alexis97droso Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αν ηταν app store με paid apps τοτε ναι πω ναι αξιζει να το κατεβασεις αλλα εφοσον το μονο που εχει ειναι customization τοτε δεν αξιζει τον κοπο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atropa Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 άχρηστο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fibakos Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 σιγά σιγά που θα στρώσει βλέπω όλοι να το γυρνάνε στο Android... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dantouan Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 στο S4 παντως "κολαει" ολοκληρη την συσκευη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
K850stratos Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μόλις έκανα το xperia neo v σε 4.1.2 JB και είμαι έτοιμος να κατεβάσω και το Cydia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
steveevo Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Παω να το κανω install και μου βγαζει την λεξη frowny pants τι κανω λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valandis Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Το έκανα εγκατάσταση και από εκείνη την στιγμή σταμάτησε να λειτουργεί η κάρτα kingston micro SDHC που είχα μέσα στο galaxy s3 εδώ και έξι μήνες, δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά αγόρασα άλλη κάρτα και το cydia το απεγκατέστησα αμέσως. Ουσιαστηκά το μόνο που σου δίνει είναι η δυνατότητα στο μέλλον να βάζεις θέματα κάτι ΕΝΤΕΛΟΣ ΑΧΡΗΣΤΟ στα android. Μετά την εγκατάσταση μου ζήταγε συνέχεια να κάνω επανεκίνηση χωρίν νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ektor7 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Αν ηταν app store με paid apps τοτε ναι πω ναι αξιζει να το κατεβασεις αλλα εφοσον το μονο που εχει ειναι customization τοτε δεν αξιζει τον κοπο.Aptoide!Οποταν ουτε γι'αυτο δε χρειάζεται! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sobi1984 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 εγω το περασα αλλα δεν γινεται απλα τιποτα ... προς το παρον ειναι αχρειαστο πιστευω... οπως ειπε και ο παραπανω φιλος υπαρχει το aptodei που πλεον δουλευει αψογα συγκριτικα με τον πρωτο καιρο που ειχε βγει .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis97droso Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Aptoide! Οποταν ουτε γι'αυτο δε χρειάζεται! Nαι ενταξει αλλα οκ το cydia θεωρω πως μπορει να γινει ακομη καλυτερο αν κρινω με το ποσο εχει εξελιχθει στο iOS...απο την αλλη προσωπικη μου αποψη ειναι αυτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaerialtwistx Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 φιρι φιρι το πάνε για μήνυση απο την apple η apple δεν εχει καμια σχεση με το Cydia. ειναι σαν να βγαζω εγω μια εφαρμογη για το iOS, και μετα να θελω να την βγαλω και σε Android, θα φαω μηνυση απο την Apple?! ανεξαρτητοι προγραμματιστες την βγαζουν, οπου θελουν θα την βγαλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα