Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μια απλη/χαζή ερώτηση...

Για να κάνουμε οικογενειακό πακέτο εγώ, ο πατέρας μου και η αδελφή μου χρειάζεται να είμαστε εκεί και οι 3 παρών ε?

Δηλαδή δεν μπορούν να πάνε 2 άτομα και να το κάνουν?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Υ.Γ.Έχουμε φυσικά και οι 3 συμβόλαιο

• Moderators
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις.

Αν και δεν εχω αναλογη εμπειρια, λογικα ναι. Αλλιως φανταζομαι πως θα υπηρχαν προβληματα. Εκτος βεβαια αν μιλαμε για εξουσιοδοτηση.

Απο κει και περα ισως και να γινεται και τηλεφωνικα, επικοινωνησε με τον παροχο σου :)

• Like 3
Δημοσ.

Δεν υπαρχουν χαζες ερωτησεις.

Αν και δεν εχω αναλογη εμπειρια, λογικα ναι. Αλλιως φανταζομαι πως θα υπηρχαν προβληματα. Εκτος βεβαια αν μιλαμε για εξουσιοδοτηση.

Απο κει και περα ισως και να γινεται και τηλεφωνικα, επικοινωνησε με τον παροχο σου :)

Thnx storm

Βασικά ναι τηλέφωνο θα πάρω :D

http://www.cosmote.gr/cosmoportal/page/T07/section/family_pack_prs

Δημοσ.

Επειδή έχω εμπειρία (με 2 εταιρίες) ο μόνος που χρειάζεται να πάει είναι και αυτός/αυτή ο/η οποίος/α θα δηλώσει και τα στοιχεία του για την έκδοση του λογαριασμού.

Τώρα αν τα 3 συμβόλαια τα οποία έχετε τώρα στην κατοχή σας είναι σε 3 διαφορετικά ονόματα τότε θα πρέπει να δηλώσετε παρών και οι 3, έτσι ώστε τα νούμερα να μεταφερθούν στον ένα και μοναδικό νέο κάτοχο.

• Like 2
Δημοσ.

Επειδή έχω εμπειρία (με 2 εταιρίες) ο μόνος που χρειάζεται να πάει είναι και αυτός/αυτή ο/η οποίος/α θα δηλώσει και τα στοιχεία του για την έκδοση του λογαριασμού.

Τώρα αν τα 3 συμβόλαια τα οποία έχετε τώρα στην κατοχή σας είναι σε 3 διαφορετικά ονόματα τότε θα πρέπει να δηλώσετε παρών και οι 3, έτσι ώστε τα νούμερα να μεταφερθούν στον ένα και μοναδικό νέο κάτοχο.

Κατατοπιστικότατος-τη :P

Ναι είναι σε διαφορετικά ονόματα οπότε πρέπει να πάμε και οι 3 :)

Thnx storm και karmen :)

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα κατάστημα παρόχου σου και ρώτα να σου πουν ακριβώς τι παίζει .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...