Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια

μπορω να αγορασω το iphone 4 ή 4s δεν ειμαι σιγουρος απο το γερμανο (το εκθεσιακο) στα 200ευρο

πιστευεται οτι αξίζει ?

Δημοσ.

μην παρεις το 4, γιατι με ios 6 δειχνει τα χρονια του, κ με το 7 λογικα θα ζοριζεται παραπανω. το 4s με ios6 ειναι οσο γρηγορο μ smooth ειμαι και το 5.

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

• Like 2
Δημοσ.

Αποκλείεται να ειναι 4s με 200 ευρώ. Το 4αρι θα ειναι

Και μην ακούς τις σαχλαμάρες αυτωνών που λένε οτι εχει παλιώσει και τέτοια. Και το 3gs μια χαρά το σήκωσε και το παει το ιΟΣ 6 και το 4αρι μια χαρά θα παει με το 7. Η τιμή ειναι καλή. Αν ειναι στα πλαίσιά σου σαν χρήματα να το πάρεις (και εφόσον ειναι σε καλή κατάσταση).

• Like 3
Δημοσ.

μην παρεις το 4, γιατι με ios 6 δειχνει τα χρονια του, κ με το 7 λογικα θα ζοριζεται παραπανω. το 4s με ios6 ειναι οσο γρηγορο μ smooth ειμαι και το 5.<br><br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia .. γιατι μπορω!

Στο browsing δεν θα το έλεγα.

Και γενικά δεν θα το έλεγα.

Sent from my iPhone

Δημοσ.

Το iPhone 4 σέρνεται με το iOS 6. 
Ακόμα και τα Games. Γυρνώντας iPhone 4 στην 5άρα τα παιχνίδια παίζουν κανονικότατα.
Μου έχουν μπει υποψίες ότι η Apple το κάνει επίτηδες. Τι διάλογο; Γιατί το παιχνίδι έχει θεματική διαφορά στην απόδοση με την παλαιότερη έκδοση; Τρέχει περισσότερα proccesses και αν ναι, δεν το ξέρουν ότι θα σέρνεται το iPhone 4; Απλά σου λέει να πάρει το καινούριο...  :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Οπως και να εχει τα 200€ ειναι μια πολυ καλη τιμη ακομα και για το 4αρι. Εγω στη θεση σου θα το επαιρνα.

Sent from my iPhone using Insomnia

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πέραν του ότι σέρνεται με το τελευταίο update, εγώ θα πρότεινα το 4S μόνο και μόνο γιατί θα μπορούσε να πάρει update για iOS που πιθανότατα να μην πάρει το iPhone 4. Εκθεσιακό κομάτι του γερμανού πρέπει να είναι το 4S.

• Like 1
Δημοσ.

καλα δες μην ειναι κανα demo και μετα τρεχεις...

π.χ. να λειπει wifi

δεν ειναι λογικο να θελουν να βγαλουν το εκθεσιακο...

Δημοσ.

Το 4αρι είναι 90% και ναι τόσο τα πουλάνε απλά πρόσεξε και έλεγξε να μην έχει κανένα πρόβλημα.φυσικά και αξίζει το 4 200 ευρώ.

Δημοσ.

Φαντασου οτι καινουργιο το 4 το εχει Μediamarkt 300+ Οποτε στα 200 και εκθεσιακο καλα θα ειναι, απλα τσεκαρε την κατασταση του πριν το παρεις κυριως το κεντρικο κουμπι, για αυτο βγαζει συνηθως το προβλημα...

Δημοσ.

Μια χαρά τιμη ειναι ειτε το 4 η το 4s ειναι απλα σιγουρέψου οτι ειναι σε καλή κατάσταση και οτι θα εχεις εγγύηση

Δημοσ.

φιλε μου πιστευω αξιζει.Το 4αρι εχω και τρεχει μια χαρα.Ειναι ενα πολυ καλο κατα την γνωμμη μου κινητακι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...