HERTHAN Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Λέω καλύτερα την f6100 και όχι την eh6030. Εφόσον είναι το αντίστοιχο νέο μοντέλο της 6030 και σε προσιτή τιμή και αρκετά πιο λεπτή όπως είδα. ναι αλλα με την f6400 θα μπορω να συνδεσω ασυρματα το pc για να βλεπω ταινιες σωστα? η χρειαζετε και εκει καλωδιο? Εχω μπερδευτει,,,,,,!
Metaksas Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Η αληθεια ειναι οτι το διατυπωςα λαθος, νομιζα οτι ειχα διαβαςει καπου οτι σε τηλεοραςη wifi εχεις την δυνατοτητα να ςυνδεσεις pc και να βλεπεις ταινιες. Για να μπερδευτηκες μαλλον δν ισχυει:-P
HERTHAN Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Οχι εχω μπερδευτει γιατι ειστε 2 ατομα που θελετε τηλεοραση αν καταλαβα καλα ενω νομιζα ηταν ενα.Καλα θα ειναι το αλλο το παλικαρι ν'ανοιξει ενα αλλο θεμα γιατι πολλες φορες γινονται και λαθη.
metmat Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Οχι εχω μπερδευτει γιατι ειστε 2 ατομα που θελετε τηλεοραση αν καταλαβα καλα ενω νομιζα ηταν ενα.Καλα θα ειναι το αλλο το παλικαρι ν'ανοιξει ενα αλλο θεμα γιατι πολλες φορες γινονται και λαθη. Καλά λες. Απλά δεν άνοιξα νέο thread γιατί θα έλεγε τα ίδια πράγματα με αυτό. Εγώ πάντως κατέληξα συνεπώς έχω καλυφθεί από τις απαντήσεις που έλαβα. Σας ευχαριστώ.
HERTHAN Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Καλά λες. Απλά δεν άνοιξα νέο thread γιατί θα έλεγε τα ίδια πράγματα με αυτό. Εγώ πάντως κατέληξα συνεπώς έχω καλυφθεί από τις απαντήσεις που έλαβα. Σας ευχαριστώ. Που κατεληξες τελικα?
graphist83 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Δημοσ. 17 Μαΐου 2013 Η αληθεια ειναι οτι το διατυπωςα λαθος, νομιζα οτι ειχα διαβαςει καπου οτι σε τηλεοραςη wifi εχεις την δυνατοτητα να ςυνδεσεις pc και να βλεπεις ταινιες. Για να μπερδευτηκες μαλλον δν ισχυει:-P Ισχύει, με την τεχνολογια dlna μπορείς να κανείς δίκτυο με το pc σου, με το tablet-smartphone κτλ. Ώστε να αποστελείς βίντεο, φωτό, μουσική ασύρματα.
metmat Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Που κατεληξες τελικα? Έλα ντε. Μην μείνουμε με την απορία. Κατέληξα τελικά στην f6100 μιας και δεν χρειάζομαι smart tv. Και πολύ καλή φαίνεται σε χαρακτηριστικά καλύπτοντας τις απαιτήσεις μου και είναι και οικονομική για 40αρα 3d. Θα την δω και από κοντά μέσα στις επόμενες μέρες εφόσον θα υπάρχει σε κάποιο κατάστημα και αν δεν δω κάτι που να με ενοχλεί σε αυτή, κατά πάσα πιθανότητα θα προχωρήσω στην αγορά της.
kostas_dr Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Δημοσ. 18 Μαΐου 2013 Απ' την στιγμή που δεν σ' ενδιαφέρει να' ναι smart, πολύ καλή επιλογή η συγκεκριμένη.
Metaksas Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2013 εγω τελικα πηρα την 32' 6030 την ειχε το πλαισιο τελευταιο κομματι στο ραφι και με με ενα γυαλλι 3d αντι για 2 τους εκανα παζαρι στα 250 ευρω και μια βαση τοιχου δωρο.ειμαι πολυ ικανοποιημενος
kostas_dr Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 Δημοσ. 20 Μαΐου 2013 250 ευρώ, όλο το πακέτο; Τέλος πάντων, καλορίζικη.
metmat Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Δημοσ. 21 Μαΐου 2013 Αγόρασα κι εγώ την f6100 εχθές στα 549€. Δεν πρόλαβα να βάλω τίποτα αξιόλογο για να δοκιμάσω (1080 κλπ). Εκ πρώτης όψεως δείχνει αρκετά καλή. Στο μαγαζί έπαιζε δίπλα ακριβώς στην f6400 και δεν είδα καμία διαφορά στην εικόνα. Δεν πείραξα βέβαια καθόλου ρυθμίσεις. Ελπίζω να μην απογοητευτώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα