adams24 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 καλησπέρα παιδιά έχω μια παλιά τηλεόραση και δουλεύει πολύ καλά για την ηλικία της έχω ένα θέμα μόνο όταν βάζω μεγκα κλίνει πόσο τρελό μπορεί να είναι αυτό?? να κλίνει μόνο σε ένα κανάλι και σε όλα τα άλλα να δουλεύει κανονικά?
graphist83 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Και εγω αυτο σκέφτηκα ????? τι να σου πούμε λογικα θέλει service σε κάποιο τεχνικό. Sent from my iPhone using Insomnia
kostas_dr Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μπορεί απλώς να μην της αρέσει το συγκεκριμένο κανάλι! Και εσύ γιατί το βάζεις αφού το ξέρεις;
disqualified Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 καλησπέρα παιδιά έχω μια παλιά τηλεόραση και δουλεύει πολύ καλά για την ηλικία της έχω ένα θέμα μόνο όταν βάζω μεγκα κλίνει πόσο τρελό μπορεί να είναι αυτό?? να κλίνει μόνο σε ένα κανάλι και σε όλα τα άλλα να δουλεύει κανονικά? κλεινει ειτε το βαλεις απ ευθειας ειτε απο το πανω-κατω των καναλιων;
chrisimone Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 χαχα το ιδιο προβλημα κανει και η δικια μου ΠΑΛΙΑ τηλεοραση (μπαουλο βεβαια) PHILIPS . NAI σβηνει κατα το ζαπιγκ.. (για την ακριβεια μαυριζει η οθονη) οταν πχ παω με την σειρα .. με το βελακι συν ξεκιναω απο το 1 και οταν περασω το μεγκα στο επομενο καναλι σβηνει. παταω το κομπι να κλεισει ξαναπατω και ανοιγει ... δεν το εχω ψαξει και εννοειται δεν με νοιαζει να το φτιαξω.. οσο κρατησει!!! ετσι κ αλλιως ειναι η τριτη τιβι στο σπιτι!!!!
graphist83 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μήπως έχεις βάλει κάρτα τύπου neotion για τα ψηφιακά. Ποια είναι η tv?
adams24 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 εννοείτε πως δεν με τρελαίνει το θέμα γιατί θα πάρει πόδι έτσι κιαλλιως απλά μου φαίνεται πολύ ότι νάνε μόλις το αφήσω στο mega ένα λεπτό σβήνει η tv κανονικά όχι μόνο μαυρίζει η οθόνη ένα αποκωδικοποιητή έβαλα μόνο SEG είναι η τηλεόραση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα