Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω δν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη που φαινεται οτι εχει καλυτερα χαρακτηριστικα http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/109048-samsung-ue32es6100?cmicc=skroutz ειναι φτηνοτερη απο αυτην http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/116781-samsung-ue32f6100?cmicc=skroutz τωρα επεσα σε διλημμα αναμεσα σε αυτες αλλα μαλλον θα παω για την es6100 σε 40'.

Πάντως στις 40 ίντσες αλλάζουν οι τιμές και η es6100 είναι ακριβότερη από την f6100.

Μπέρδεμα η κατάσταση.

Η διαφορά στα δύο μοντέλα είναι ότι η es6100 είναι και smart;

Εμένα που δεν με ενδιαφέρει να είναι smart να προτιμήσω την f6100;

Είναι καλύτερη σε εικόνα;

Η χρήση είναι αποκλειστικά για ποδοσφαιρικούς αγώνες και 1080 ταινίες 3d και 2d.

Δημοσ.

εγω δν μπορω να καταλαβω γιατι αυτη που φαινεται οτι εχει καλυτερα χαρακτηριστικα http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/109048-samsung-ue32es6100?cmicc=skroutz ειναι φτηνοτερη απο αυτην http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/116781-samsung-ue32f6100?cmicc=skroutz τωρα επεσα σε διλημμα αναμεσα σε αυτες αλλα μαλλον θα παω για την es6100 σε 40'.

Αν δεν σ'ενδιαφερει το smart πας στην f6100 που ειναι και φθηνοτερη και ειναι νεο μοντελο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον αυτό θα γίνει.

Με είχε βάλει σε σκέψεις και η LG 42lm640s που μου αρέσει πιο πολύ εμφανισιακά (σαν design καθαρά) αλλά από όσα διαβάζω είναι στα 50hz στην πραγματικότητα και αυτό λογικά θα δημιουργεί προβλήματα όταν θα βλέπω κανάναν αγώνα.

Άμα ήταν για ελληνικό πρωτάθλημα μάλλον δεν θα υπήρχε πρόβλημα γιατί όλα εξελίσσονται σε πολύ αργούς ρυθμούς.

Αν πάω να δω όμως καμιά premier league θα χτυπάνε άσχημα τα 50hz. :P

Πραγματικά πάντως και πέρα από την πλάκα, επειδή δεν ξέρω ακριβώς τι αποτέλεσμα έχουν τα hz όταν παρακολουθείς κάτι στην tv, θα ήθελα την βοήθειά σας. Έχω την εντύπωση ότι βοηθάνε στο να έχεις καλύτερο αποτέλεσμα με πιο ομαλή κίνηση σε γρήγορες εικόνες. (σκηνές δράσης σε ταινίες, ποδόσφαιρο κλπ)

Αυτός δεν είναι ο ρόλος των hz ή κάνω κάποιο λάθος;

Επεξ/σία από metmat
Δημοσ.

H περσινή es6100 δεν εχει σχεση με την F6100. Ουσιαστικα ο αντικαταστάτης της es6100 ειναι η F6400 και της περσινής EH6030 η φετινή F6100. Τα εχουν κανει λιγο με τα μοντελα μπέρδεμα στην samsung.

• Like 1
Δημοσ.

H περσινή es6100 δεν εχει σχεση με την F6100. Ουσιαστικα ο αντικαταστάτης της es6100 ειναι η F6400 και της περσινής EH6030 η φετινή F6100. Τα εχουν κανει λιγο με τα μοντελα μπέρδεμα στην samsung.

Η F6100 εχει DLNA οπως η EH6030?

Η μονη διαφορα με μια πρωτη ματια αν ειδα σωστα.

Δημοσ.

Αυτός δεν είναι ο ρόλος των hz ή κάνω κάποιο λάθος;

Όχι δεν κάνεις.

Τελικά έχει δίκιο ο graphist (ως συνήθως), όσον αφορά το αντίστοιχο τωρινό μοντέλο με την es6100, μια και η f6100 δεν είναι smart. 

Δημοσ.

Όχι δεν κάνεις.

Τελικά έχει δίκιο ο graphist (ως συνήθως), όσον αφορά το αντίστοιχο τωρινό μοντέλο με την es6100, μια και η f6100 δεν είναι smart. 

Συνεπώς από την στιγμή που δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν είναι smart tv αφού στο ίδιο δωμάτιο είναι και το pc, δεν έχω κανέναν λόγο να πάω για την f6400.

Φαντάζομαι ότι και η f6100 την ίδια εικόνα θα έχει σε γενικές γραμμές.

Δημοσ.

Αφου δεν σ'ενδιαφερει το  smart πας κατευθειαν για την EH6030.

Λέω καλύτερα την f6100 και όχι την eh6030.

Εφόσον είναι το αντίστοιχο νέο μοντέλο της 6030 και σε προσιτή τιμή και αρκετά πιο λεπτή όπως είδα.

Δημοσ.

Αφου δεν σ'ενδιαφερει το  smart πας κατευθειαν για την EH6030.

ναι αλλα με την f6400 θα μπορω να συνδεσω ασυρματα το pc για να βλεπω ταινιες σωστα? η χρειαζετε και εκει καλωδιο?

Δημοσ.

Λέω καλύτερα την f6100 και όχι την eh6030.

Εφόσον είναι το αντίστοιχο νέο μοντέλο της 6030 και σε προσιτή τιμή και αρκετά πιο λεπτή όπως είδα.

Πολύ καλή τηλεόραση και η 6030 και η F6100.

Βέβαια, αν θες να πας σε καινούργιο μοντέλο, τότε η επιλογή είναι η 6100.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...