Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά έχω μια παλιά τηλεόραση και δουλεύει πολύ καλά για την ηλικία της έχω ένα θέμα μόνο

όταν βάζω μεγκα κλίνει  πόσο τρελό μπορεί να είναι αυτό?? να κλίνει μόνο σε ένα κανάλι και σε όλα τα άλλα να δουλεύει κανονικά?

Δημοσ.

Μπορεί απλώς να μην της αρέσει το συγκεκριμένο κανάλι! :-D

Και εσύ γιατί το βάζεις αφού το ξέρεις;

Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά έχω μια παλιά τηλεόραση και δουλεύει πολύ καλά για την ηλικία της έχω ένα θέμα μόνο

όταν βάζω μεγκα κλίνει  πόσο τρελό μπορεί να είναι αυτό?? να κλίνει μόνο σε ένα κανάλι και σε όλα τα άλλα να δουλεύει κανονικά?

κλεινει ειτε το βαλεις απ ευθειας ειτε απο το πανω-κατω των καναλιων;

Δημοσ.

χαχα το ιδιο προβλημα κανει και η δικια μου ΠΑΛΙΑ τηλεοραση (μπαουλο βεβαια) PHILIPS . NAI σβηνει κατα το ζαπιγκ.. (για την ακριβεια μαυριζει η οθονη) οταν πχ παω με την σειρα .. με το βελακι συν ξεκιναω απο το 1 και οταν περασω το μεγκα στο επομενο καναλι σβηνει. παταω το κομπι να κλεισει ξαναπατω και ανοιγει ... δεν το εχω ψαξει και εννοειται δεν με νοιαζει να το φτιαξω.. οσο κρατησει!!! ετσι κ αλλιως ειναι η τριτη τιβι στο σπιτι!!!!

Δημοσ.

εννοείτε πως δεν με τρελαίνει το θέμα γιατί θα πάρει πόδι έτσι κιαλλιως απλά μου φαίνεται πολύ ότι νάνε μόλις το αφήσω στο mega  ένα λεπτό σβήνει η tv κανονικά όχι μόνο μαυρίζει η οθόνη ένα αποκωδικοποιητή έβαλα μόνο SEG  είναι η τηλεόραση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...