Chief90 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 καλησπέρα . Αγόρασα σήμερα την prolimatech mk-26 γιατι το cooling system της http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1157&lid=1&pid=1439&leg=0 δεν ειναι οτι καλύτερο . Έχω μια απορία .... η mk-26 δίνει 2 γραμμούλες heatsink για τα vrms (θα δείτε στην photo ) αλλα απο ότι βλέπω η 7950 μου έχει 2 γραμμές vrms και κατι στην μεση μεταλικα που δεν ξέρω τι είναι! το ερωτημα μου ειναι αν χρειάζονται και αυτα ψύξη . αν έχει κάποιος γνώση ας την μοιραστεί μαζι μου! ορίστε και η photo http://img827.imageshack.us/img827/4992/vrms.jpg
qsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 η στοκ ψυξη των vrm τα καλυπτε αυτα ή ηταν και αυτη επιπεδη ; σε αλλη εκδοση της sapphire παντως η λυση που εχουν επιλεξει για vrm και μνημες ειναι αυτη
Chief90 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 είχε μόνο thermal tape πάνω (χωρίς να ακουμπάει στην μαμά ψήκτρα ) και κάλυπτε όλα τα vrms μαζί με αυτά
qsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 μαλιστα , παντως με αφορμη αυτο εχω αρχισει να ψαχνω να δω τι παιζει γενικα βλεπω οτι στη δικη μου παιζει να τα εχουν αφησει "καμπριο" , αλλα δεν ανεβαζουν και τοσο πολυ θερμοκρασιες , οποτε δεν αγχωνομαι edit εδω νομιζω οτι φαινεται (δικη μου φωτο) πως δεν εχουν τιποτα απολυτως επανω http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20130404_154559_zps9af6d94f.jpg 1
Chief90 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 προφανώς για να τα έχουν αφήσει έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος αν δεν καίγεσαι στο oc . τελικά και εγώ έβαλα ψυκτρακια στα μπροστά και πίσω vrms και τα άλλα τα ασημένια "καμπριο"
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 μαλιστα , παντως με αφορμη αυτο εχω αρχισει να ψαχνω να δω τι παιζει γενικα βλεπω οτι στη δικη μου παιζει να τα εχουν αφησει "καμπριο" , αλλα δεν ανεβαζουν και τοσο πολυ θερμοκρασιες , οποτε δεν αγχωνομαι edit εδω νομιζω οτι φαινεται (δικη μου φωτο) πως δεν εχουν τιποτα απολυτως επανω http://i1098.photobucket.com/albums/g375/qsisvts/IMG_20130404_154559_zps9af6d94f.jpg Ίσως επειδή τα χτυπάει κατευθείαν ο ανεμιστήρας να μην χρειάζονται επαφή. Σίγουρα πάντως για να είναι έτσι από τον κατασκευαστή, είναι μία χαρά. Όταν όμως είναι reference, σίγουρα ακουμπάνε στο block όπου ψύχονται από τον ανεμιστήρα που σπρώχνει τον αέρα έξω από το κουτί. Την καλύτερη υλοποίηση έχεις. Πρέπει από την πλάκα, λογικά δεν ακούγεται τίποτα.
Chief90 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 photo με τα vrms πριν την αλλαγή στις ίδιες(χαλαρες ) ρυθμίσεις πριν Uploaded with ImageShack.us και μετα την αλλαγή . Uploaded with ImageShack.us και το κουτί πλέον μαζι με το τέρας ! 1
qsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 δυναμη η prolima και δειχνει αρκετα επιβλητικη Την καλύτερη υλοποίηση έχεις. Πρέπει από την πλάκα, λογικά δεν ακούγεται τίποτα. σε αποδοση η ψυκτρα ειναι στα ιδια με vaporx (θυμαμαι νουμερα του phanispal) που ειναι σπουδαια υλοποιηση και πολυ δημοφιλης σε θορυβο δε ξερω γιατι δεν εχω ακουσει απο κοντα καινουρια vaporx (ειχα την 6950 μου με παλιο vaporx που εκανε θορυβο σε φορτο, αλλα το καινουριο διαφερει) η καλυτερη υλοποιηση σαν πακετο για μενα ειναι και λογω τιμης-εγγυησης περα απο τη ψυξη
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δεν υπάρχει πιο αθόρυβη αερόψυξη. Έχει κάνει φοβερή δουλειά η Gigabyte. Και πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.Γιατί έχεις 4GB Ram στο σύστημα;
qsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 γιατι ετσι το εστησα πριν 3.5 χρονια επισης εχω διαφορα χωροταξικα θεματα με τη megahalems για να προσθετα dimm (αναλογα με αυτα που εχω, δεν ηθελα να βαλω διαφορετικα ) και βασικα δεν ενιωσα ποτε την αναγκη για περισσοτερη μνημη , για games που θελω το desktop μου ειναι αποδεδειγμενα υπεραρκετα επισης δε μπαινω στη διαδικασια να κανω αναβαθμιση στο υπαρχον συστημα , γιατι ειμαι σε φαση αναβαθμισης πλατφορμας ή μαλλον αναμονης για αναβαθμιση πλατφορμας (πιθανοτατα μαλλον θα πηδηξω και haswell γιατι ειναι μαπα με 4 πυρηνες, θα περιμενω να δω αν θα βγαλει κατι αξιολογο η amd σε 8core με τους streamroller ) τη καρτα τη πηρα με προοπτικη να μεινει και στο επομενο pc μου (για τα επομενα τουλαχιστον 2 χρονια και φυσικα οταν λεω νεο pc εννοω cpu/mobo/ram ολα τα υπολοιπα θα μεινουν ως εχουν γιατι ειναι μια χαρα και μαλιστα θα εχουν ακομα εγγυηση οπως ο ssd μου και το psu μου ) , οπου θα εχω επιτελους 8 GB ραμ , γενικα δε τρελαινομαι με τη πολλη ραμ
qsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 για games φτανουν και θα φτανουν για πολυ καιρο, για πιο εξειδικευμενες απαιτησεις ναι θες ραμ , απλα στις περισσοτερες περιπτωσεις απλα υπαρχει για να υπαρχει θα βαλω σιγουρα 8 στο μελλον κυριως για να ειμαι future proof (καλου κακου , αφου δεν ειναι και τοσο ακριβα) , αν γινουν της μοδας τα 16 θα μεινω παλι πισω , τι να κανω βεβαια για να ειμαι ειλικρινης εχω σκεφτει να παρω ενα καλο σετακι των 8 (2 dimm και δε θα προτιμουσα παραπανω ) που ειναι προσιτα και να τα κρατησω σε επομενο συστημα (οπως εκανα και οταν πηρα sata 3 ssd που ειναι σε sata 2 αυτη τη στιγμη, τον πηρα με προοπτικη για το μελλον και φυσικα για την εγγυηση ), αλλα ποτε δε το εκανα πραξη γιατι τελικα δε μου χρειαστηκαν και ποτε ιδιαιτερα..
Heatspreader Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Αυτή τη στιγμή τα Windows μου πιάνουν ακριβώς 3GB. Λίγα tabs στον Chrome (8 συγκεκριμένα), winamp, coretemp, msi afterburner, utorrent, viber, και μερικά ακόμη στο taskbar. Αν τρέξω ένα Game σίγουρα θα πάω 6+++GB. Το θέμα είναι ότι όση περισσότερη έχεις, τόση χρησιμοποιούν τα Windows οπότε γίνονται πιο γρήγορα. Ειδικά τα Windows 8.
qsis Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 ναι αυτο ισχυει τα windows απλωνονται και οση μνημη εχεις δε παει χαμενη (στα πλαισια του λογικου ) , απλα εγω το κραταω λιτο και δε τρεχω πολλα πραγματα παραλληλα (ουτε εχω πολλα προγραμματα στυλ afterburner, coretemp να τρεχουν συνεχεια ) και οταν ειναι να παιξω τον chrome με τα 15 tabs που θελουν ολη τη μνημη του κοσμου, απλα τον κλεινω το pc μου ειναι πρακτικα "κονσολα" (που 9/10 φορες ανοιγει για να παιξω , για τα αλλα ειμαι κυριως με λαπτοπ ) και καποιες δουλειες που κανει δεν ειναι καθολου απαιτητικες απο θεμα μνημης ειναι περισσοτερο δουλειες γραφειου , που κανει οποιοδηποτε χρεπι οπως το λαπτοπ μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα