Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι βγάλτο δε χρειάζεται να τρέχει όλη την ώρα...

Μόνο όταν ανοίγεις το πρόγραμμα...

Αν κάνουν τα ίδια που κάνουν και στην toshiba (γεμίζουν με ένα σωρό σαβούρες το λαπτοπ) τότε θα σου έλεγα να κάνεις ένα φορματ και να περάσεις μόνο τα απαραίτητα

Όχι πλάκα κανω :P

Ναι εχει κατι σαβουρια απο την Λενοβο μεσα θα τα διωξω!

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ναι εχει κατι σαβουρια απο την Λενοβο μεσα θα τα διωξω!

Τα άλλα άστα να τρέχουν στην εκκίνηση...εκτός αν εννοείς προγράμματα

Δημοσ.

Για να καταλαβεις βλεπω ενα φωτεινο μαυρο οταν ανοιγω το λαπτοπ,αργει να με παει στην επιφανεια εργασιας..Και δεν κανω καμια τρελη χρηση,κανενα παιχνιδι στο φβ,λιγο youtube και καμια ταινια..Τιποτε αλλο!Μπορει να ειμαι εγω υπερβολικη αλλα ηταν κατι που δεν συνεβαινε και που δεν δικαιολογειται για 1.5 μηνα λαπτοπ.

Δεν ξερω! :unsure:

Δημοσ.

Ναι καθυστερεί στην εκκίνηση...το κατάλαβα αυτό...

Γενικά δεν καθυστερεί πουθενά αλλού ετσί?

Να ανοίξει φάκελο ξέρω γω...να αντιγράφεις ένα αρχείο κτλπ?

Το panda το αγόρασες?

Δημοσ.

Ναι καθυστερεί στην εκκίνηση...το κατάλαβα αυτό...

Γενικά δεν καθυστερεί πουθενά αλλού ετσί?

Να ανοίξει φάκελο ξέρω γω...να αντιγράφεις ένα αρχείο κτλπ?

Το panda το αγόρασες?

Νο money δυστυχως!Το κατεβασα..Δεν αργει πουθενα αλλου οχι,το μονο που κανει ειναι στις φωτο πχ στο φβ..Την ανοιγω θολουρα στην αρχη μετα οκ!Να ειναι καμια καρτα γραφικων απο τωρα?Να το κουρασα εγω τοσο πολυ?Εν τω μεταξυ αυτα που σου περιγραφω δεν τα κανει μονιμως και καθε μερα.

Παει και το σκαναρισμα με το Malware!Kαθαρο!

Δημοσ.

Όχι δεν έχει σχέση...εγώ σκεφτόμουν σκληρό για αυτό σε ρώτησα και τα από πάνω

Εεε δε ξέρω...το πιο απλό που έχεις να κάνεις είναι να απεγκαταστήσεις το panda και να δεις...

Ή βασικά βγάλτο από την εκκίνηση...κάνε ένα restart και πες αν γίνεται το ίδιο :)

Δημοσ.

Από ότι είδα έχει το cloud antivirus. Αυτό αν θυμάμαι καλά πρέπει να είναι free έτσι κι αλλιώς (εκτός και αν πήγες από κανένα παράξενο site και το κατέβασες, τότε είναι και αρκετά καλό). 

Από το ccleaner κλείνεις τα 1, 12, 14, 16, 17 (μπορείς να κλείσεις και περισσότερα, αλλά δεν υπάρχει λόγος). 

Με το ccleaner επίσης κάνεις ένα καθαρισμό προσωρινών αρχείων και reg. Στον καθαρισμό της reg. κρατάς αντίγραφο όταν σε ρωτήσει και κάνεις restart με το που τελειώσει. 

Παρακολουθείς το σύστημα και αν στο ξανακάνει πάμε να δούμε υπηρεσίες. 

Επίσης, ποιο AV είχες  πριν; Συνήθως τέτοιες καθυστερήσεις μπορεί να οφείλονται στην μη σωστή αφαίρεση του προηγούμενου AV. 

Δημοσ.

Eιχα το Κaspersky το ειχε μεσα δωρεαν για εναν μηνα.Θα κανω και αυτα που μου ειπες αλλα πεσμου αν εχεις χρονο που θα βρω και τα υπολλειματα του να τα τσακισωωωωωω :P

Δημοσ.

Παει και αυτο..Να σου πω την αληθεια τωρα στην επανεκκινηση το εκανε αυτο που ανεφερα παραπανω,ισως εκτελουσε διεργασιες διαγραφης??Για να μην σας ζαλιζω αλλο θα το δω σε ανοιγοντας και κλεινοντας το καποιες μερες..Τουλαχιστον αν ειναι κατι ανησυχητικο  να πλακωσω το Κωστοβολο και να επικοινωνησω με την εταιρεια..Ευχαριστω ρε παιδια ολους σας!!

Δημοσ.

Καλά το microsoft security essentials που είναι και τσάμπα δε το χρησιμοποιεί κανένας; τόσο άχρηστο είναι; εμένα σφαίρα πάει το pc μου με αυτό και 5-6 λαπτοπ που το έχω εγκαταστήσει.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά το microsoft security essentials που είναι και τσάμπα δε το χρησιμοποιεί κανένας; τόσο άχρηστο είναι; εμένα σφαίρα πάει το pc μου με αυτό και 5-6 λαπτοπ που το έχω εγκαταστήσει.

Και αυτό...το ξέχασα!! :D

Δημοσ.

Εγώ, εδώ και περίπου ένα μήνα είμαι με το bitdefender free :P

Όταν μπήκε στις ''προσφορές'' φαντάζομαι με τον κωδικό :P

Γιατί και εγώ με αυτό είμαι αλλά δεν μου πολύ αρέσει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...