konger4 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Καλήσπέρα.Έχω στην cosmote 5 νούμερα. 1 συμβόλαιο απεριόριστα 45, 1 απεριόριστα 35, 1 απεριόριστα 20 και 2 καρτοκινητα what's up. Τα λεφτά που φεύγουν κάθε μήνα σε αυτά τα 5 νούμερα ειναι γύρω στα 120 ευρώ. Πριν απο καμιά 10αρια μέρες, λογικά λόγω του οτι σε κανέναν μήνα ή μέρες λήγουν τα συμβόλαια, με πήραν τηλέφωνο απο τη Wind και μου πρόσφεραν και για τα 5 πέντε νούμερα 1500λεπτα προς όλους, 1500sms προς όλους και 1500mb με 29 ευρώ το μήνα. Αν πάρω τηλέφωνο στην Cosmote και τους πώ για φορητότητα και αναφέρω την προσφορά(μπορεί και λίγο φθηνότερη ) λογικά θα μου κάνουν και αυτοί κάποια ισάξια ή καλύτερη ή οχι. Να αναφέρω επίσης οτι ειμαι τουλάχιστον 15 χρόνια στην κοσμοτέ με το ίδιο νούμερο.Το σταθερό και το ιντερνετ είναι επίσης ΟΤΕ (αν έχει καμία σημασία). Με τις προσφορές τι παίζει τελικά; Εσείς τι προτείνετε;
efkola Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Να απαιτησεις απo τη wind λιγοτερα απο 29€ το μηνα ανα αριθμο γιατι 1.σαφως μπορει να στο κανει και 2.μεχρι τωρα πληρωνες 120€ συνολικα κ τωρα θα πληρωνεις145, εστω κι αν αυτο σημαινει πολλα περισσοτερα λεπτα/μηνυματα/gb.
kage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 5χ29 ετσι ?σταθερο στο σπιτι υπαρχει?μηπως να κανες και οικογενειακο?
Runner25 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 χρωσταω στη κοσμοτε 230 και μου ζητανε για να συνδεσουν τη γραμμη μου εφαπαξ τα 180 την εχω ψωνισει και ψαχνω αλλο παροχο και θα πλερωσω αργοτερα τη κοσμο. ομως απογοητευομαι με τις επιδοτησεις δεν εχω απαιτησεις αλλα σκεφτομουν οτι με παγιο 40 και 24 μηνο θα εχω καλες επιλογες απο βονταφονε σταμπαρα το huawey ascend 5 κατι αλλα μονο σε ενα καταστημα πηρα καλη επιδοτηση 140 ευρα που παλι δε φτανουν και μου ζητανε εξτρα ενα 50ρικο μετα πηγα wind και εβαλα στο ματι το μπλειντ το 5 φυσικα αλλα και εκει θελουν για να το παρω να μπω σε προγραμμα με παγιο ανω των 60 συγνωμη δηλαδη για χαζους ψαχνουν πειτε καμια ιδεα πως να τους παιξω να παρω ενα απο τα 2 τσαμπα παιδια μιλαμε για συσκευες κατω των 200 ευρω το χαουγει κανει 199 και το μπλειντ 159 ελεος
manzana Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αν έχεις σκοπό να μεταφέρεις τις γραμμές που ήδη έχεις σε άλλο πάροχο(φορητότητα),δεν θα μπορέσεις να το κάνεις άν έχουν φραγή οι γραμμές.Θα πρέπει πρώτα να ανοίξουν και μετά να προχωρήσεις στη φορητότητα. 1
Runner25 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2013 Αν έχεις σκοπό να μεταφέρεις τις γραμμές που ήδη έχεις σε άλλο πάροχο(φορητότητα),δεν θα μπορέσεις να το κάνεις άν έχουν φραγή οι γραμμές.Θα πρέπει πρώτα να ανοίξουν και μετά να προχωρήσεις στη φορητότητα. σκεφτομουν να φυγω σε αλλο παροχο και μετα να ξεχρεωσω τη κοσμοτε
manzana Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Οπότε σε αυτή την περίπτωση να ξέρεις ότι πας για καινούργια νούμερα στον άλλο πάροχο. 1
zorans Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2013 σκεφτομουν να φυγω σε αλλο παροχο και μετα να ξεχρεωσω τη κοσμοτε Δυστυχως έχει δίκιο ο manzana. Δεν θα σε αφησει να φύγεις η cosmote με φορητοτητα αν δεν πληρώσεις τα χρεωστούμενα. Θα πρέπει υποχρεωτικα να κάνεις νεα συνδεση. Πάντως για επιδότηση μην περιμένεις, ειναι δύσκολες οι εποχές και για τις εταιρείες. Και τα 140 που σου δίνουν πολλα είναι... Πάντως προσωπική μου γνώμη δες καλύτερα για μειωμένο πάγιο και αγόρασε συσκευη απο αλλού. Σίγουρα σε βάθος 2ετίας θα είσαι κερδισμένος... 2
ask Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 πληρωνω τωρα γυρω στα 30€ για το cosmote 25.η επιδοτηση για ανανεωση ειναι 5% μειωση παγιου.προφανως και δεν μενδιαφερει.το κακο ειναι πως οι πιο πολλοι εχουν cosmote αλλα θα ψαξω καποιο προγραμμα απο wind/vodafone με λεπτα προς ολους και κατω απο 25€.εχετε κατι υποψην; 1
Μενέξενος Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Δημοσ. 8 Απριλίου 2016 Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής κινητού που πήρα με επιδότηση cosmote; Πήρα το galaxy s7 αλλά μου παραφαίνεται τελικά μεγάλη η οθόνη. Είναι μονόδρομος η μεταπώληση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις