Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Οσον αφορα τη διαθεσιμοτητα των συσκευων και τους τροπους χειρισμου τους σε περιπτωση ελλειψης αυτης δεν εχω ιδεα δυστυχως.
lexmark Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Με παίρνουν από cosmote πριν 2.5 - 3 μήνες περίπου και μου λένε για ένα πολύ καλό πακέτο (κάπου στα 50 € για δύο συνδέσεις, η μία στα 1500 λεπτά τους) χωρίς επιδότηση, όμως, και τους λέω όχι. Εγώ είμαι στη vodafone. Πριν δύο μήνες που πάω να πληρώσω τον λογαριασμό μου σε ένα κατάστημα, μου κάνει η υπάλληλος εκεί ότι η voda μου έχει μια αποκλειστική προσφορά (στα 67 € για τις παραπάνω συνδέσεις) με 150 € επιδότηση. Προσφορά και αποκλειστική, ε; Τα παίρνω κρανίο ρίχνω 2-3 καντήλια εκεί που ήμουν και έφυγα γιατί βιαζόμουν. Πριν 1 μήνα το ίδιο σκηνικό όταν πήγα να πληρώσω τον λογαριασμό μου, αλλά επειδή είχε γίνει μπέρδεμα με τον προηγούμενο λογαριασμό έριξα 5-6 καντήλια και έφυγα να τον πληρώσω αλλού. Στο άλλο κατάστημα που πήγα μου ξαναπασάρουν τα της προσφοράς (αποκλειστικά για εμένα είπαμε και για μικρό χρονικό διάστημα, έτσι; ). Ακούν και εκεί 2-3 καντήλια και θυμάμαι το τηλεφώνημα που είχα με την cosmote. Τους το αναφέρω. Από εκεί και μετά η επιδότηση ανέβηκε στα 200 € και το πάγιο πήγε στα 62€. Κάποια στιγμή θα πάω σε τρίτο κατάστημα να κλείσω τη «προσφορά» και θα τσιμπήσω και το lumia 620 να τελειώνουμε. Bottom line, μην τους ακούτε ότι πέθαναν οι επιδοτήσεις. Βαράτε τους στο ψαχνό. Δεν φτάνει που τους πληρώνουμε τα διπλάσια θέλουν να κόψουν και τις επιδοτήσεις... αφήστε να μην τα θυμηθώ και ρίξω άλλα 3-4 καντήλια και εδώ. Edit: Και όλα αυτά, δίχως να κάνω αίτηση να πάω σε άλλη εταιρία. Τα συμβόλαια 18μηνα σε όλες τις περιπτώσεις. 4
kostas_dr Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 "Τα συμβόλαια 18μηνα σε όλες τις περιπτώσεις." Καλά κάνεις και το τονίζεις αυτό.
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Moderators Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Πως φαινεται οτι κανεις δε διαβασε ολοκληρο το (μακροσκελες ειναι η αληθεια) πρωτο ποστ Εκανα Edit αναφεροντας την τελικη προσφορα της Voda, ευχαριστω kostas_dr γιατι το δικο σου ποστ μου το υπενθυμισε 1
lexmark Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 "Τα συμβόλαια 18μηνα σε όλες τις περιπτώσεις." Καλά κάνεις και το τονίζεις αυτό. Ναι, αυτό με τα 12μηνα όντως το έχουν κομμένο από ότι κατάλαβα. Και το από πάνω που έγραψα είναι επίσης σημαντικό, γιατί δείχνει ότι και από κατάστημα σε κατάστημα (ίδιου παρόχου) έχουν διαφορές (μάλλον τους έχουν ρίξει το ποσοστό στα συμβόλαια που κάνουν και κοιτάνε να κάνουν όσο πιο πολλά γίνεται!). Edit: Ετήσιο συμβόλαιο ρε συ Storm;! Καλή. Καλά που το ανέφερες να το ξέρω όταν θα πάω και εγώ (θα ακούσουν και εκεί 2-3 καντήλια ). Εγώ ξέχασα να αναφέρω ότι και για τις 2 συνδέσεις μου το πακέτο ήταν το RED 1 (μην το ψάξετε να το βρείτε αυτό το πακέτο -> είναι αποκλειστικά για εμένα - α, ρε δούλεμα που μας ρίχνουν!)
kostas_dr Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Ρε συ lexmark και "αποκλειστικό" συμβόλαιο έχεις και πάλι παράπονα; Τι να πούμε και μεις οι πληβείοι; 1
kage Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 (επεξεργασμένο) Site: http://www.insomnia.gr/topic/429502-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%84%CF%81%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9/">τρόπος για καλύτερη επιδότηση και πάγιο Site: http://www.insomnia.gr/topic/489225-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B9%CF%82-3-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B5/#entry52425428">προσφορες στα απεριοριστα που απ οτι βλεπω εσενα τις προσφορες στις εδωσαν με 25ε!!!!!!!!!!!!!!αχχαχααχαχα http://www.insomnia.gr/topic/480961-%CE%B1%CE%BB%CE%B7%CE%B8%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-cosmote/ υ.γ. γιατι σβηστηκε η κινητη σταθερη τηλ?! νεκρα? Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2013 από kage
karasardelis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Οι τιμές που δίνουν στα (μεγάλα) συμβόλαια οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας δείχνουν αρχικά υψηλές, αλλά οι εκπτώσεις που δίνουν κατόπιν διαπραγμάτευσης με την εξυπηρέτηση πελατών (ή το τμήμα φορητότητας αριθμού), είναι συχνά πολύ σημαντικές και καθοριστικές για την τελική επιλογή. Καλό είναι λοιπόν να γνωρίζουμε τι τιμές δίνουν οι ανταγωνιστές (ή ο δικός μας πάροχος) την τρέχουσα περίοδο, ώστε να μπορούμε να πιέσουμε την εξυπηρέτηση πελατών να μας δώσει την ίδια ή έστω αντίστοιχη προσφορά.Είναι ένα θέμα που καίει πολύ κόσμο, ειδικά την περίοδο που λήγει το συμβόλαιο και ψαχνόμαστε για ανανέωση. Καλό είναι αν το θέμα έχει ενδιαφέρον, να καταχωρούμε τις προσφορές με έναν συγκεκριμένο τρόπο, δηλαδή:Τρέχων πάροχος : (Cosmote/Vodafone/Wind) - Είναι η εταιρία στην οποία ήδη βρισκόμαστε, αν θέλετε γράφετε σε ποιο πρόγραμμα είστε και πόσα πληρώνετε...Νέος πάροχος : (Cosmote/Vodafone/Wind) - Είναι η εταιρία που μας κάνει ειδική προσφοράΛεπτά ομιλίας : - Πόσα λεπτά ομιλίας (και προς που) μας δίνει στο νέο πρόγραμμα ο νέος πάροχοςInternet (Mb) : - Πόσα Mb μας δίνει για Internet στο νέο πρόγραμμα ο νέος πάροχοςΤιμή Προσφοράς : - Η τελική τιμή που μας έδωσε για το νέο πρόγραμμα ο νέος πάροχοςΕπιπλέον παροχές : - Τυχόν επιπλέον παροχές που μας δίνει ο νέος πάροχοςΣυμπληρώνετε λοιπόν ανάλογα τον παρακάτω πίνακα:Τρέχων πάροχος : Νέος πάροχος : Λεπτά ομιλίας : Internet (Mb) : Τιμή Προσφοράς : Επιπλέον παροχές : Εννοείται πως η ημερομηνία της προσφορά είναι η τρέχουσα ημερομηνία την στιγμή που κάνετε την καταχώρηση. Αν ενδιαφέρει, μπορούμε να το επεκτείνουμε και για παρόχους σταθερής τηλεφωνίας, αν και εκεί τα περιθώρια είναι πιο στενά και οι προσφορές μικρότερες.Οι τιμές που βάζετε προσπαθήστε να είναι ΠΑΝΤΑ τελικές με ΦΠΑ και φόρους κινητής τηλεφωνίας - αν όχι να το αναφέρετε._____________________________________________________________Ξεκινάω εγώ...Τρέχων πάροχος : Cosmote (δύο αριθμούς σε οικογενειακό πρόγραμμα με πάγιο €30 ο κάθε ένας για 100Mb, απεριόριστα cosmote και 70 λεπτά για κλήσεις σε άλλους αριθμούς)Νέος πάροχος : VodafoneΛεπτά ομιλίας : 1500 προς όλους και 1500 SMS προς όλους (RED-1)Internet (Mb) : 1500 (1,5Gb)Τιμή Προσφοράς : Για δύο αριθμούς €49,50 (Οικογενειακό πακέτο)Επιπλέον παροχές : Δύο επιπλέον SIM τις οποίες θα μπορώ να βάζω σε laptop, tablet κλπ και θα μπορώ να χρησιμοποιώ και σε αυτές τα δωρεάν Mb (Internet Sharing) και δωρεάν το Vodafone Full Σήμα (τους είπα ότι έχω πρόβλημα στην περιοχή μου)Νομίζω πως η προσφορά είναι πολύ δυνατή και έκλεισα για να πάω. Στην Cosmote που πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω πότε μπορώ να διακόψω το πρόγραμμα που έχω με πλακώσαν επίσης με κάτι πολύ δυνατές προσφορές, όχι όμως τόσο δυνατές όσο αυτή της Vodafone.Η Vodafone είπε ότι μπορεί να βάλει μεταχρονολογημένη ενεργοποίηση (έναν μήνα) ώστε να μην χρεωθώ για την ενεργοποίηση του προγράμματος. 8
Antwni Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει ανοίξει ο storm παλιά θέμα στην κινητή τηλεφωνία (τώρα έγινε smartphones ) αλλά ξεχάστηκε το θέμα. http://www.insomnia.gr/topic/486219-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83/?do=findComment&comment=52359069 1
karasardelis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει ανοίξει ο storm παλιά θέμα στην κινητή τηλεφωνία (τώρα έγινε smartphones ) αλλά ξεχάστηκε το θέμα. http://www.insomnia.gr/topic/486219-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%84%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83/?do=findComment&comment=52359069 Νομίζω πως είναι ένα σημαντικό θέμα για τις προσφορές (και όχι σε άλλα σημεία του forum) καθώς τα χρήματα που καλούμαστε να πληρώσουμε κάθε μήνα είναι αρκετά και οι εκπτώσεις που γίνονται είναι ιδιαίτερα σημαντικές.
HERTHAN Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Καλυτερα να παει αλλου το θεμα και οχι εδω στις προσφορες. Η να κλειδωθεΙ εφοσον υπαρχει κατι αντιστοιχο που λεει και ο Toni.
nomikarios Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Ξεκινάω εγώ... Τρέχων πάροχος : Cosmote (δύο αριθμούς σε οικογενειακό πρόγραμμα με πάγιο €30 ο κάθε ένας για 100Mb, απεριόριστα cosmote και 70 λεπτά για κλήσεις σε άλλους αριθμούς) Νέος πάροχος : Vodafone Λεπτά ομιλίας : 1500 προς όλους και 1500 SMS προς όλους (RED-1) Internet (Mb) : 1500 (1,5Gb) Τιμή Προσφοράς : Για δύο αριθμούς €49,50 (Οικογενειακό πακέτο) Επιπλέον παροχές : Δύο επιπλέον SIM τις οποίες θα μπορώ να βάζω σε laptop, tablet κλπ και θα μπορώ να χρησιμοποιώ και σε αυτές τα δωρεάν Mb (Internet Sharing) και δωρεάν το Vodafone Full Σήμα (τους είπα ότι έχω πρόβλημα στην περιοχή μου) Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του θέματος! Όντως, έλειπε κάτι τέτοιο από το insomnia! Για το συγκεκριμένο πακέτο που λες: γνώμη μου είναι να μη βιαστείς! Το δίνει σίγουρα και στα 22 ευρώ η Vodafone το Red1 για 2 αριθμούς, αλλά δεν ξέρω για τις δύο επιπλέον sim (η πληροφόρηση είναι από το myphone.gr). Aκύρωση φορητότητας μπορεί σε κάθε περίπτωση να γίνει μέχρι την ενεργοποίηση της κάρτας sim. Επίσης: πρέπει να αναφέρεται και η διάρκεια του συμβολαίου. Γιατί πλέον όλοι δίνουν μόνο 18μηνα συμβόλαια (καρτέλ!) , αλλά νομίζω ότι η Vodafone δίνει και λίγα 12μηνα για το Red1...
giorginho Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Το δίνει σίγουρα και στα 22 ευρώ η Vodafone το Red1 για 2 αριθμούς Σε φιλο που πηγε να τους φυγει με φορητοτητα, η βοντα εδωσε ολο το "κοκκινο" υπο μορφη "καρτοπρογραμματος" με παγιο 22 ευρω εκ των οποιων τα 10 διαθεσιμα καθε μηνα προς καταναλωση! Πρεπει να ειναι μακραν το καλυτερο συμβολαιο που εχω ακουσει (1500' προς ολους, κι αλλα τοσα *εσε μες και ιντερνετ...)! Δεν νομιζω ομως οτι μπορει να σταθει εδω ως "θεμα" το παρον, γιατι δε νομιζω οτι οι εταιριες κανουν τις ιδιες προσφο-αντι-προσφορες σε ολους τους πελατες (πιθανοτατα παιζει ρολο η 'καταναλωση' των περασμενων μηνων/ετων κλπ). Πχ απο κοσμοτε πηρα πριν 2 χρονια μια αντιπροσφορα και 2 μερες μετα φιλος εκανε την ιδια κινηση και δεν του εδωσαν οσα εδωσαν σε εμενα (και εφυγε ).
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτες οι προσφορες ειναι ατομικες με σκοπο να κρατησουν στην "Χ" εταιρια εναν πελατη. Εξαρτωνται απο πολλους παραγοντες. Δε νομιζω να μπορει να απαιτησει καποιος αυτο που εδωσαν σε καποιον αλλον, επομενως δεν ειναι προσφορα την οποια μπορει να εκμεταλευτει καποιος τριτος. Επομενως δεν εχει θεση στην ενοτητα. Εχει ομως χρησιμοτητα ως συγκεντρωση εμπειριων. Απο την στιγμη που ταιριαζει απολυτα (αφορα θεματα συμβολαιων και μονο) με το θεμα του stormrain που εδωσε ο antwni θα πρεπει να μεταφερθει - ενσωματωθει με εκεινο το τοπικ. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις