Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Σε δεύτερο δίσκο που θα χρησιμοποιείται απλά ως αποθηκευτικός χώρος (το σύστημα bootάρει από άλλο δίσκο) χρειάζεται να κάνω κάτι πέραν των βασικών συνδέσεων; (sata, ρεύμα);

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

καλα θα βαλεις ssd για αποθηκευτικο χωρο?

δεν χρειαζετε να κανεις τιποτα οπως συνδεσες τον πρωτο θα συνδεσεις και τον δευτερο

• Super Moderators
Δημοσ.

Γιατί μου δώρισαν ένα δίσκο ssd, δεν έχω hdd. Ξέρω ότι οι hdd είναι φτηνότεροι ανά gb, θα γεμίσει σίγουρα κι αυτός ο ssd (καθότι 120αρης) και φαντάζομαι εκεί θα προσθέσω έναν τρίτο hdd.

edit: αλλά μιας και σας βρήκα, κι ο hdd έτσι απλά συνδέεται; Αν είναι να ανοίξω το κουτί, μήπως να έπαιρνα και ένα hdd να το κάνω με τη μία...

Δημοσ.

οταν εχεις 2 ssd νομιζω τους κανεις καποια καταξη και φενοντε σαν ενας αλλα τρεχουν ποιο γρηγορα υπαρχει ή λεω μ....?

Δημοσ.

οταν εχεις 2 ssd νομιζω τους κανεις καποια καταξη και φενοντε σαν ενας αλλα τρεχουν ποιο γρηγορα υπαρχει ή λεω μ....?

Λέγεται raid αλλά πρέπει να είναι ίδιος ο δίσκος για να πετύχει. Για πές ποιους ssd έχεις ?

• Super Moderators
Δημοσ.

To σκέφτομαι γιατί τελικά θα πάω σε κάποιον hdd, ο 120άρης θα γεμίσει σε χρόνο μηδέν έτσι όπως το βλέπω. 

Δυστυχώς δεν είναι ίδιοι οι δύο ssd, αυτός που έλεγα να βάλω για δεύτερο είναι ένας Samsung 840 Series 120GB SSD (2.5, Sata 6Gb s).

Σφραγισμένος είναι στο κουτί του, λέτε να πουληθεί; Παραστατικά δεν έχω όμως και δεν ξέρω τι γίνεται από θέμα εγγύησης. Τέλος πάντων, βάζω τον hdd όταν με το καλό έρθει και θα δω τι θα κάνω με τον SSD.

Ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις και τις συμβουλές.

Δημοσ.

Ένα 80€ μπορεί να το πιάσεις αφού δεν βγήκε ποτέ από το κουτί, εγγύηση καλύπτεται από την εταιρία νομίζω, δεν έχεις κανένα λαπτοπ να τον έβαζες να τον χαιρόσουν?

Δημοσ.

Μια χαρά είναι να εχει για δευτερο ακόμα εναν ssd, κάνει εκει εγκατάσταση παιχνίδια και άλλες εφαρμογές και το μηχάνημα πετάει.

Φωτογραφίες,μουσική και ταινίες σε hdd.

Τι θα σωθει για 80€ ?

Εχω σκεφτεί κ εγω για το δικό μου δευτερο ssd αφου είναι οτι καλύτερο μπορείς να κάνεις.

Κράτησε τον ssd σου φίλε μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...