petriss Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 καλησπέρα! στον υπολογιστή μου έχω εγκαταστήσει το αντινιοτικό panda antivirus την free έκδοση! εντόπισα ένα trojan το οποίο όταν πάω να διαφράψω χειροκίνητα μου βγάζει το μήνυμα ότι χρειάζομαι άδεια administrator για να το κάνω αυτό! δεν με αφήνει να το διαγράψω και δεν ξέρω αν το αντιβιοτικο από μόνο του έχει θέσει το αρχείο σε καραντίνα! τι μπορώ να κάνω για να το διαγράψω? Όποιος μπορει ας βοηθήσει! ευχαριστώ
Demon Lord Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μπες σε safe mode και προσπάθησε ξανά να το διαγράψεις... Πάντως από τα Free που κυκλοφορούν, το avast είναι ίσως το καλύτερο... και σε συνδυασμό με το malwarebytes κάνει πολύ καλή δουλειά! 1
LOVExVOTKA Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μπορείς να αλλάξεις και τις ιδιότητες διαχειριστή του αρχείου πατάς ιδιότητες αρχείου πας ρυθμίσεις διαχειριστή και τα διαγράφεις όλα
lexmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Sorry κιόλας, αλλά το panda cloud έχει ένα πολύ καλό εργαλείο αναφορών. Γιατί δεν κοιτάς στις αναφορές για να δεις τι έχει κάνει με τον ιό που βρήκε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα