Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γύρω στα 450 θα είναι το μπάτζετ αλλά τώρα το μαζεύουμε..... σιγά σιγά!  :-(  :-(  :-(

Πάω πάντως προς αυτά που γράφω στην υπογραφή μου!

Εκτός βέβαια και αν βρεθεί τίποτα πολύ καλύτερο σε αυτό το χρηματικό πλαίσιο πάντα!

• Απαντ. 100
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν μπορείς ακύρωσε το Tt SMART SE SERIES 730W CM 87+ ή αν δεν το έχεις ανοίξει ζήτα αλλαγή, δεν το λες και καλό

Δημοσ.

αν μπορείς ακύρωσε το Tt SMART SE SERIES 730W CM 87+ ή αν δεν το έχεις ανοίξει ζήτα αλλαγή, δεν το λες και καλό

Μαααλιστα, Αν με 57Α στην 12αρα , 87+ και modular.... δεν το λες καλο ... τοτε τι λες?  

• Like 2
Δημοσ.

Μαααλιστα, Αν με 57Α στην 12αρα , 87+ και modular.... δεν το λες καλο ... τοτε τι λες?  

Καλο ειναι δεν ειναι κακο.

Το μονο που θα με πειραζε θα ηταν τα λιγοτερα ετη εγγυησης.

Δημοσ.

Εντάξει χάνω 2 χρόνια εγγύησης από το XFX αλλά και το προηγούμενο Thermatake 750w που είχα το κράτησα κοντά 4.5 χρόνια και τώρα το έχει ένας συμφορουμίτης με το παλιό tower μου! 

Δημοσ.

Καλά και εγώ με THERMALTAKE 750Watt είμαι , γιατί το ENERMAX GALAXY μου έκανε κάτι κουλά .. (άκουσα να σκάει κατι μέσα αλλά δουλεύει και δεν φαίνεται τίποτα με πρόβλημα) και δουλεύω μια χαρά με κλοκαρισμένο τον 8350 και ένα σωρό πράμα επάνω του. Αγορασμένο το 2007

Δημοσ.

Εσύ το λες καλό εγώ το λέω ακριβό και ανεπαρκές. Ξέρεις ποιος είναι ο oem κατασκευαστής , ξέρεις τι voltage regulation έχει ; Ποια πιστοποίηση έχει για την αποδοτικότητα του και από ποιον ; 87+ πάντως δεν έχει σίγουρα να ξέρεις , το σηματάκι που έφτιαξαν πάντως είναι αληθοφανές. Τέλος το off , αν το πήρε καλώς , καλοδούλευτο και ελπίζω απροβλημάτιστο.  

Δημοσ.

Εσύ το λες καλό εγώ το λέω ακριβό και ανεπαρκές. Ξέρεις ποιος είναι ο oem κατασκευαστής , ξέρεις τι voltage regulation έχει ; Ποια πιστοποίηση έχει για την αποδοτικότητα του και από ποιον ; 87+ πάντως δεν έχει σίγουρα να ξέρεις , το σηματάκι που έφτιαξαν πάντως είναι αληθοφανές. Τέλος το off , αν το πήρε καλώς , καλοδούλευτο και ελπίζω απροβλημάτιστο.  

Ρε σοβαρολογούμε τώρα....??? 

Κατασκευαστής ειναι η CWT.. απο της πιο αξιοπιστές στο τομεα τον τροφοδοτικών.... 

Οσο για τη πιστοποιηση , ειναι δυνατον να πουλάει η ΤΤ φανφαρες και να παιζει το ονομα της στα τροφοδοτικά κορόνα γράμματα.... 

Ασε που οσα review υπαρχουν, λενε ότι τα πιανει τα πρότυπα του bronze...

Και η τιμη του αυτή την στιγμή στο eshop με την προσφορά ειναι σκότωμα για τα χαρακτηριστικά του... ασ μην λεμ οτι θελουμε ρε παιδια... 

Παρα λιγο να το βγάλεις και turboX δλδ

Εσυ το GX550 απο την Enhance Electronics

το σκεφτηκες πολύ πριν το πάρεις...??? 

• Like 1
Δημοσ.

Τα περί turboX τα λες εσύ. Δεν είπα ότι είναι άχρηστο , στα 75 ευρώ δλδ εσύ δεν βρίσκεις καλύτερο, καλώς τότε να το προτείνεις σε όλους. 

Εγώ το πήρα το Gx550 στα μισά λεφτά ακριβώς από ότι σε προσφορά το τροφοδοτικό που λες , έχει 5 έτη εγγύηση , θα το προτείνω μόνο αν είναι σε καμιά προσφορά αλλά δεν θα βγω και να λέω ότι γαμάει και από πάνω επειδή το έχω. Αλλά μάλλον πρέπει να απολογηθώ που δεν πήρα και εγώ το Smart. 

Δημοσ.

Μα και το smart σε προσφορά είναι Vtester. Κι αν τσεκάρεις στο σκρουτζ και βρεις κι άλλο modular, bronze, με 57Α στη 12άρα, δείξ'το και σε μας γιατί μας διαφεύγει.. Για 75 ευρό είναι εξαιρετικό imho για αυτά που προσφέρει. 

• Like 1
Δημοσ.

στα 75 ευρώ δλδ εσύ δεν βρίσκεις καλύτερο, καλώς τότε να το προτείνεις σε όλους. 

Βρες μου εσύ αλλο semi-modular με 57Α στην 12αρα και bronze πιστοποιηση σε αυτη την τιμή και εγώ θα κατσω να με...... 

Δημοσ.

Το bronze που το είδατε ρε παιδιά ; πήρε rating από κάπου επίσημα και μου διαφεύγει ; λέτε για το σηματάκι 87% που του κόλλησαν ; Από ότι καταλαβαίνω ο φίλος το πήρε ήδη άρα τσάμπα κουραζόμαστε , καλοδούλευτο και απροβλημάτιστο από εμένα να είναι. 

Δημοσ.

Ρε αγορίνα μου.... τα smart δεν μπορουν να πάρουν επίσημα την πιστοποιηση διοτι ειναι φτιαγμένα μονο για τις αγορές που έχουν δίκτυο 220V. Για να μπορει να πάρει επισημη πιστοποιηση πρεπει να είναι 110-240. 

Κατα τα αλλα ... ολες οι μετρησεις δείχνουν ότι πιάνει ανετα τα προτυπα του bronze.... και είνια ουσιαστικά το ίδια τροφοδοτικό με αυτό... 

http://gr.thermaltake.com/products-model.aspx?id=C_00001570

μονο ποθ του έχουν αφαίρεσει το APFC που κανει το regulation απο 110V εως 240V

Πιανει τα πρότυπα του Bronze αλλα δεν εχει επισημη πιστοποιηση.... Για τον λόγο που ανέφερα παραπάνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...