Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα εχω ενα λαπτοπ toshiba satelite με windows 7 και θελω να κανω εγκατασταση τα 8αρια αλλα ενω  βαζω το dvd καi κανω επανεκινηση δεν μου βγαζει επιλογη για εκινιση απο dvd.γνωριζει κανεις πως γινεται και αν ναι αν δεν του κανει κοπο ας μου γραψει την διαδικασια.ευχαριστω εκ τον προτερων!!

Δημοσ.

Πρέπει να μπεις στο bios και να βάλεις στο boot device το dvd σαν πρώτη επιλογή για να κανει boot πρώτα απο εκει.

Δημοσ.

το εκανα αλλα τιποτα

Πρέπει να μπεις στο bios και να βάλεις στο boot device το dvd σαν πρώτη επιλογή για να κανει boot πρώτα απο εκει.

το εκανα αλλα τιποτα .μηπως σου ειναι ευκολο να μου πεις την διαδικασια μηπως κανω κατι λαθος?

Δημοσ.

Δεν ειναι καποια ιδιαίτερη διαδικασία, αν έβαλες για πρώτη συσκευή να κανει boot απο το dvd και δεν το κανει μήπως τα 8αρια που έχεις (αν ειναι απο τον θείο) δεν ειναι bootable ?

Για δοκίμασε μια αν εχεις το dvd των 7 και δες κανει boot αυτο το dvd ? αν ναι τοτε εχεις θέμα με το αλλο δισκάκι

Δημοσ.

Δεν ειναι καποια ιδιαίτερη διαδικασία, αν έβαλες για πρώτη συσκευή να κανει boot απο το dvd και δεν το κανει μήπως τα 8αρια που έχεις (αν ειναι απο τον θείο) δεν ειναι bootable ?

Για δοκίμασε μια αν εχεις το dvd των 7 και δες κανει boot αυτο το dvd ? αν ναι τοτε εχεις θέμα με το αλλο δισκάκι

οκ

Δημοσ.

σε παρακαλω μπορεις να μου πεις την διαδικασια για εγγραφη boot dvd με το nero?

Δημοσ.

Οποιοδήποτε iso που εχεις και ειναι bootable απο την μανα του απλα το καίς με το nero οπως ολα και το γράφεις δεν υπάρχει καποια συγκεκριμένη διαδικασία.

Δημοσ.

Οποιοδήποτε iso που εχεις και ειναι bootable απο την μανα του απλα το καίς με το nero οπως ολα και το γράφεις δεν υπάρχει καποια συγκεκριμένη διαδικασία.

γιατι δεν μου βγαζει τοτε επιλογη κατα την εκινηση boot from cd?

Δημοσ.

Μήπως το συγκεκριμένο dvd που εχεις δεν ειναι bootable η εχει πρόβλημα το συγκεκριμένο πάντα, βάλε ενα αλλο που ξέρεις σίγουρα οτι κανει boot και δοκίμασε το, αν κανει το αλλο boot τοτε αυτο που εχεις εχει πρόβλημα

Δημοσ.

Μήπως το συγκεκριμένο dvd που εχεις δεν ειναι bootable η εχει πρόβλημα το συγκεκριμένο πάντα, βάλε ενα αλλο που ξέρεις σίγουρα οτι κανει boot και δοκίμασε το, αν κανει το αλλο boot τοτε αυτο που εχεις εχει πρόβλημα

εχω καψει 3 διαφορετικα αλλα τιποτα...

Δημοσ.

Φιλέ μου στο δικο μου λαπτοπ πάντως μόλις ξεκινάει μπορω να πατήσω F12 και να επιλεξω απο που θελω να κάνω boot ριξε μια ματια τη ωρα που ανοίγει το pc μήπως σου λέει πουθενά για κάτι τέτοιο

Δημοσ.

επίσης παίζει και ρόλο σε τι ταχύτητα το καίς,ΟΧΙ πάνω απο x2 Η x4.. αν "καεί" με παραπάνω ταχύτητα "πηδάει" αρχεία και υπάρχει πρόβλημα με την ανάγνωση.

εγώ με αυτό το καίω και είναι και free Link.png Site: http://www.imgburn.com/">ImgBurn

Δημοσ.

Γιατι δεν τα βαζεις με usb; Κατεβασε αυτο,εχει και οδηγίες,να μην καις τσαμπα dvd. Τωρα αν δεν εχεις usb αναλογης χωρητικοτητας δανεισου ενα. Και για να μπεις στο bootable menu ,αφου κανεις επανεκινηση,πατα F12, F2, F10, F1, ESC , DEL , καποιο απο αυτα τελος παντων,δεν ξερω πιο ακριβως ειναι στο δικο σου laptop αλλα συνηθως ειναι ενα απο αυτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...