herkul Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 παιδια μολισ αλλαξα windows απο xp σε 7 και εχω χιλιαδεσ προβληματα δεν με αφηνει να εγκαταστησω οποιο προγραμμα θελω αλλα οτι και να κανω μου βγαζει ενα προβλημα αλλα το χειροτερο προβλημα ειναι το lol απο 25 fps πηγα 7 τι να κανω ???
Gigamestin Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 παιδια μολισ αλλαξα windows απο xp σε 7 και εχω χιλιαδεσ προβληματα δεν με αφηνει να εγκαταστησω οποιο προγραμμα θελω αλλα οτι και να κανω μου βγαζει ενα προβλημα αλλα το χειροτερο προβλημα ειναι το lol απο 25 fps πηγα 7 τι να κανω ??? αναφερε το συστημα σου για να σου πουμε αν δεχεται τα 7 γιατι ισως χρειαστει να επιστρεψεις στην σιγουρια των xp αν εχεις παλιο συστημα
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 οτι και να κανω μου βγαζει ενα προβλημα αλλα το χειροτερο προβλημα ειναι το lol απο 25 fps πηγα 7 τι να κανω ??? Ε,πες ρε αδερφέ τη λέει αυτό το μήνυμα να σου πούμε τι έχει.... Για τα fps μήπως δεν πέρασες τα driver της κάρτας γραφικών;;;Λογικά θα περαστούνε μόνα τους κάποια στιγμή αλλά μπορεί να αργήσει αφού πρέπει να γίνουν πολλά update.
herkul Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ε,πες ρε αδερφέ τη λέει αυτό το μήνυμα να σου πούμε τι έχει.... Για τα fps μήπως δεν πέρασες τα driver της κάρτας γραφικών;;;Λογικά θα περαστούνε μόνα τους κάποια στιγμή αλλά μπορεί να αργήσει αφού πρέπει να γίνουν πολλά update. τα εχω περασει. αναφερε το συστημα σου για να σου πουμε αν δεχεται τα 7 γιατι ισως χρειαστει να επιστρεψεις στην σιγουρια των xp αν εχεις παλιο συστημα εχω ενα παλιο pc fujitsu siemens esprimo
Gigamestin Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 τα εχω περασει. εχω ενα παλιο pc fujitsu siemens esprimo http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/desktops/ γινε λιγο πιο συγκεκριμενος στο μοντελο
herkul Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 αυτο ειναi το μοντελο fujitsu siemens esprimo E SFF
biomecanoid Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 εε πηγες σε καινούργιο λειτουργικό που δεν το γνωρίζεις γιαυτ" εxεις τέτοια θέματα. Προφανώς κάποια settings θα είναι λάθοςΤα Windows7 είναι πολύ καλά και δεν είναι βαριά τα έχω βάλει ακόμα και σε P4 και σε Ρ3 και πάμε μια χαρά. ότι ανέφερες δεν ήταν συγκεκριμένο χρειάζονται λεπτομέρειες
spirosd2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Ανοιξες και άλλο θέμα για κάρτα γραφικών, απλά να σου πω ότι δεν έχεις αρκετή ραμ για τα windows 7, 1gb δεν επαρκεί, χρειάζεσαι τουλάχιστον 3-4gb ραμ, ποια έκδοση των 7 έβαλες την x64? edit: γενικά είναι παλιός υπολογιστής με μικρές δυνατότητες αναβαθμισης αφού είναι ήταν έτοιμος, ψάξε στις αγγελίες για ένα σετάκι 2x1gb ddr2-800 μην δώσεις πάνω από 20€.
biomecanoid Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 ίσως εννοεί το user account control τον Win7 που όντως πετάγεται συνεχεια αλλα δεν είναι μήνυμα λάθους εξάλλου κλείνει για να μην σε ενοχλεί
spirosd2008 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 ίσως εννοεί το user account control τον Win7 που όντως πετάγεται συνεχεια αλλα δεν είναι μήνυμα λάθους εξάλλου κλείνει για να μην σε ενοχλεί Εχει και αλλο θεμα που ζητάει καρτα γραφικών και εκεί δίνει λινκ με τα στοιχεια του υπολογιστη και ειδα οτι εχει 1gb ram
biomecanoid Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 το έχω δει το link και πως έχει ένα small factor pc με 1gb ram αλλα ok η ram για να λειτουργήσει φτάνει δεν θα πετάει λάθη γιαυτο απλός ίσως πηγαίνει αργά kai δουλευει πολυ o HD για swap file
herkul Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 παιδια τελικα χθεσ το βραδυ επειδη απελπιστικα κυριολεκτικα εκατσα και ξαναπερασα τα xp και τελικα (που εγω δεν το περιμενα) δουλευουν ολα πολυ καλα . ειχα βαλει τα windows 7 32bit 1
biomecanoid Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 πάντως γενικά τα Windows7 δεν έχουν πρόβλημα τα έχω βάλει και σε παλιά μηχανήματα και είναι ok.Πρόβλημα ίσως υπάρχει στην προσαρμογή σε ένα νέο περιβάλλον που δεν ξέρεις ακόμα τι πρέπει να κανεις διαφορετικά για δουλεύεις όπως και πριν και αυτό γίνετε σε κάθε καινούργιο OS που έρχεται θέλει λίγο υπομονή να συνηθίσεις και να μάθεις τι χρειάζεται το νέο λειτουργικό.
herkul Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 μπα δεν ειναι αυτο γιατιεχω ξαναλειτουργησει αυτο το λογισμικο και ξερω καποια πραγματα.καποιο αλλο θα ηταν το προβλημα
Gigamestin Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 μπα δεν ειναι αυτο γιατιεχω ξαναλειτουργησει αυτο το λογισμικο και ξερω καποια πραγματα.καποιο αλλο θα ηταν το προβλημα θα σου ελεγα με αυτον τον υπολογιστη να δοκιμαζες την starter εκδοση.δεν αξιζει να πηγαινεις πισω.βαλτα σε virtual box τα xp αν τα εχεις τοσο μεγαλη αναγκη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα