Dominic Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 καλησπερα ειδα αυτη την φωτογραφια προσφατα και αναρωτιομουν αν εχει κανεις ιδεα ποιο προγραμμα μπορω να χρησιμοποιησω για να φτιαξω ενα illustration σαν αυτο...
Dominic Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 μονο photoshop ε? μμμ ισως να χρειαζομαι ενα scetching tablet τελικα
polaki Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Photoshop οπως είπε και ο evoracing, αλλά για κάποιον που γνωρίζει σχετικά καλά χωρίς απαραίτητα να είναι γραφίστας, μπορεί να βγει σχετικά γρήγορα, ανάλογα τί λεπτομέριες θέλεις. Μιας και υποθέτω κάνοντας αυτήν την ερώτηση ότι δεν γνωρίζεις από photoshop, θα δυσκολευτείς αρκετά καθώς είναι αρκετά advanced για κάποιον non-pro.
Dominic Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Photoshop οπως είπε και ο evoracing, αλλά για κάποιον που γνωρίζει σχετικά καλά χωρίς απαραίτητα να είναι γραφίστας, μπορεί να βγει σχετικά γρήγορα, ανάλογα τί λεπτομέριες θέλεις. Μιας και υποθέτω κάνοντας αυτήν την ερώτηση ότι δεν γνωρίζεις από photoshop, θα δυσκολευτείς αρκετά καθώς είναι αρκετά advanced για κάποιον non-pro. γνωριζω παρα πολυ βασικα πραγματα,η αληθεια ειναι.η σκιαση και τα λοιπα πιστευω μπορω να τα βγαλω,το θεμα ειναι οι γραμμες και το σχεδιο...αλλα και παλι και,ξερω πολυ βασικα παιζει να μπορω να βρω καπου,κατι ωστε να ξεκινησω να μαθαινω(γτ στο youtube ειναι πολυ χυμα,χωρις καποια σειρα),ωστε να φτασω καποια στιγμη σε αυτο το επιπεδο?
evoracing Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 μονο photoshop ε? μμμ ισως να χρειαζομαι ενα scetching tablet τελικα Γιατί αυτό? Πάντος για το Photoshop θα βρεις πάρα πολλά tutorial... Στο photoshop δεν νομίζω οτι υπάρχουν επίπεδα γιατί χρησιμοποιείται για άπυρους λόγους και δύσκολα θα βρεις ολοκληρωμένα μαθήματα για να μάθεις από την αρχή αυτό που θες. Μπορείς να κοιτάξεις και στο google.
Dominic Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Γιατί αυτό? Πάντος για το Photoshop θα βρεις πάρα πολλά tutorial... διοτι παρολο που με μολιβι σχεδιαζω αρκετα καλα,με το ποντικι εχω ενα θεμα τρεμουλου
evoracing Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Χαχαχα σε καταλαβαίνω... Πάντος άμα θες να δεις μαθήματα μόνο για αυτό στο λέω δεν αξίζει γιατί έχω ασχοληθεί παλιά αλλά νευρίασα, είναι πολύ παλούκι, τελικά με τράβηξε το Cinema 4D... Άμα αποφασίσεις να ξεκινήσεις με το Cinema 4D βοήθεια ξέρεις που θα την βρεις
Dominic Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 ναι το ειχα δει πριν 1-2 μηνες , πιστευεις οτι μπορω να κανω κατι τετοιο? μου φανηκε ιδιαιτερα δυσκολο παντως.δεν κρυβω οτι χαοτιστηκα,θα δοκιμασω και θα σου πωευχαριστω
ΠΟΣΕΙΔΩΝ Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Mε το Photoshop μπορείς να κάνεις τα πάντα, το πρόβλημα είναι οτι δέν βρίσκεται.
XPHSTOS_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μπορείς να κάνεις τους χαρακτήρες στο Illustrator και μετά να τους περάσεις στο Photoshop για να βάλεις σκιάσεις και τα υπόλοιπα.Νομίζω πως είναι πιο εύκολο το Illustrator για δημιουργία σκίτσων, επίσης στα συν ότι θα είναι και γραμμικό το σχέδιο.
Dominic Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Mε το Photoshop μπορείς να κάνεις τα πάντα, το πρόβλημα είναι οτι δέν βρίσκεται. τι εννοεις δεν βρισκεται? το photoshop? το εχω αυτο δεν ειναι το προβλημα,το χερι μου που εχει παρκινσον ειναι το προβλημα Μπορείς να κάνεις τους χαρακτήρες στο Illustrator και μετά να τους περάσεις στο Photoshop για να βάλεις σκιάσεις και τα υπόλοιπα. Νομίζω πως είναι πιο εύκολο το Illustrator για δημιουργία σκίτσων, επίσης στα συν ότι θα είναι και γραμμικό το σχέδιο. ναι το σκεφτηκα αλλα το θεμα ειναι πως δεν το εχω .ενας φιλος μου προτεινε το Corel,η καπως ετσι,το γνωριζεις? 1
micos000 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Εγώ πιστεύω ότι η εικόνα μπορεί και να μην είναι κολάζ. Μου μοιάζει σαν οι χαρακτήρες να είναι κομμένοι σε χαρτόνι και ο τύπος απλά να κάθισε ανάμεσα τους.
TheELF Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μπορεί να είναι και πραγματική του φίλοι και να ζωγράφισε από πάνω. Πάντως αν κάνεις ένα ψάξιμο στο google για ebook photoshop tutorial comics manga (και ίσως βάλεις και κάποια κακή λέξη στην αρχή) μια χαρά θα βρεις αρκετά pdf που να τα λένε όλα από την αρχή μέχρι το τέλος. (Και ναι ένα digitizer θα το χαιρόσουν πολύ αφού ξέρεις και να ζωγραφίζεις)
XPHSTOS_ Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 τι εννοεις δεν βρισκεται? το photoshop? το εχω αυτο δεν ειναι το προβλημα,το χερι μου που εχει παρκινσον ειναι το προβλημα ναι το σκεφτηκα αλλα το θεμα ειναι πως δεν το εχω .ενας φιλος μου προτεινε το Corel,η καπως ετσι,το γνωριζεις? Το γνωρίζω, καλό είναι, αλλά εγώ είμαι παιδί της Adobe ποτέ μου δεν συμπάθησα τα προγράμματα της Corel. Το αντίστοιχο του Photoshop είναι το CorelPAINTER και το αντίστοιχο του Illustrator είναι το CorelDRAW. Διαλέγεις και παίρνεις, νομίζω ότι θα βρεις πολλά tutorial και για τα 2, απλά λόγο του ότι είναι διαδεδομένο περισσότερο το Photoshop και το Illustrator ίσως βρεις πιο εύκολα για τα προγράμματα της Adobe. (Όταν μου ζητάει τυπογράφος αρχεία Corel, τρελαίνομαι γιατί καταλαβαίνω ότι οι μηχανές του είναι αρχαίες, γιαυτό και έχω μια αποστροφή ως προς αυτό )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα