Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες καλησπέρα καλώς σας βρήκα και συγχαρητήρια για το site

Αντιμετωπίζω 2 προβλήματα με τη σύνδεση που έχω και θα ήθελα τη βοήθειά σας

1. Όταν κάποιος παίρνει τηλέφωνο ή καλώ εγώ κόβεται η σύνδεση για 30 sec και μετά αρχίζει ξανά. Με τεχνικούς από ΟΤΕ που μίλησα μου είπαν για φιλτράκια τα οποία έβαλα αλλά αποτέλεσμα κανένα και τελικά τα έβγαλα. Τι μπορεί να φταίει και τι μπορώ να κάνω?

2. Η ταχύτητα του ίντερνετ είναι απελπιστικά αργή. Είχα πάρει 24 πακέτο αλλά με γύρισαν στα 2 μετά από συνεχόμενα τηλέφωνα και επισκέψεις τεχνικών. Τώρα  σε speed test μου δίνει 1.53 ΜΒps. 

Το router είναι του OTE (baudtec TW263R4-A2/B2)

Κάποια στοιχεία:

SNR Margin 6.7

Attenuation:52.7

Data rate 2048 511

Line state Showtime

Η ταχύτητα μπορεί να βελτιωθεί έστω και κάπως τουλάχιστον 6 ή 4 για να αλλάξω πακέτο? Εγώ από τη μεριά μου στο σπίτι μου μπορώ να βελτιώσω κάτι η είναι όλα θέμα ΟΤΕ?

Επειδή είμαι άσχετος με το θέμα αν μπορεί κάποιος να δώσει λίγη βοήθεια θα ήμουν υπόχρεος.

Σόρρυ για το μεγάλο κείμενο ελπίζω να μην κούρασα!! Αν χρειαστεί κάποια άλλη πληροφορία πείτε μου

Ευχαριστώ

.

Δημοσ.

Αυτὀ που θα πρέπει να δοκιμάσεις είναι να βάλεις κατευθείαν στο router τη γραμμή.Προσοχή να είναι από την πρώτη πρίζα.Αφησε ότι τηλέφωνο και φίλτρα έχεις εκτός και δες αν συγχρονίζει καλύτερα.Μπορείς αν όντως πάει καλύτερα να συνδέεις σταδιακά ότι άλλες συσκευές τηλεφωνικές έχεις και να βλέπεις αν κάποια σου δημιουργεί πρόβλημα.Πάντως για να σε πάνε σε 2αρα μάλλον θα είσαι και μακρυά από το κέντρο.

Δημοσ.

1.πριν από κάθε τηλ πρέπει να υπάρχει φίλτρο διαφορετικά θα αποσυνδέεσαι κάθε φορά που σηκώνεις ακουστικό. αυτό πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε.

2.για την ταχύτητα μπορεί να είναι θέμα απόστασης, ποιότητας γραμμής, χαλαρής σύνδεσης. Ρώτα γενικά γύρω σου τι ταχύτητες παίζουν, ανεξαρτήτως παρόχου, όλα αυτά είναι θέμα του οτε. Αν είναι πιο καλά οι γείτονες, δεν είναι απόσταση και παίζεις σε κατάσταση γραμμής στο σπίτι σου ή στην γραμμή που σε έχει βάλει ο οτε, την οποία για να σε αλλάξουν πρέπει να ταλαιπωρηθείς πολύ, να τους πρήζεις ότι όλοι κοντά σου παίζουν πιο καλά και πάλι δεν έχεις καμία εγγύηση. Δυστυχώς σε τέτοια θέματα δεν είναι πολύ ευέλικτοι, με μια δικαιολογία του τύπου δεν είσαι αρκετά χαμηλά - δεν έχεις αρκετά συχνές αποσυνδέσεις, ξεφορτώνονται το ζήτημα σου. Αν τώρα το πρόβλημα είναι στο σπίτι σου, πρέπει να δεις αν μπορείς να διορθώσεις τπτ, από καλωδίωση - επαφές, αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω σε αυτό. 

καλή τύχη

Δημοσ.

Παιδες ευχαριστω για τις γρηγορες απαντησεις σας!! Θα συνδεσω το router οπως μου ειπατε και θα μιλησω με τους γειτονες να τσεκαρω ταχυτητες και θα ποσταρω νεοτερα!!

Δημοσ.

Ο οτε είναι πανάκριβος και δεν έχει πολύ καλό δίκτυο καθώς και τεχνική υποστήριξη . Να ξέρεις ότι το προβλημά σου μπορεί να λύθηκε προσωρινά αλλά στο μέλλον με οτε θα έχεις πολλά προβλήματα ......καλό θα ήταν να σκεφτείς γρήγορα να αλλάξεις πάροχο .

Δημοσ.

Ο οτε είναι πανάκριβος και δεν έχει πολύ καλό δίκτυο καθώς και τεχνική υποστήριξη . Να ξέρεις ότι το προβλημά σου μπορεί να λύθηκε προσωρινά αλλά στο μέλλον με οτε θα έχεις πολλά προβλήματα ......καλό θα ήταν να σκεφτείς γρήγορα να αλλάξεις πάροχο .

O οτε δεν εχει καλο δίκτυο, μάλιστα το ακούσαμε και αυτο.

Δημοσ.

O οτε δεν εχει καλο δίκτυο, μάλιστα το ακούσαμε και αυτο.

και γιατί η μισή κρήτη έμεινε χωρίς internet  εξαιτιάς του ote????

Δημοσ.

παιδια αλλο δεν εχει καλο δικτυο σαν χαλκο αλλο δεν εχει καλο δικτυο σαν ταχυτητα με εξωτερικο.ο φιλος μας για την ωρα.

α.δεν ειναι κρητη ειναι αθηνα.

β.βλεπω 52,5 attenuation που αν ειναι αληθεια ειναι 4 Km μακρυα απο τον οτε οποτε οτι και να βαλει απλα αστα να πανε.

γ.αν εχει συναγερμο θελει φιλτρο.

δ.αν μπορει να τσεκαρει την γραμμη στον κατανεμητη η στο πρωτο πριζακι χωρις τα υπολοιπα πριζακια αν πιανουν τα χερια του.αν πραγματι το attenuation ειναι 52,7 να κανει τον σταυρο του που εχει και 2 mbit.

Δημοσ.

Φιλε pouline εισαι μεγαλη γατα!! Το attenuation ειναι οντως 52 και η αποσταση ειναι 4 km απο τον ΟΤΕ!! αρα λοιπον το ονειρο της ταχυτητας τελειωνει άδοξα:P σε μια απο τις επισκεψεις των τεχνικων του Οτε ενας μου ειπε οτι εχω χαρτινα καλώδια τα οποία ερχονται μεσα στο σπιτι μου. Επειδη ομως δν το εχω καθολου με το θεμα δεν μπορω να το επιβεβαιωσω. 

Στο κομματι του ΟΤΕ τωρα εαν και οι αλλοι παροχοι ειναι ιδια κατασταση και δεν εχω αποσυνδεσεις η και χαμηλοτερη ταχυτητα σκεφτομαι να φυγω απο τον ΟΤΕ λογο τιμης και να παω οπου βρω πιο φτηνο πακετο.

Ευχαριστω πολυ και παλι για τη βοηθεια!!

Δημοσ.

Για να το βρίσκεις μόνος σου

http://www.adslgr.com/features/adsl_calculator.php

Φιλε pouline εισαι μεγαλη γατα!! Το attenuation ειναι οντως 52 και η αποσταση ειναι 4 km απο τον ΟΤΕ!! αρα λοιπον το ονειρο της ταχυτητας τελειωνει άδοξα :P σε μια απο τις επισκεψεις των τεχνικων του Οτε ενας μου ειπε οτι εχω χαρτινα καλώδια τα οποία ερχονται μεσα στο σπιτι μου. Επειδη ομως δν το εχω καθολου με το θεμα δεν μπορω να το επιβεβαιωσω. 

Στο κομματι του ΟΤΕ τωρα εαν και οι αλλοι παροχοι ειναι ιδια κατασταση και δεν εχω αποσυνδεσεις η και χαμηλοτερη ταχυτητα σκεφτομαι να φυγω απο τον ΟΤΕ λογο τιμης και να παω οπου βρω πιο φτηνο πακετο.

Δημοσ.

ευχαριστω nick!! ηξερα περιπου ποσο πεφτει επειδη κανω τη διαδρομη καθε μερα με τ αμαξι αλλα δεν ηξερα οτι θεωρειτε μεγαλη αποσταση για συνδεση

Δημοσ.

Φιλε pouline εισαι μεγαλη γατα!! Το attenuation ειναι οντως 52 και η αποσταση ειναι 4 km απο τον ΟΤΕ!! αρα λοιπον το ονειρο της ταχυτητας τελειωνει άδοξα :P σε μια απο τις επισκεψεις των τεχνικων του Οτε ενας μου ειπε οτι εχω χαρτινα καλώδια τα οποία ερχονται μεσα στο σπιτι μου. Επειδη ομως δν το εχω καθολου με το θεμα δεν μπορω να το επιβεβαιωσω. 

δεν νομιζω οτι σου λενε ψεμματα για τα χαρτινα καλωδια.περα οτι φαινετε αμα πας στον κατανεμητη β.εχω δει πολλες φορες χαρτινα καλωδια.και σε αλλο παροχο να πας ιδια ταχυτητα περιμενε λογω χαλκου.ναι σιγουρα σε εναλλακτικο θα ειναι πιο φτηνα

ευχαριστω nick!! ηξερα περιπου ποσο πεφτει επειδη κανω τη διαδρομη καθε μερα με τ αμαξι αλλα δεν ηξερα οτι θεωρειτε μεγαλη αποσταση για συνδεση

πανω απο τα 3 Km στο adsl αρχιζουμε να λεμε οτι δεν ειμαστε και πολυ καλα =3 Km περιπου 40 attenuation.πανω απο τα 4,5 km δηλαδη 50+ attenuation δεν σου εγγυαται κανεις οτι θα παιξεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...