Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχαχα. τουλαχιστον αφου με παρακολουθειτε που με παρακολουθειτε. δεν μου λετε και πως να το διορθωσω το θεμα; 

Δημοσ.

χαχαχαχα. τουλαχιστον αφου με παρακολουθειτε που με παρακολουθειτε. δεν μου λετε και πως να το διορθωσω το θεμα; 

Clear Cache

Δημοσ.

αυτο που μου λες ειναι προσθετο ετσι; το βρηκα. το εβαλα. και μετα τι κανω; γενικα κολλαει απιστευτα. δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει.το επαθε ξαφνικα. δεν κουνιεται τιποτα. και για να το κλεισω γινεται μονο απο την μπαρα που το εχω καρφιτσωσει με δεξι κλικ. και κανει κ ποση ωρα να κλεισει.και στην αρχη πριν ανοιξει πεταει κακι ενα παραθυρο. τωρα τι το βαρεσε ξαφνικα ενας Θεος ξερει

Δημοσ.

FIREFOX TROUBLESHOOTING

μπες σε safe mode:
http://support.mozilla.org/el/kb/troubleshoot-firefox-issues-using-safe-mode

αν εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα, τοτε αυτο προκαλειται απο εξωτερικο παραγοντα, πχ firewall, antivirus, καποια ρυθμιση στα network settings των windows,κτλ.

αν ομως δουλευουν οι σελιδες, τοτε το προβλημα το δημιουργει καποια ρυθμιση η addon στον browser.

σε αυτη την περιπτωση ειτε προσπαθεις να προσδιορισεις το εσωτερικο αιτιο στον browser και να το εξαλειψεις, ειτε δημιουργεις ενα νεο καθαρο προφιλ,κανοντας reset τον browser:

https://support.mozilla.org/el/kb/epanaferete-tis-protimhseis-toy-firefox-gia-na-ant

τα προσωπικα σου δεδομενα οπως Bookmarks,Browsing history,Passwords,Cookies και Web form auto-fill information, αποθηκευονται σε ενα backup του παλιου σου προφιλ που δημιουργειται στο desktop του συστηματος σου.

αν τα χρειαζεσαι στο νεο σου προφιλ, μπορεις να τα μεταφερεις απο το backup προφιλ, με την διαδικασια που εξηγειται εδω:

https://support.mozilla.org/el/kb/profil-poy-apo8hkeyei-o-firefox-toys-selidodeiktes

Δημοσ.

Κλασικό pebkac με μεγάλη δόση Ελληνικού σεμεναθαπειςτώραπουταξερώόλατασφάζωκαιόλαταμαχαιρώνω. :P

Η λύση:

21 μετανοιες, 21 φορές απεταξάμην τον Χρώμ και 21 φορές reset profile. :)

(21, γιατί πάει με την τρέχουσα version του firefox)

Δημοσ.

KilliK

εκανα αυτα που ειπες, αλλα και παλι τιποτα. τσαμπα σβηστηκαν καποια προσθετα και επρεπε να τα ξανα περασω. παλι βγαινει μπροστα πριν ξεκινησει αυτο το εικονιδιο. και παλι σερνεται. οι σελιδες δεν πανε βημα.
επισης δε νομιζω να φταιει το αντιβαιρους.γιατι το επαθε ξαφνικα. την μια μερα επαιζε μαι χαρα. και την αλλη βαρεσε μπιελα. δεν πειραξα κατι.

Δημοσ.

το εικονιδιο λεει :

"θελετε να επιτραπει στο ακολουθο προγραμμα να πραγματοποιησει αλλαγες σε αυτον τον υπολογιστη" ;

Ονομα προγραμμ: firefox
Επαληθευμενος εκδοτης: mozilla corporation
προελευση αρχειου: Μοναδα σκληρου δισκου σε αυτον τον υπολογιστη

τωρα ειτε ΝΑΙ πατησω ειτε ΟΧΙ ειναι το ιδιο πραγμα. ανοιγει ο firefox κανονικα. αλλα το κανει καθε φορα που παταω το εικονιδιο για να μπω στον browser.
μετα αφου μπω... τρωει τα κολληματα του. με το που πατησεις την αλλη καρτελα να ανοιξει κολλαει το συμπαν 9 σστις 10 φορες. και κλεινει μονο με δεξι κλικ αποτην μπαρα που ειναι καρφιτσωμενο.
και ολα αυτα τα επαθε ξαφνικα

Δημοσ.

πηγή cubenews λέει ο άλλος,, LOL

Φίλε γίνονται εργασίες για την σταθερότητα του εδώ και 2 μέρες, αν έμπαινες στην σελίδα τους στο fb θα ξεστραβωνόσουν.... LOL....

Δημοσ.

Και εμένα είχε πάθει κάτι παρόμοιο και μόνο με φορματ λυθηκε (δεν το έκανα για τον Firefox το φορματ, για όνομα, απλώς έπρεπε να γίνει)

Δημοσ.

Αμα υπάρχει pebkac καραμπινάτο, είτε φορμάτ κάνεις, είτε σώβρακο αλλάξεις, είτε με το Μητσοτάκη τακιμιάσεις, πάλι στα ιδια θα καταλήξεις σε 1 εβδομάδα. :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...