 εχω, αλλα οταν ανοιγει με το κουνημα η το κλικ του ποντικιου ξεκιναει κανονικα απο την αρχη, bios->windows κλπ Πρεπει να ψαξεις καλα ολο το BIOS h ρυθμηση ειναι μεσα, και προς το παρων βαλε ενα PS2 mouse μαλλον ετσι δεν θα ξεκιναει το ειχα και εγω αυτο το προβλημα λογικα εχεις συνδεση το ποντικι σε usb 3 θυρα αν ναι βαλτο σε usb 2 και θα λυθει το προβλημα Η αλήθεια βρίσκεται κάπου ανάμεσα σε αυτά τα 3 ποστς. Ψηφίζω αυτό με το USB3 και το Win8 Hybrid sleep/hibernate ως αιτία του κακού, χωρίς να αποκλέιω ρύθμιση στο BIOS που έχει να κάνει με τα USB3 settings και το wake on USB. Ειδικά αν το BIOS έχει οριστεί σε Plug n Play OS (οπότε να αλλάζει το OS on demand τα BIOS settings).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα