Προς το περιεχόμενο

Disk & Partition backup και οχι Data backup με ATI 2011

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θα ήθελα μερικές διευκρινίσεις όσον αφόρα τα αποσπάσματα από τις απόψεις του δημιουργού
της παρακάτω ιστοσελίδας σχετικά με το Acronis True Image 2011. 

Συγκεκριμένα:

1. Αντί να προχωρήσω σε back up αρχείων, φορμάτ, επανεγκατάσταση λειτουργικού, πέρασμα drivers, προγραμμάτων κλπ απλά θα κάνω ένα restore το Image που έχω πάρει όταν το Pc Μου ήτανε απόλυτα λειτουργικό και τελείωσα. Δεν ασχολούμαι με τίποτα άλλο παραπάνω από αυτό.
Ερωτ-Γιατί μονό το disk and Partion Back up και όχι και Data Backup Ενώ και αυτή η δυνατότητα είναι δυνατή στο Acronis True Image 2011 και θα μπορούσαμε να κάνουμε και τα 2 ταυτόχρονa. ???

2. Εγώ προτιμάω να κάνω ένα image την εβδομάδα ώστε να το έχω ανά πάσα στιγμή ενημερωμένο και αν γίνει κάτι να κρατήσω πολύ λίγα αρχεία σε άλλο δίσκο πριν κάνω restore.
Ερωτ-Πέραν της πρώτης φόρας που θα πρέπει να επιλέξουμε την full δυνατότητα, τις επόμενες εβδομάδες ποιαν να επιλεξουμε??   Την incremental η την diferrential??

3. Καταρχήν πρέπει να έχουμε μαζί μας το bootable cd του acronis. Η διαδικασία που ακολουθεί γίνεται και χωρίς το bootable cd αλλά εγώ προτιμάω τέτοιες διεργασίες να τις κάνω εκτός windows.
Ερωτ-Γιατί με το bootable CD και όχι με το Acronis True Image Home μέσα από τα Windows.??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...