anwnymh29 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Eκανα ενα τραγικο λαθος πριν lexmark..To μακαφι ειχα!! Mηπως εχεις το αναλογο καθαρισμα?
Antwni Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 lol Όχι ρε. Το κανονικό το free Δεν ξέρω για προσφορές και κωδικούς Α είσαι πίσω Το είχαν βγάλει σε προσφορά! Το έβαλα αλλά δε μ'αρέσει και όταν κάνω φορματ στο λαπτοπ μου θα βάλω το mse...ίσα-ίσα για να έχω ένα Eκανα ενα τραγικο λαθος πριν lexmark..To μακαφι ειχα!! Mηπως εχεις το αναλογο καθαρισμα? Εδώ είναι το tool που κατεβάζεις και εδώ οι οδηγίες... 1
lexmark Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2013 χάλια τα πάμε (25 μέρες για να βρούμε κωδικό νούμερο κινητού) έλα κι εσύ μέσα
F R A N K Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλημέρα, στο laptop ενός φίλου δεν λειτουργεί καθόλου η θύρα που έχει για ακουστικά. Μπορεί να γίνει μετατροπή σε USB;
coolerman Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Καλημέρα, στο laptop ενός φίλου δεν λειτουργεί καθόλου η θύρα που έχει για ακουστικά. Μπορεί να γίνει μετατροπή σε USB; ναι μπορεί 1
F R A N K Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2014 ναι μπορεί Ευχαριστώ!!! Κάτι τέτοιο ήθελα αλλά δεν ήξερα πως να το ψάξω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα