Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτες οι προσφορες ειναι ατομικες με σκοπο να κρατησουν στην "Χ" εταιρια εναν πελατη. Εξαρτωνται απο πολλους παραγοντες. Δε νομιζω να μπορει να απαιτησει καποιος αυτο που εδωσαν σε καποιον αλλον, επομενως δεν ειναι προσφορα την οποια μπορει να εκμεταλευτει καποιος τριτος. Επομενως δεν εχει θεση στην ενοτητα.

Εχει ομως χρησιμοτητα ως συγκεντρωση εμπειριων. Απο την στιγμη που ταιριαζει απολυτα (αφορα θεματα συμβολαιων και μονο) με το θεμα του stormrain που εδωσε ο antwni θα πρεπει να μεταφερθει - ενσωματωθει με εκεινο το τοπικ.

Ακριβώς όπως τα λες. Η vodafone πήγε με 24,73 έκαστος αριθμός να μου δώσει 1500 sms-λεπτά προς όλους και 750 mb (4 αριθμοί). H cosmo για να με κρατήσει 1500 sms-λεπτά προς όλους και 1500 mb με.....18,5 ευρώ. Αχά 4 αριθμοί στο "cosmote 65" έκαστος 18,5 ευρά. Τους είπα

ShutUpAndTakeMyMoney.jpg

Επεξ/σία από kamui
  • Like 2
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Παιδες εγιναν merge τα νηματα. Η ιδεα του karasardelis για τον τροπο παρουσιασης των ποστ ειναι πολυ καλη και σιγουρα θα βοηθησει κοσμο στο να βρει αμεσως ποιες ειναι οι τρεχουσες "προσφορες".

Ομως  παρακληση, ας το περιορισουμε καθαρα σε προσωπικες εμπειριες που σχετιζονται με συνδεσεις συμβολαιων. Σαφως και οι προσφορες των καρτοκινητων ειναι πολυ ενδιαφερουσες και συμφερουσες ενδεχομενως σε περιπτωσεις, αλλα συνηθως αυτες μπορουμε να τις βρουμε και αλλου (διαφημιση, φυλλαδια κλπ). Οποτε ας μην επεκταθουμε εκει, ή αν θελετε ας ανοιξουμε νεο θεμα σχετικα με αυτες.

Οποτε η (κατα τ'αλλα ενδιαφερουσα) προσφορα που εντοπισε ο loubas σβηνεται αναγκαστικα για να κρατηθει το νημα στην παραπανω γραμμη :)

• Like 1
Δημοσ.

Το Unlimited Red Business 1 λέει έχει 1500λεπτά προς Voda, 280 προς τρίτους Και 1.5 GB με 25ευρώ για 3 γραμμές.

Πώς το βλέπετε.. ?

Α ρε, Kamui, φοβερή τιμή σου κανανε, αρκεί μην δεσμεύτηκες για 18μηνο..

Δημοσ.

Τρέχων πάροχος : Vodafone (απεριόριστα Vodafone, 50 λεπτά για κλήσεις σε άλλους και 100ΜΒ - Unlimited 25)

Νέος πάροχος : Cosmote (18μηνο)
Λεπτά ομιλίας : 400' προς όλους και 40 SMS προς όλους (προς όλους 35)

Internet (Mb) : 300
Τιμή Προσφοράς :  €25,20 μαζί με τους φόρους
Επιπλέον παροχές : -

Υπάρχει η κλασική προσφορά στο site τους με το 30% έκπτωση στο πάγιο για νέους πελάτες που βγαίνει €26 χωρίς φόρους, άρα 29,12 τελική αν δεν κάνω λάθος . Τέσσερα ευρώ παραπάνω από την τηλεφωνική προσφορά.

Με χαλάει το 18μηνο και επίσης δεν έχω κλείσει ακόμα με το 12μηνο συμβόλαιο της Voda και έχω πρόστιμο 27,68. Αν έλειπε αυτό πιθανότατα να το έκανα, τώρα όμως I'll pass...

Δημοσ.

Το Unlimited Red Business 1 λέει έχει 1500λεπτά προς Voda, 280 προς τρίτους Και 1.5 GB με 25ευρώ για 3 γραμμές.

Πώς το βλέπετε.. ?

Α ρε, Kamui, φοβερή τιμή σου κανανε, αρκεί μην δεσμεύτηκες για 18μηνο..

18 Μηνο ναι. Αλλά δεν πήρα συσκευή.Η "εικονική - ιλιγγιώδης"  επιδότηση (η πωλήτρια στο κατάστημα τρόμαξε όταν την είδε, με ρώτησε κιόλας "θα πάρετε Iphone?" XAXAXA) πιστώθηκε για να έχω τα 18,5 ευρά. Φαντάζομαι πως μετά από 2-3 μήνες έχω δικαίωμα να την κοπανήσω εφόσον δεν πήρα συσκευή. Βέβαια νομίζω είναι τόσο καλή η τιμή που πρέπει να περάσει το 18μηνο για να βγούνε προσφορές που να την κοντράρουν.

Δημοσ.

Ξεκινάω εγώ...

Τρέχων πάροχος : Cosmote (δύο αριθμούς σε οικογενειακό πρόγραμμα με πάγιο €30 ο κάθε ένας για 100Mb, απεριόριστα cosmote και 70 λεπτά για κλήσεις σε άλλους αριθμούς)

Νέος πάροχος : Vodafone

Λεπτά ομιλίας : 1500 προς όλους και 1500 SMS προς όλους (RED-1)

Internet (Mb) : 1500 (1,5Gb)

Τιμή Προσφοράς : Για δύο αριθμούς €49,50 (Οικογενειακό πακέτο)

Επιπλέον παροχές : Δύο επιπλέον SIM τις οποίες θα μπορώ να βάζω σε laptop, tablet κλπ και θα μπορώ να χρησιμοποιώ και σε αυτές τα δωρεάν Mb (Internet Sharing) και δωρεάν το Vodafone Full Σήμα (τους είπα ότι έχω πρόβλημα στην περιοχή μου)

Νομίζω πως η προσφορά είναι πολύ δυνατή και έκλεισα για να πάω. Στην Cosmote που πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω πότε μπορώ να διακόψω το πρόγραμμα που έχω με πλακώσαν επίσης με κάτι πολύ δυνατές προσφορές, όχι όμως τόσο δυνατές όσο αυτή της Vodafone.

Η Vodafone είπε ότι μπορεί να βάλει μεταχρονολογημένη ενεργοποίηση (έναν μήνα) ώστε να μην χρεωθώ για την ενεργοποίηση του προγράμματος.

Τελικά ξεκίνησα και... σταμάτησα. Με καλέσανε από την Cosmote μόλις πήρανε χαμπάρι την αίτηση φορητότητας και μου κάνανε την εξής προσφορά:

Τρέχων πάροχος : Cosmote

Νέος πάροχος : Cosmote (αντιπρόταση σε αίτηση φορητότητας, 18 μήνες συμβόλαιο)

Λεπτά ομιλίας : 1500 προς όλους και 1500 SMS (Πακέτο: Απεριόριστα 65) για τον κάθε αριθμό

Internet (Mb) : 1500Mb για τον κάθε αριθμό

Τιμή Προσφοράς : €32 τελική με ΦΠΑ και φόρους για 2 αριθμούς (€16 ο ένας!!!)

Επιπλέον παροχές : Δώρο το Cosmote Τέλειο Σήμα

Φυσικά κι εγώ τους είπα...

5UgE1UY.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον κοιταζα στο myphone και το συμπερασμα ειναι ενα.

κανεις φορητοτητα και οταν σε παρουν(να σαι stand by omws) 100% θα παρεις τα απεριοριστα απο 19εως33ε!!!!προγραμματα που τιμες καταλογου-ινετ τα κοστολογουν 50-70ε

μιλαω και για τις 3 εταιριες ειτε unlimited 65,red1,w -αυτα που λεμε "απεριοριστα=1500sms/calls/1,5gb"!!!!

φορητοτητες μεταξυ βοντα ξεβρακωνονται...

οποιος θελει τηλ απο cosmote->voda και αντιθετως ας μου πει πριν λιγο τα λεγαμε με εναν πωλητη και κρατησα τηλ/ονομα...

υπαρχουν και τηλ.προσφορων παρακατω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80008&page=545  cosmote

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=110521&page=844 voda

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164501&page=460 wind

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Kage,γνωρίζεις αν αυτό ισχύει και για κάποιον που ενδιαφέρεται για φορητότητα από κάρτα F2G σε cosmote;Δε θα με χάλαγε να αλλάξω το καρτοκινητό μου σε συμβόλαιο cosmote με τόσα πολλά λεπτά κ μηνύματα με 20-25 ευρώ το μήνα!

Δημοσ.

η κοσμοτε ειναι η πιο ντιβα...δοκιμασε στις αλλες 2 καλυτερα

οι τιμες προς τα 20ε συνηθως ειναι για 2 γραμμες ή γιατι εισαι πελατης ή εχεις και σταθερο...

Δημοσ.

Γι'αυτό θα πρέπει να επισκεφθείς κάποιο κατάστημα του παρόχου σου ή να μιλήσεις με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών του παρόχου σου.

Δημοσ.

Doutsos,δες εδώ και googlαρέ το για να έχεις μια ιδέα προτού συνομιλήσεις με τον υπάλληλο.Επίσης,δες τους όρους που έχεις υπογράψει στο συμβόλαιό σου  ;)

Cosmote έχεις;

Δημοσ.

λοιπον κοιταζα στο myphone και το συμπερασμα ειναι ενα.

κανεις φορητοτητα και οταν σε παρουν(να σαι stand by omws) 100% θα παρεις τα απεριοριστα απο 19εως33ε!!!!προγραμματα που τιμες καταλογου-ινετ τα κοστολογουν 50-70ε

μιλαω και για τις 3 εταιριες ειτε unlimited 65,red1,w -αυτα που λεμε "απεριοριστα=1500sms/calls/1,5gb"!!!!

φορητοτητες μεταξυ βοντα ξεβρακωνονται...

οποιος θελει τηλ απο cosmote->voda και αντιθετως ας μου πει πριν λιγο τα λεγαμε με εναν πωλητη και κρατησα τηλ/ονομα...

υπαρχουν και τηλ.προσφορων παρακατω

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=80008&page=545  cosmote

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=110521&page=844 voda

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=164501&page=460 wind

Επειδή δε βλέπω  τα τηλέφωνα των τμημάτων προσφορών των εταιριών, στα λινκς, μήπως μπορείς να τα παραθέσεις εδώ;

Δημοσ.

Τελικά ξεκίνησα και... σταμάτησα. Με καλέσανε από την Cosmote μόλις πήρανε χαμπάρι την αίτηση φορητότητας και μου κάνανε την εξής προσφορά:

Τρέχων πάροχος : Cosmote

Νέος πάροχος : Cosmote (αντιπρόταση σε αίτηση φορητότητας, 18 μήνες συμβόλαιο)

Λεπτά ομιλίας : 1500 προς όλους και 1500 SMS (Πακέτο: Απεριόριστα 65) για τον κάθε αριθμό

Internet (Mb) : 1500Mb για τον κάθε αριθμό

Τιμή Προσφοράς : €32 τελική με ΦΠΑ και φόρους για 2 αριθμούς (€16 ο ένας!!!)

Επιπλέον παροχές : Δώρο το Cosmote Τέλειο Σήμα

Φυσικά κι εγώ τους είπα...

5UgE1UY.png

Οχ πιο κάτω από τα 18,5 και μάλιστα για 2 αριθμούς!!! Τώρα νιώθω θύμα. 

Υ.Γ. Καλά το cosmote τέλειο σήμα μάλλον είναι παρελθόν. Χαλκιδική δεύτερο πόδι ψάχνω τα μπαλκόνια που έχουν σήμα για να καταφέρω να μιλήσω, ενώ μέσα στην Σαλόνικα πλέον είτε ανοίγει η γραμμή και δεν ακούω τον άλλον είτε κλείνει πριν καλά καλά ακουστεί ο ήχος κλήσης. Δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αρκετός κόσμος παραπονιέται.  

Δημοσ.

Οχ πιο κάτω από τα 18,5 και μάλιστα για 2 αριθμούς!!! Τώρα νιώθω θύμα. 

Υ.Γ. Καλά το cosmote τέλειο σήμα μάλλον είναι παρελθόν. Χαλκιδική δεύτερο πόδι ψάχνω τα μπαλκόνια που έχουν σήμα για να καταφέρω να μιλήσω, ενώ μέσα στην Σαλόνικα πλέον είτε ανοίγει η γραμμή και δεν ακούω τον άλλον είτε κλείνει πριν καλά καλά ακουστεί ο ήχος κλήσης. Δεν συμβαίνει μόνο σε μένα αρκετός κόσμος παραπονιέται.  

Κάτι μάλλον δεν κατάλαβες καλά... το Cosmote Τέλειο Σήμα είναι μια συσκευή (σαν modem/router) που την πληρώνεις €90 και την συνδέεις με την γραμμή του Internet (που πρέπει ηδη να έχεις στον χώρο σου) και καταχωρείς σε αυτό το κινητό σου το οποίο συνδέεται σε αυτήν με 3G. Όταν είσαι σε εμβέλεια κάποιων δεκάδων μέτρων γύρω από την συσκευή, έχεις πραγματικά Τέλειο Σήμα... εγώ σώθηκα στο γραφείο που δεν έπιανε κανένας πάροχος!!!

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...