Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θέμα είναι αυτά που λες είναι με 19.5 ευρώ το χρόνο? Η θέλω πάνω από 50 ευρώ?

Το turbohosting ακριβό μου φαίνεται!

Δημοσ.

Φίλε μου με πολυ σεβασμό θα κάνω την εξής ερώτηση...

Το site το θες για εταιρικό σκοπό, και σκέφτεσαι δωρεάν host??? Αυτην την αξία εχει για σένα ενα corporate profile?

Το απεριόριστο bandwidth τι σε νοιάζει; Τα unlimited gb επίσης δεν πρέπει να σε ενδιαφέρουν.. Το 99,99% παλι δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει, γιατι ειναι θεωρία. Η πράξη ποια ειναι; Εκτος αν πιστεύεις οτι πχ αν πέσει το site για 10 ώρες θα σου επιστρέψουν τα χρήματα σου...

Πέρα απο τα επιφανειακά, αυτο που σε ενδιαφέρει ειναι να ειναι γνωστή η εταιρία και να "αγαπάει" αυτο που κάνει. Αυτο ώστε αυριο μεθαύριο να ειναι λιγότερο εύκολο για κάποιον hacker να σου χαλάσει το site. Το οτι τα Wordpress απο μόνα τους ειναι σουρωτηρια για κάποιον που δεν ξέρει ειναι ενα θεμα, αν ειναι και ο shared server σουρωτηρι, ε οκ... Για φαντασου λοιπόν αυριο-μεθαύριο να δει κάποιος πελάτης τη σελίδα σου χακαρισμενη. Ή για φαντασου να σέρνεται να ανοίξει; Κλασικό "καλο" και αυτο του Wordpress απο κάποιον που δε γνωρίζει...

Γνώμη μου ειναι να πας σε μια γνωστή εταιρία του χώρου ελληνική και ας πληρώσεις 100-150€ το χρονο.

Το φτηνό κρέας το τρώνε οι σκύλοι λεει ο λαός...

Sent from my iPhone using Insomnia

Αυτα τα γράφω με καλο σκοπό, και επειδη ζω την αγορά απο μέσα. Επίσης να γνωρίζεις οτι άλλη εξυπηρετιση εχει ένας πελάτης που δίνει 250€ το χρονο για ενα πακέτο, και άλλη ένας ο οποίος δίνει 50, και ειναι λογικο δυστυχώς..

Αν μιλαγες για σελίδα του χομπι σου θα έλεγα οκ.. Αλλα για εταιρικό προφίλ, γνώμη μου ειναι κανε σωστή δουλεια για να δείχνεις και το καλύτερο δυνατό προφίλ προς τα έξω γενικότερα.

Δημοσ.

Φίλε μου με πολυ σεβασμό θα κάνω την εξής ερώτηση...

Το site το θες για εταιρικό σκοπό, και σκέφτεσαι δωρεάν host??? Αυτην την αξία εχει για σένα ενα corporate profile?

Το απεριόριστο bandwidth τι σε νοιάζει; Τα unlimited gb επίσης δεν πρέπει να σε ενδιαφέρουν.. Το 99,99% παλι δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει, γιατι ειναι θεωρία. Η πράξη ποια ειναι; Εκτος αν πιστεύεις οτι πχ αν πέσει το site για 10 ώρες θα σου επιστρέψουν τα χρήματα σου...

Πέρα απο τα επιφανειακά, αυτο που σε ενδιαφέρει ειναι να ειναι γνωστή η εταιρία και να "αγαπάει" αυτο που κάνει. Αυτο ώστε αυριο μεθαύριο να ειναι λιγότερο εύκολο για κάποιον hacker να σου χαλάσει το site. Το οτι τα Wordpress απο μόνα τους ειναι σουρωτηρια για κάποιον που δεν ξέρει ειναι ενα θεμα, αν ειναι και ο shared server σουρωτηρι, ε οκ... Για φαντασου λοιπόν αυριο-μεθαύριο να δει κάποιος πελάτης τη σελίδα σου χακαρισμενη. Ή για φαντασου να σέρνεται να ανοίξει; Κλασικό "καλο" και αυτο του Wordpress απο κάποιον που δε γνωρίζει...

Γνώμη μου ειναι να πας σε μια γνωστή εταιρία του χώρου ελληνική και ας πληρώσεις 100-150€ το χρονο.

Το φτηνό κρέας το τρώνε οι σκύλοι λεει ο λαός...

Αυτα τα γράφω με καλο σκοπό, και επειδη ζω την αγορά απο μέσα. Επίσης να γνωρίζεις οτι άλλη εξυπηρετιση εχει ένας πελάτης που δίνει 250€ το χρονο για ενα πακέτο, και άλλη ένας ο οποίος δίνει 50, και ειναι λογικο δυστυχώς..

Αν μιλαγες για σελίδα του χομπι σου θα έλεγα οκ.. Αλλα για εταιρικό προφίλ, γνώμη μου ειναι κανε σωστή δουλεια για να δείχνεις και το καλύτερο δυνατό προφίλ προς τα έξω γενικότερα.

Μάλλον δεν καταλάβαμε καλά κάποιοι εδώ πέρα. Το site ζήτημα να παίρνει 5 επισκέψεις την ημέρα. Ένα μαγαζάκι με λιπαντικά, μπαταρίες και ανταλλακτικά αυτοκινήτου έχουμε. Δεν έχουμε καμιά πολυεθνική εταιρία! Οι κύριοι επισκέπτες θα έρχονται από τον χρυσό οδηγό! Και ποιος θα ασχοληθεί με το χακαρισμα ενός τέτοιου site; Τι θα κερδίσει; Και πάλι αν το χακαρει σιγά τ' αυγά! Δεν θα ανανεώνεται σχεδόν ποτέ και ανά πάσα στιγμή το ξανανεβαζω με ftp. Εγώ απλώς ρωτάω γιατί άκουσα για κάτι μούφα web hosting sites που έχουν 50% downtime. Ακόμη και 10 ώρες να πέσει το site σιγά το πρόβλημα. Επίσης, θα βάλω και cloudflare. Τέλος, όπως ανέφερα στο αρχικό ποστ το μαγαζί είναι του πατέρα μου. Εγώ 17 χρονών είμαι, μου ζήτησε ο άνθρωπος ένα website ίσα για να πούμε κι εμεις ότι εκσυγχρονίστικαμε. Αν ήθελε κατι ποιο σοβαρό θα πήγαινε σε επαγγελματία! Ακους εκεί 150 ευρώ! Δεν πεφτουν λεφτά από τα παντζακια μας!

Υ.Γ.: Όταν λες μεγάλη ελληνική εταιρία τι εννοείς; Γιατί με 150 ευρώ το χρόνο μόνο στον ΟΤΕ πάει το μυαλό μου που έχει χάλια υποστήριξη και τιμές που ίσως να ήταν καλές 10 χρόνια πριν!

Edit: Όχι δεν τα έχω μαζί σου polaki! Απλώς κατάλαβα ότι είχα ασάφειες στο αρχικό μου ποστ :P

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ την TopHost.gr για το hosting και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος! Είναι Ελληνική εταιρεία και έχει πάρα πολύ καλό support (Τεχνικό και λογιστικό)!

Δημοσ.

Μάλλον δεν καταλάβαμε καλά κάποιοι εδώ πέρα. Το site ζήτημα να παίρνει 5 επισκέψεις την ημέρα. Ένα μαγαζάκι με λιπαντικά, μπαταρίες και ανταλλακτικά αυτοκινήτου έχουμε. Δεν έχουμε καμιά πολυεθνική εταιρία! Οι κύριοι επισκέπτες θα έρχονται από τον χρυσό οδηγό! Και ποιος θα ασχοληθεί με το χακαρισμα ενός τέτοιου site; Τι θα κερδίσει; Και πάλι αν το χακαρει σιγά τ' αυγά! Δεν θα ανανεώνεται σχεδόν ποτέ και ανά πάσα στιγμή το ξανανεβαζω με ftp. Εγώ απλώς ρωτάω γιατί άκουσα για κάτι μούφα web hosting sites που έχουν 50% downtime. Ακόμη και 10 ώρες να πέσει το site σιγά το πρόβλημα. Επίσης, θα βάλω και cloudflare. Τέλος, όπως ανέφερα στο αρχικό ποστ το μαγαζί είναι του πατέρα μου. Εγώ 17 χρονών είμαι, μου ζήτησε ο άνθρωπος ένα website ίσα για να πούμε κι εμεις ότι εκσυγχρονίστικαμε. Αν ήθελε κατι ποιο σοβαρό θα πήγαινε σε επαγγελματία! Ακους εκεί 150 ευρώ! Δεν πεφτουν λεφτά από τα παντζακια μας!

Υ.Γ.: Όταν λες μεγάλη ελληνική εταιρία τι εννοείς; Γιατί με 150 ευρώ το χρόνο μόνο στον ΟΤΕ πάει το μυαλό μου που έχει χάλια υποστήριξη και τιμές που ίσως να ήταν καλές 10 χρόνια πριν!

Edit: Όχι δεν τα έχω μαζί σου polaki! Απλώς κατάλαβα ότι είχα ασάφειες στο αρχικό μου ποστ :P

Κοίτα το θέμα δεν είναι τί να χακάρει κανένας στο δικό σου site, γιατί πολύ απλά και εύκολα μπορεί κάποιος να χακάρει ένα άλλο site και να σου κάνει deface και το δικό σου αν ανοίκει στον ίδιο απροστάτευτο server. Υπάρχουν διάφορες εφαρμογές οι οποίες είναι με πληρωμή από την εταιρία που έχει τον server οι οποίες τον προστατεύουν από κάποια βασικά και γνωστά πράγματα. Πέρα από hardware & software firewall δηλαδή υπάρχουν και άλλα πράγματα τα οποία η επιχείρηση πρέπει να πληρώσει μία και έξω, ή να πληρώνει μηνιαία ανάλογα.

Επίσης τα 2 πιο εύχρηστα συστήματα διαχείρισης λογαριασμού είναι τα cPanel & Plesk, τα οποία είναι επί πληρωμή. Το κόστος αυτό αναγκαστικά μετακυλίεται στον πελάτη, εσένα. Πολύ φθηνό σημαίνει και δύσχρηστο αρκετές φορές, και σίγουρα όταν δίνεις πχ 35€ το χρόνο, δεν θα έχεις υποστήριξη στο πώς να ανεβάσεις τα αρχεία σου. Δεν λέω ότι θα δυσκολευτείς, λέω τί γίνεται ΑΝ δυσκολευτείς.

Τέλος οι περισσότεροι δεν δίνουν πολλά email accounts στα 35€, οπότε όλα αυτά παίζουν ρόλο.

Αν δεν σε νοιάζουν λοιπόν τα περισσότερα από αυτά, βρες το πιο φθηνό πακέτο που μπορείς και ανέβασε τα αρχεία σου, δες πως πάει και είσαι οκ. Πάντως αν δεν πας σε ελληνικό host, ΜΑΚΡΙΑ από GoDaddy που είναι πάναργο. Επίσης πάναργοι είναι και οι HostGator, μιλάω πάντα για τα μικρά και φθηνά πακέτα τους που έχω προσωπική εμπειρία από διαχείριση site φίλων μου. 

Αυτό που ο πολύς κόσμος δεν έχει καταλάβει είναι ότι το hosting είναι κάτι περισσότερο απ'το απλά πετάω τα αρχεία μου και είναι στο internet, γιατί υπάρχει δουλειά από πίσω και κάποιοι άνθρωποι που συντηρούν τα μηχανήματα σε καθημερινή βάση. Οπότε ότι πληρώνεις παίρνεις. 

Παρ'όλα αυτά δεν έχω κάτι εναντίων όσων ψάχνουν κάτι φθηνό, αρκεί να ξέρεις τί απαιτήσεις υπάρχουν και βεβαίως όπου και να πας χρειάζεται να κρατάς backup σε δικό σου υπολογιστή ώστε ότι και να γίνει να είσαι οκ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...