Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα δημιουργείται όταν δημιουργώ 2 χρήστες. 
Έχω φτιάξει 2 λογαριασμούς μέσα από τον πίνακα ελέγχου (λογαριασμούς χρηστών) και δεν έμπλεξα καθόλου με πολιτικές. 
Ο ένας χρήστης είναι διαχειριστής και ο άλλος είναι χρήστης με περιορισμούς (οι ρυθμίσεις έγιναν από πίνακα ελέγχου- λογαριασμοί χρηστών- αλλαγή τύπου λογαριασμού). 
Όταν λοιπόν δημιούργησα τους 2 λογαριασμούς δεν αναγνωρίζει καθόλου τα αρχεία του office στον απλό χρήστη (user). Μου βγάζει ένα μήνυμα για setup του office μέσα από το windows installer (ενώ το office είναι ήδη εγκατεστημένο) και όταν πατάω οκ στην εγκατάσταση δεν κάνει εγκατάσταση αλλά "Πρόοδο διαμόρφωσης παραμέτρων" του office και τελικά ανοίγει το αρχείο με το office. Δεν το παίρνει όμως ως προεπιλογή αν το κλείσω. Όταν το ξανανοίξω μου βγάζει πάλι το μήνυμα του setup.
Επίσης αν διαγράψω όλους τους λογαριασμούς χρηστών και κρατήσω έναν μόνο ως διαχειριστή το office δουλεύει κανονικά. Το Office είναι το 2007.

Αυτό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζω.

Με 2 λόγια το office δεν παίζει στον απλό χρήστη. Στον admin δεν υπάρχει θέμα.

Μήπως είναι ενεργοποιημένη κάποια πολιτική περιορισμού που δεν γνωρίζω πως να την απενεργοποιήσω?

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

Θα κανεις τον περιορισμένο user admin θα τρέξεις το office και όποια άλλα προγράμματα θελεις να τρέχει ο user και αφου βεβαιωθείς οτι ολα λειτουργούν καλα θα τον υποβιβάσεις.

Δημοσ.

το έχω κάνει ήδη αυτό που γράφεις.

Όταν τον κάνω admin δεν υπάρχει πρόβλημα και τρέχουν όλα τα προγράμματα κανονικά.

Όταν τον υποβιβάζω και τον κάνω user, δεν τρέχουν τα προγράμματα που έτρεχαν στον admin.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...