Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Χέλλο γκάιζ. Είχα κατασταλάξει στο nokia lumia 620, το πρώτο κινητό που θα 'παιρνα μετά το iphone 3g που έχω εδώ και τρεισήμισι χρόνια. Όμως διάβασα χθες εδώ στο insomnia πως θα υπάρξει αναβάθμιση με την προσθήκη δυνατότητας ραδιοφώνου σε όλα τα lumia εκτός αυτού που ήθελα, του 620! Θα μου πείτε πως δεν είναι και μεγάλη απώλεια, εξάλλου ούτε στο iphone είχα. Όμως κάποια στιγμή, βαριέσαι τα τραγούδια που έχεις και τα ακούς ξανά και ξανά, και θες να ακούσεις κάτι διαφορετικό ρε παιδί μου. Σε μένα τουλάχιστον συμβαίνει. Γι'αυτό σκέφτηκα είτε να πάρω το 720 (που όμως είναι ακριβό) ή κάποιο φθηνότερο. Θέλω να έχει windows 8, γι'αυτό δεν βάζω παλιότερα μοντέλα. Είδα λοιπόν το 520 που κυκλοφόρησε το Μάρτη απ'ότι διάβασα. Έχει αρκετά πιο χάλια οθόνη από τα άλλα και λιγότερα χαρακτηριστικά. Όμως το θεμα είναι ότι δεν μπορώ να το βρω πουθενά. Σε κανένα public, multirama, kotsovolos και πλαίσιο αλλά ούτε σε κάποιο σκρουτζομάγαζο, μόνο σε 1 που είναι στις Σέρρες και «περίεργο». Έχει πάρει το μάτι σας τίποτα για το συγκεκριμένο; Ήμουν στο τσακ να πάρω το 620 όμως με φρενάρησε η είδηση. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μην το σκέφτεσαι καν, αν έχεις κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική, δεν έχουν αντικ/λή) πάρτο από άμαζον uk,

που το έχει και πιο φθηνό (από τα 210+μεταφορικά που βλέπω στο skroutzομάγαζο που ανέφερες -αν την θεωρήσουμε ενδεικτική τιμή Ελλάδας ακόμη κι αν το βρεις αλλου).

145.5 λίρες(171.5E)*  το μαύρο,

143.5λίρες (169.5Ε)* το άσπρο.

*(μετατροπή σύμφωνα με xe και συμπεριλαμβανομένου του έξτρα ελληνικού φ.π.α. που προστίθεται στην αναγραφόμενη αγγλική, βάζοντάς το στο καλάθι) + επιλέγοντας "free super saver delivery" ως επιλογή αποστολής για να μην έχεις μεταφορικά (10-12μέρες παράδοση). Aν το θέλεις πιο γρήγορα και επιλέξεις standard αποστολή, είναι +6 λίρες περίπου μεταφορικά.

To μαγαζί είναι ότι πιο αξιόπιστο υπάρχει, τα μοντέλα στα λινκ είναι τα sim free και είσαι καλυμμένος κι από πανευρωπαϊκή εγγύηση με άριστη εξυπηρέτηση πελατών από το άμαζον -αχρείαστο να 'ναι.

ΥΓ. Να ευχαριστείς την τύχη σου που δεν το βρίσκεις στους 4 άθλιους που ανέφερες LoL

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...