Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας συμφορουμιτες,

θα ηθελα να χτισω ενα site με Wordpress για το μαγαζι του πατερα μου. Αρχικα παρακινιθηκα απο τιν ΟΤΕ με το yourbusiness.gr το οποιο ομως ειναι μια βλακεια καθως μετα τον πρωτο δωρεαν χρονο θελει 10,90 για πελατες ΟΤΕ και 12,90 για τους υπολοιπους. Domain θα αγορασω απο το papaki.gr καθως εχω ακουσει τα καλυτερα γι' αυτο και απο οτι εχω ψαξει εχεi το φθηνοτερο .gr Ειμαι ομςσ σε διλυμα με το hostong. Απο το μια το κορυφαιο hostgator και απο την αλλη τα 100 δωρεαν ΜΒ του papaki.gr τα αποια ομως μπορει να μην φτασουν. Επειτα μπηκα και εψαξα και βρηκα το 4gr.net Μου φανηκε αξιοπρεπεστατο και δινει και 500 MB δωρεαν αλλα το Bandwidth παραμενει σταθερο 1 GB. Αυτο ομως που με παραξενεψε ειναι το paid hosting τους. Εχει 2 κατηγοριες: μια για απεριοριστο χωρο και μια για απεριοριστα websites. Πηγα στον απεριοριστο χωρο και για 1 μονο website μου φανηκε πολυ χαμηλη η τιμη. Μηπως δεν μου κανει αυτο ; Για δειτε το λιγο ρε παιδια η προτεινετε μου κατι εσεις για 1 μονο site και ας πουμε 500 ΜΒ δισκο και 3 GB Bandwidth τουλαχιστον!!!

Επισης θελω να ακουσω γνωμες για αργουτσικο 000webhost το οποιο ειναι τζαμπε αλλα προσφερει αρκετα!!

Ευχαριστω που διαβασατε το κουραστικο μου post!!!

Δημοσ.

Σοβαρά το πιστεύετε όλοι για το απεριόριστο Bandwidth και Δίσκο ; Αυτά είναι τα κριτήρια για να αξιολογήσετε το Hosting ;

Δεν θα κάτσω να εξηγήσω τι παίζει αλλά θα σας θυμίσω την φράση του μεγάλου σας ηγέτη...
Λεφτά υπάρχουν... Δισεκατομμύρια ευρώ υπάρχουν (απεριόριστα....) !   

και τον πίστεψαν όλοι

Δημοσ.

Λίγο άσχετη ερώτηση,αλλά μα τον θεό,500mb;; Τι στο καλό θα τα κάνεις;;;Τι σελίδα θα είναι αυτή που δεν θα της φτάνουν τα 100mb;;

Για το 000webhost,αν φτιάξεις λίγο έξυπνα την σελίδα σου και βελτιστοποιήσεις τον κώδικα αλλά ιδίως της εικόνες(και άλλα media;; ) τότε μια χαρά πάει.

Δημοσ.

δηλαδη φτανουν σιγουρα 100 MB. To λεω επειδη δεν ξερω. Δεν θα ειναι τιποτα το ιδιεταιρο το site. 1-2 παραγραφοι για την ιστορια της επειχηρισης, προιοντα και μαρκες που πουλαει, επικοινωνια και ισως λιγες εικονες. Τωρα που το ξανασκεφτομαι αυτα πιανουν ελαχιστο χωρο. Το θεμα ειναι οτι αν αποφασισουμε να το επεκτεινουμε και να το κανουμε eshop ειναι ευκολα τα πραγματα? Αν απλα μετακινησω ολα τα αρχεια με FTP στο hostgator θα δουλεψει? Δεν θα πρεπει να φτιαξω νεο database οπως γινεται στην αρχη της εγκαταστασης του λογισμικου?

@Kostas-zio εννοειται οτι δεν πιστευω το απεριοριστο bandwidth και χωρο. Αμα ηταν ετσι με 5 ευρω να ειναι απεριοριστα ολα γιατι να δινει μια περιουσια καποιος για dedicated?

Επισης κατι αλλο εχω ενα παλιο υπολογιστη με Pentium 3 933 Mhz και Windows XP-SP1. Αυτος θα μπορουσε να φιλοξενισει ενα τετοιου ειδους website? Επισης θα χρησιμοποιει το ιντερεντ συνεχως με αποτελεσμα να σερνεται η μονο οταν καποιος προσπαθει να φορτωσει τη σελιδα??

Δημοσ.

Δοκίμασε κάποιο δωρεάν hosting που έχει mysql database.

Currently, the only database supported by WordPress isMySQL version 5.0.15 or greater.

Το wordpress γενικά "χρειάζεται" χώρο, στην εταιρία που εργάζομαι έχουμε αυτό το απλό site: 
http://www.ronisioannis.gr/ και πιάνει 105MB

Το θεμα ειναι οτι αν αποφασισουμε να το επεκτεινουμε και να το κανουμε eshop ειναι ευκολα τα πραγματα?

Χωρίς να έχω εμπειρία στο ζήτημα, δεν θα είναι πολύ εύκολο. Αλλά με λίγη υπομονή και δοκιμές

(free plugins υπάρχουν) θα τα καταφέρεις

Αν απλα μετακινησω ολα τα αρχεια με FTP στο hostgator θα δουλεψει?

Υπάρχει αναλυτικά το τι θα πρέπει να κάνεις εδώ: http://codex.wordpress.org/Moving_WordPress

Επισης κατι αλλο εχω ενα παλιο υπολογιστη με Pentium 3 933 Mhz και Windows XP-SP1. Αυτος θα μπορουσε να φιλοξενισει ενα τετοιου ειδους website? Επισης θα χρησιμοποιει το ιντερεντ συνεχως με αποτελεσμα να σερνεται η μονο οταν καποιος προσπαθει να φορτωσει τη σελιδα??

Δεν θα στο συνηστούσα, στήσε localhost αλλά για να τρέχει συνέχεια πρέπει να έχεις static ip πχ κ.α. (μπορείς με κολπάκι να γλυτώσεις να πληρώνεις static ip, αλλά γενικώς δεν νομίζω πως αξίζει τον κόπο.

Δημοσ.

πριν λιγο το ειδα αυτο που δεν υποστηριζει mysql και δεν επειδη ακουσα οτι το 000webhost σβηνει sites για πλακα δεν ξερω τι να κανω. Εχετε κατι free να μου προτεινετε? Μονο 100 ΜΒ ας εχει και 1 GB Bandwidth αλλα να ειναι αξιοπιστο και να μην σβηνει sites για πλακα!!

Δημοσ.

Δοκίμασε κάποιο δωρεάν hosting που έχει mysql database.

Το wordpress γενικά "χρειάζεται" χώρο, στην εταιρία που εργάζομαι έχουμε αυτό το απλό site: 

http://www.ronisioannis.gr/ και πιάνει 105MB.

Όταν το σαΐνι που έκανε την σελίδα,βάζει μια εικόνα 3648χ2736 4MB(3,9) http://www.ronisioannis.gr/wp-content/uploads/2012/12/%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B9%CE%B1.jpg

σε ένα πλαίσιο 250χ250 σαν εικόνα παρασκηνίου/background(χωρίς καν ένδειξη ότι μεγαλώνει),δεν θέλω να ξέρω και τι άλλο έκανε για να κάνει την σελίδα όσο ποιο βαριά μπορούσε....με το κιλο mb πληρώθηκε;;; 

Αν για το κάθε προϊών βάλανε την φωτογραφία όπως βγήκε από την κάμερα χωρίς καμία αλλαγή για το νετ τότε σόρρυ αλλά, δεν σου φταίει το wordpress.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν είπα ότι φταίει συγκεκριμένα το wordpress, ούτε έχω δει τι ακριβώς έχει κάνει το εν λόγω σαίνι.

Απλά όσο δουλεύω σε wordpress έχω δει να κυμαίνεται από 100ΜΒ έως μερικά GB.

Άλλο ένα παράδειγμα, http://efepa.gr που το έχω φτιάξει εγώ:

1,1ΜΒ η σελίδα στο index.php, σύνολο χώρου 1,5GB, χωρίς backups 600MB.

Edit: Κοίταξα το 4gr.net και θα σου έλεγα να δοκιμάσεις το free του για αρχή

πιστεύω πως θα σε καλύψει. Μην αγχώνεσαι για το 1GB traffic ειδικά στην αρχή

δεν νομίζω να χρειαστείς κάτι παραπάνω και μόλις στήσεις το site και όλα καλά

μπορείς να το μεταφέρεις σε κάτι επί πληρωμή.

Εdit 2: Sorry για το offtopic :)

Δημοσ.

Αυτο που δεν λενε οι περισσοτεροι unlimited και free ειναι οτι δεν ειναι unlimited και σαν shared εχεις πολλους περιορισμούς στους πόρους + οτι σε κόβει ανα πασα στιγμή αν φας λίγο παραπάνω CPU και φαινεται σαν να μην εχεις πληρωσει το hosting σου. Απο τους διαφορους shared αυτος που δεν ειχα (σχεδον) ποτε προβλημα ειναι ο hostgator. Ολοι οι αλλοι απο καμια 20αρια που ειχα δοκιμασει ειναι αστα να παν.

Ενδεικτικα να βγαλω και λίγο την χολη μου μακρια απο

hosting24, 000webhost ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ

Δημοσ.

@sudavar το δωρεάν του 4gr προϋποθέτει την αγορά domain απο αυτούς που δεν είναι και πάμφθηνο τουλάχιστον το .gr που είδα

Δημοσ.

το απεριόριστο bandwidth είναι μια απάτη, καθώς στην ουσία δεν είναι απεριόριστο (βλέπε πολιτικές ορθής χρήσης). Επιπλέον επειδή το hosting είναι σε shared server που σημαίνει ότι οι ενέργειες του ενός επηρεάζουν τους άλλους φαντάσου ότι αν κάποιος κάνει μη ορθή χρήση αυτό έχει αντίκτυπο και σε σένα. Γιαυτό οι σωστοί και καλοί πάροχοι βάζουν όρια. Τώρα θα πρότεινα να κοιτάξεις το turbohosting.gr καθώς έχει καλά πακέτα και οι server τους διαθέτουν cloudlinux και είναι litespeed. Εγώ έχω σελίδα σε αυτούς και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Δημοσ.

Εγώ σκεφτόμουν το 4gr.net καθώς με 19.50 μου δίνει domain kai hosting με 500 ΜΒ δίσκο και 1 GB Bandwidth. Σας είπα απαιτήσεις δεν έχω. Το μόνο που δεν θέλω είναι το downtime. Αυτοί δίνουν εγγύηση 99% ακόμη και στο δωρεάν hosting. Σας φαίνεται αξιόπιστη αυτή η εταιρία; Την χρησιμοποιεί κάνεις;

Δημοσ.

το Τurbohosting.gr δίνει 99,99% uptime με πραγματικό στο 99,98 , αν το site σου δεν είναι και πολύ δυναμικό μπορείς να πας και σε CloudFlare

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...