Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα εχω αυτο το καταγραφικο http://www.emichos.gr/dvr-katagrafiko-8-channel-h.264-d1-hexaplex-dmd9108-perimetriki-prostasia-asfaleia-epitirisi-elegxos-prosbasi

εχω και δυο    TL-WA  5210G TP-LINK

εχω ρυθμισει το ενα 5210G TP-LINK σαν access point το οποιο θα το εχω στο σπιτι - και το άλλο σαν client router στο οποίο θα συνδεσω επανω και το  καταγραφικο  θα βρίσκεται σε καποιον χωρο που θελω να επιτηρω,η αποσταση μεταξυ τους 2 χιλιομετρα.

θελω δηλαδη να βλεπω τις καμερες απο το σπιτι ,τι ρυθμισεις πρεπει να κανω ?

Δημοσ.

Δηλαδή εxεις κάνει ολόκληρη εγκατάσταση

ιστό , κεραία , ρεύμα etc

και είσαι σίγουρος πως θα πιάνεις 2km και σου έχουν μεινει μονο τα settings ?

Δημοσ.

το περίεργο είναι πως έκανες το link στα 2km και πέρασες internet μέσα από αυτό

όλο αυτό είναι πιο δύσκολο από το να βάλεις IP σε ένα μηχάνημα

Δημοσ.

Το UPnP Forum είναι μια πρωτοβουλία του κλάδου σχεδιασμένο ώστε να είναι εύκολη και ισχυρή η συνδεσιμότητα μεταξύ των καταναλωτικών ηλεκτρονικών, έξυπνων συσκευών και κινητών συσκευών από πολλούς διαφορετικούς κατασκευαστές. Ως ομάδα, είμαστε αφοσιωμένοι στο να καταστούμε την σύνδεση σπιτιού και τις εμπειρίες του γενικότερου τρόπου ζωής για τους καταναλωτές – και μεγάλες ευκαιρίες για την βιομηχανία. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει το router σας να υποστηρίζει τη λειτουργία UPNP.

Για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις UPNP:

1 Ενεργοποιήστε τη λειτουργία UPNP στο Router σας.

2 Στο DVR GUI ανοίξτε το MAIN MENU και πατήστε το ADVANCE.

3 Στο Advanced Setup μενού, πατήστε NETWORK.

4 Στο UPNP, επιλέξτε OPEN.

5 Πατήστε ΕΦΑΡΜΟΓΗ να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις σας και έπειτα OK στο παράθυρο επιβεβαίωσης.

6 Χρησιμοποιώντας έναν απομακρυσμένο υπολογιστή, ανοίξτε τον Internet Explorer.

7 Στη γραμμή διευθύνσεων, εισάγετε τη διεύθυνση Router WAN IP σας και ακολούθως :WEB PORT (χωρίς κενά).

http://XXX.XXX.XXX.XXX(Router WAN IP):XXX(WEB PORT)

1) Εισάγετε τον ADMIN κωδικό σας και επιλέξτε INTERNET.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν δεν έχετε ενεργοποιήσει τους κωδικούς πρόσβασης στο σύστημα, αφήστε κενό το πεδίο κωδικού.

2) Πατήστε LOGIN.

Για να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις δικτύου:

1 Στο TYPE, επιλέξτε DHCP, PPPoE ή STATIC. Αν DHCP, προχωρήστε στο βήμα 5. Αν PPPoE προχωρήστε στο βήμα 2. Αν STATIC προχωρήστε στο βήμα 3.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το DHCP σας επιτρέπει να συνδεθείτε γρήγορα στο δίκτυό σας με την απόκτηση μίας IP address από το router. Μετά την αρχική ρύθμιση, σας συνιστούμε να απενεργοποιήσετε το DHCP και να ρυθμίσετε την IP address μεταξύ 1~100. Για

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...