Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει μια σημαντική διαφορά μεταξύ OS X και Windows. Κάθε νέο release του OS X δεν τρέχει σε όλο το προηγούμενο hardware των Mac κάτι που δεν ισχύει στα Windows. Για παράδειγμα το Mountain Lion δε μπορεί να τρέξει σε αρκετά Mac 4ετίας

OS X Mountain Lion 10.8

late 2008 aluminum or early 2009 unibody polycarbonate MacBook, mid-2007 MacBook Pro, late 2008 MacBook Air, early 2009 Mac Mini

Αυτο ειναι feature. Πως αλλιως μια εταιρια θα αυξησει την κερδοφορια της; Νομιζεις οτι οι αγελαδες βοσκανε στα χωραφια αμεριμνες για να μας δωσουν το γαλα τους;

Δημοσ.

Αυτο ειναι feature. Πως αλλιως μια εταιρια θα αυξησει την κερδοφορια της; Νομιζεις οτι οι αγελαδες βοσκανε στα χωραφια αμεριμνες για να μας δωσουν το γαλα τους;

Τι μου θυμίζει αυτό...

http://en.wikipedia.org/wiki/Planned_obsolescence

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

[...]

late 2008 aluminum or early 2009 unibody polycarbonate MacBook, mid-2007 MacBook Pro, late 2008 MacBook Air, early 2009 Mac Mini

Διευκρινιστικά, αυτά που παραθέτεις είναι τα πιο παλιά Macintosh στα οποία "τρέχει" το OS X 10.8:

iMac (Mid 2007 or newer)
MacBook (Late 2008 Aluminum, or Early 2009 or newer)
MacBook Pro (Mid/Late 2007 or newer)
MacBook Air (Late 2008 or newer)
Mac mini (Early 2009 or newer)
Mac Pro (Early 2008 or newer)
Xserve (Early 2009)

Περισσότερα εδώ: http://www.apple.com/osx/how-to-upgrade/

Κατά τα άλλα έχει μεγάλη πλάκα οι συνήθεις "ύποπτοι" να κραυγάζουν άναρθρα για δήθεν κόλπα περί "αύξησης της κερδοφορίας" όταν η αγορά νέου OS X κοστίζει 30 ευρώ... 

Τέλος του offtopic, δεν θέλω να δίνω τροφή στα trollάκια. :)

• Like 4
Δημοσ.

Και μενα η αγορά των windows 8 κόστισε μολις 19,99 ευρω και θα εχω και δωρεάν τα windows 8,1.
Τι αλλο θέλει κάποιος  Και ολα αυτά σε μηχάνημα των 600ευρω παρακαλώ οχι σε μηχάνημα των 2000ευρω,

• Like 2
Δημοσ.

Όταν αγόρασα το mbp (2010) είχα 10.6.Χ (δεν θυμάμαι ακριβώς). Και έως τώρα έχω δώσει άλλα 50-60€ για να το παω αναγκαστικά σε 10.8.χ.

Το πρόβλημα είναι ότι πολλά προγράμματα και παιχνίδια δεν υποστηρίζουν πια SL οπότε πρέπει να τα σκάσω ή μένω στην απέξω.

Τα windows XP, λειτουργικό 12ετίας, υποστηρίζεται ακόμα από όλους, microsoft και τρίτους.

• Like 5
Δημοσ.

να ρωτησω ποιες ειναι οι βασικες αλλαγες που θα γινουν στα 8.1;;; και ειναι απαρετητο να βαλω το update;;

και σε περιπτωση που δεν το βαλω.. υπαρχει περιπτωση μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να μην γινεται πλεον;;

Δημοσ.

Ρε παιδιά λίγο Off topic αυτό αλλά λύστε μου την απορία. Κατέβασα το κανονικό MD5 των Windows 8 Pro και στην εγκατάσταση έβαλα το MSN μου και μου έστειλαν δωρεάν κλειδί ενεργοποίησης στο email μου! Δεν πρόκειται για κάτι δοκιμαστικό γιατί τα έχω 1 χρόνο τώρα και είναι και Genuine... πως γίνετε αυτό; επίσης μου δώσανε δωρεάν και το Windows Media Center!

• Super Moderators
Δημοσ.

να ρωτησω ποιες ειναι οι βασικες αλλαγες που θα γινουν στα 8.1;;; και ειναι απαρετητο να βαλω το update;;

και σε περιπτωση που δεν το βαλω.. υπαρχει περιπτωση μετα απο καποιο χρονικο διαστημα να μην γινεται πλεον;;

αν δεν κάνω λάθος, δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα επίσημα κάποια λίστα με αλλαγές/προσθήκες...

όχι δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση...

Δημοσ.

Όχι ότι έχει νόημα, απλά επειδή κάποιοι εκτός από άσχετα πράγματα, λέτε και ψέματα, είπα να γράψω.

OSX Mountain Lion: Link.png Site: https://itunes.apple.com/us/app/os-x-mountain-lion/id537386512?ls=1&mt=12">19.99$ Δεν είναι Update. Είναι κανονικά το λειτουργικό που το καις σε Dual Layer ή σε Flash Drive.

Windows 7: Link.png Site: http://www.skroutz.gr/c/114/leitourgika-systhmata.html?from=catspan&keyphrase=windows+7+ultimate">Τιμή, τριψήφιο νούμερο.

Τα ξεχάσαμε αυτά;

Όσον αφορά την ψευτιά. Πόσοι έχετε τα Windows 7 αυθεντικά μάγκες και μάλιστα Ultimate; Μετρημένοι στα δάχτυλα.

Άσε που το OSX μπαίνει σε οποιοδήποτε μηχάνημα θες χωρίς να το σπάσεις. Μπορώ να δώσω σε κάποιο το λειτουργικό που κατέβασα αγοράζοντας το κανονικά. Παράνομα μεν, γίνεται δε. Άτυπα το αφήνει η Apple.

Δεν ζητάει λεφτά η Apple για λειτουργικό. Για το μόνο πράγμα που δεν ζητάει η Apple λεφτά. Από παντού τα παίρνει, από λειτουργικό πάντως όχι. Και για να μην πάρουν αέρα κάποιοι και στα PC από παντού τα παίρνουν. Κάρτες γραφικών, τροφοδοτικά, μητρικές, κλπ. Αφήστε τώρα. Και επειδή θα αρχίσει η καραμέλα για παιχνίδια, κλπ, δεν μιλάμε για το τι κάνει το κάθε ένα, λέμε ότι έστω και διαφορετικές ανάγκες να έχει ο κάθε χρήστης, και στις δύο πλατφόρμες θα τα σκάσουν.
Σαφώς τα PC είναι πιο οικονομικά αν κάποιος θέλει. Μπορεί και το αντίστροφο όμως.

Δημοσ.

Από την εποχή του πρώτου macos, πόσα 20 έχεις δώσει;

Επίσης, το λειτουργικό που παρέχεται με κάθε νέο υπολογιστή, έχει πολύ χαμηλότερη τιμή.

Δημοσ.

Από την εποχή του πρώτου macos, πόσα 20 έχεις δώσει;

Επίσης, το λειτουργικό που παρέχεται με κάθε νέο υπολογιστή, έχει πολύ χαμηλότερη τιμή.

Προσωπικά ένα 20άρι. Άλλοι θα έχουν δώσει παραπάνω. Είμαι πιο νέος.

Ναι, αλλά δεν είναι η πλήρης έκδοση του.

γιατι σε νημα με win 8.1 μιλατε για την apple?

Κλασσικά. Σύγκριση με την Apple. Ανόμοια πράγματα. Τι να πεις;

Δημοσ.

γιατι σε νημα με win 8.1 μιλατε για την apple?

γιατι δεν έχουν τώρα με τι να κράξουν την ms οπότε πρέπει κάτι να βρουν μην πάει χαμένο ολόκληρο θέμα τζαμπα

• Like 6
Δημοσ.

Οχι, δεν τα ξερετε καλα:

:P

Μπράβο συγχαρητήρια με ξεσκέπασες στην λάθος εκτίμηση που έκανα πριν ένα μήνα. 

Πες μου να καταλάβω ποιο το νόημα σε αυτά που έγραψες. Τότε όλοι κάναμε υποθέσεις και με τα εως και τότε δεδομένα πίστευα ότι θα χρέωνε τα update.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...