Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.θελω να βαλω στο σπιτι μου ιντερνετ γιατι το χρειαζομαι για την δουλεια μου.οποτε θελω καποια εταιρια που να εχω καθε μερα ιντερνετ 24ωρες το 24ωρο..Τοσα χρονια ειχα οτε αλλα λογω δουλειας παω να μεινω μονος μου.ποια εταιρια να επιλεξω?σκεφτομαι wind με 17ευρω το μηνα εως 24mbps.θα επελεγα οτε αλλα για 24 παει πανω απο 25 ευρω.στην πατρα θα μεινω...περιμενω τις συμβουλες σας.να σημειωσω δν με νοιαζει καθολου ο χρονος ομιλιας.μονο το ιντερνετ

Δημοσ.

δεν υπαρχει adsl 24 ωρεις το 24 ωρο.κανεις δεν στο εγγυαται αυτο.adsl ειναι οχι fiber optic.αν γινει βλαβη θα περιμενεις αποκατασταση κτλ.οι μεγαλες βλαβες συνηθως ειναι στα καλωδια του οτε παρα κατι στο dslam του Provider.

• Like 1
Δημοσ.

Ετσι ειναι 24 ώρες 100 % δεν μπορείς να στο εγγυηθεί κανεις , οσο αφορά την forthnet που ειμαι χρόνια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα αλλα και χαμηλού προφίλ που προσφέρει (6) θα την προτιμούσα αν ειμουν στην θέση σου και έψαχνα

Δημοσ.

το 6αρι profile οτι δινει tdm Telephony και οχι voip και οτι εχεις Username/password οπως και fast path ειναι πολυ καλο.

γιατι 11 profile η να μην εχεις fast path η voip τηλεφωνια που σε δεσμευουν με το ρουτερ τους ειναι μεγαλο θεμα.η κλειδωμενα ρουτερ με custom firmware που δεν αλλαζουν με τιποτα.

Δημοσ.

Όντως η Forthnet σου κάθεται κουτί για αυτό που ψάχνεις και από ότι είδα σήμερα στα forums έχει 3play με nova  με 29,90 ευρώ που είναι πολύ καλή τιμή .

Δημοσ.

Από ότι βλέπω με τη forthnet έχεις ευελιξία ρυθμίσεων συνδυάζοντας με τη χαμηλότερη τιμή . Ενώ ο οτε έχει πολύ ακριβά προγράμματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...