Giorgos gr 13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Συγνωμη αν γραφω σε λαθος ενοτητα αλλα ειμαι καινουριος εδω. Αυτο που ηθαλα να μου πειτε ειναι πως μπορω να κατεβασω το assassins creed για android. Εχω το Samsung Galaxy mini 2. Μου λεει με πιστοτικη καρτα να το πληρωσω αλλα δεν εμπιστευομαι. Πειτε μαι λυση. Σας παρακαλω απαντηστε γρηγορα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 τι δεν εμπιστευεσαι ακριβως; μια χαρα ειναι οι συναλλαγες με πιστωτικη του google play Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos gr 13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν γινεται να το κατεβασω με τις μοναδες οχι ε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xristaras12 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 οχι,για κανενα λογο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos gr 13 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μπορειτε να μου βαλετε κανενα βιντεο για το πως το κατεβαζω για το samsung galaxy mini 2. Ξεχασα να σας πω οτι το θελω σε 3D που λεει assassin's creed altair's Chronicles for android 3D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos gr 13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 μπορειτε να μου πειτε το link για να το κατεβασω στον υπολογιστη για να το περασω μετα στο κινητο ? Θελω το assassin's creed altair's chronicles HD το link. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.GloftASCR&hl=en Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos gr 13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.GloftASCR&hl=en Δεν εννοω αυτο . Εννοω το 3D ( assassin's creed altair's chronacles HD - 3D ) Που το κατεβαζεις δωρεαν , Και μετα το στελνεις στο κινητο. Αυτο εννοω μονο που εχω το μινι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Το 3D δεν υποστηριζεται απο τη συσκευη σου νομιζω. Περα απο αυτο, δεν υπαρχει για δωρεαν κατεβασμα αφου ειναι εφαρμογη επι πληρωμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos gr 13 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Το 3D δεν υποστηριζεται απο τη συσκευη σου νομιζω. Περα απο αυτο, δεν υπαρχει για δωρεαν κατεβασμα αφου ειναι εφαρμογη επι πληρωμη. Πως γινεται να μην υποστηριζεται στο δικο μου και στο προηγουμενο μοντελο μινι της Samsung γινεται ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μου λεει με πιστοτικη καρτα να το πληρωσω αλλα δεν εμπιστευομαι. Μπορει να κανω λαθος στο οτι δεν υποστηριζεται. Εδω λες πως σου λεει να το πληρωσεις με πιστωτικη. Αναγκαστικα θα το κανεις ετσι (ή με χρεωστικη) και θα το κατεβασεις. Απο τη στιγμη που ειναι επι πληρωμη η εφαρμογη μοναχα πληρωνοντας θα κατεβει. Μια χαρα ειναι οι υπηρεσιες της Google, μη φοβασαι να βαλεις την καρτα σου. Αυτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giorgos gr 13 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 δηλαδη μονο με πληρωμη ? Με κατεβασμα οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Moderators Share Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μα για να το κατεβασεις πρέπει να το πληρωσεις. Ειναι ο μοναδικος νομιμος τροπος. Καθε αλλος τροπος που δεν περιλαμβανει τη νομιμη οδο απαγορευται απο τους Ορους Χρησης του insomnia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα