ksideras Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 γεια σας να κανω μια ερωτησει οπως επαιζα assasin creed 3 και εκλεισα το game μου εβγαλε ενα μνμ αν θελω τα windows να αλλαξουν το αερο να το πανε σε basic γιατι μου το εβγαλε αυτο το μνμ ??
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αυτό είναι για να έχει καλύτερη απόδοση το PC σου στα games. Δεν έχει και μεγάλη διαφορά. Διαφορά θα δεις με το Advanced System Optimizer με το tool Game Optimizer
SPANK Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μου το βγάζει και εμένα σε ορισμένα παιχνίδια δεν ειναι τιποτα ιδιαίτερο
Jason 93 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Κατα πασα πιθανοτητα το μηνυμα δημιουργηθηκε οταν ξεκινησες το παιχνιδι και οχι οταν το εκλεισες, απλα τοτε το ειδες γιατι τοτε επεστρεψες στο desktop. Μην σε ανυσηχει αυτο το μυνημα. Ειναι ειτε επειδη το παιχνιδι δεν ειναι συμβατο με το aero και τα 32 bit χρωματος ειτε επειδη εχει επιλογη να επενεργοποιει το aero για να μην καταναλωνονται εκει οι ποροι της καρτας γραφικων. Γενικα μην σε απασχολει αυτο το μυνημα. Αφου κλεισεις το παιχνιδι εξαλου το aero επιστρεφει. Ετσι;
ksideras Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 οχι εγω πατησα να μπει σε basic και το εβαλα σε aero η καρτα γραφικων ειναι onboard
evoracing Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Κατα πασα πιθανοτητα το μηνυμα δημιουργηθηκε οταν ξεκινησες το παιχνιδι και οχι οταν το εκλεισες, απλα τοτε το ειδες γιατι τοτε επεστρεψες στο desktop. Μην σε ανυσηχει αυτο το μυνημα. Ειναι ειτε επειδη το παιχνιδι δεν ειναι συμβατο με το aero και τα 32 bit χρωματος ειτε επειδη εχει επιλογη να επενεργοποιει το aero για να μην καταναλωνονται εκει οι ποροι της καρτας γραφικων. Γενικα μην σε απασχολει αυτο το μυνημα. Αφου κλεισεις το παιχνιδι εξαλου το aero επιστρεφει. Ετσι; Όχι αυτή είναι η βλακεία. Τουλάχιστον σε εμένα δεν επαναφέρει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα