Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγώ πιστεύω βρέθηκε λύση με αυτό τον τρόπο.

αλλά κρατάω και μια "πισινή" :D

Το προβλημα λυθηκε πραγματι!! :)

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να'μαι και παλι..Ειπα να μην ανοιξω θεμα και να γραψω εδω το προβλημα μου..Οπως θα θυμαστε καποιοι πριν 1.5 μηνα περιπου αγορασα το λαπτοπ της υπογραφης μου,ολα καλα πηγαιναν μεχρι που αυτη την βδομαδα μου εχει κανει το εξης..

Οταν το ανοιγω ενω ειχε πολυ γρηγορη εκκινηση,τωρα με παει σε μαυρη οθονη (βλεπω ομως τον δεικτη του ποντικιου) και περιμενω κανενα 2λεπτο ωσπου να με παει στην οθονη εναρξης..Αυτο δεν γινοταν ποτε ισα ισα που ειχε πολυ γρηγορη εκκινηση!

Μπορει και να μην ειναι τιποτα,εσεις θα μου πειτε,μπορει και να ειμαι υπερβολικη απλα ομως επειδη ειναι ενα ολοκαινουργιο λαπτοπ ειμαι πολυ παρατηρητικη στο πως δουλευει.

Λοιπον τι λετε εσεις?Να ανησυχω?Να δω πως θα παει?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γράψε msconfig (στην εκτέλεσε/run) και δες τι αρχεία έχεις βάλει να ξεκινάνε...

Εγκατέστησες τίποτα και έγινε αυτό?

Θυμάσαι?

Επίσης scan για ιούς...

Δημοσ.

Γράψε msconfig (στην εκτέλεσε/run) και δες τι αρχεία έχεις βάλει να ξεκινάνε...

Εγκατέστησες τίποτα και έγινε αυτό?

Θυμάσαι?

Επίσης scan για ιούς...

Εχει καμια δεκαρια στοιχεια στην εκκινηση,νορμαλ πραγματα!Scan εχω να κανω καμια βδομαδα,το μονο που κατεβασα ειναι ενα free antivirus συγκεκριμενα το Panda..Τιποτε αλλο!Θα το βαλω να σκαναρει τωρα..Οποιαδηποτε αλλη σκεψη..Καλοδεχουμενη!Σε ευχαριστω Αντωνη.

Δημοσ.

Εχει καμια δεκαρια στοιχεια στην εκκινηση,νορμαλ πραγματα!Scan εχω να κανω καμια βδομαδα,το μονο που κατεβασα ειναι ενα free antivirus συγκεκριμενα το Panda..Τιποτε αλλο!Θα το βαλω να σκαναρει τωρα..Οποιαδηποτε αλλη σκεψη..Καλοδεχουμενη!Σε ευχαριστω Αντωνη.

Άσε το πάντα! Βάλε το malwarebytes και κάνε ένα πλήρες σκαν.

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει και το panda.... :unsure:

Δημοσ.

Μπορεί να φταίει και το panda.... :unsure:

Λες ε?Εχεις κατα νου καποιο αλλο ελαφρυ antivirus?

Άσε το πάντα! Βάλε το malwarebytes και κάνε ένα πλήρες σκαν.

Eιχα το antimalware αλλα εληξε,πηγα να το κατεβασω παλι αλλα κατεβασα και τις δυο φορες την ληγμενη εκδοση!

Δημοσ.

Μπορεί και να μη φταίει το panda. Μην μπερδεύεσαι και ας πιάσουμε τα πράγματα από την αρχή. Θυμάμαι πως είχες ήδη το ccleaner. Το ανοίγεις, πας εργαλεία-εκκίνηση, βγάζεις μια φωτό και την ανεβάζεις εδώ να δούμε. 

Το malwarebytes, θα πρέπει να το αφαιρέσεις τελείως. Πάς εδώ, κατεβάζεις το utility που σου λέει, το τρέχεις για να σου καθαρίσει κάθε ίχνος από το πρόγραμμα στο σύστημά σου, κάνεις μια επανεκκίνηση, κατεβάζεις το malwarebytes εκ νέου και το τρέχεις. Κατά την εγκατάσταση φροντίζεις να ξετικάρεις αυτό που σου λέει για την PRO έκδοση (επίσης, αν θυμάμαι καλά, κάποιος σου έχει ξαναπεί να μην πατάς απλά next, next, next και να διαβάζεις τι σου λέει στο ενδιάμεσο... ). 

• Like 1
Δημοσ.

Λες ε?Εχεις κατα νου καποιο αλλο ελαφρυ antivirus?

Κάνε πρώτα αυτά που είπε ο lexmark

Ένα ελαφρύ είναι το avg αλλά εγώ δεν το προτιμώ...

Το avast είναι καλό :)

Δημοσ.

Eδω ειναι η εκκινηση..Βλεπετε κατι "βαρυ" ?

post-241162-0-35363600-1370710315_thumb.png

Eκανα και αυτα που ειπες lexmark κατεβηκε κανονικα τωρα,ξετικαρα και το pro..Κανω πληρη σαρωση και βλεπουμε..

Δημοσ.

Αυτό το cyberlink (power dvd 10)δε μου κάθεται καλά εμένα...

Ελαφρύ σου είπαν ρε Antwni! Όχι και το avast!! :lol: :P

Αν πρόκεται για το λαπτοπ στην υπογραφή της μια χαρά το σηκώνει όμως :P

Δημοσ.

Αυτό το cyberlink (power dvd 10)δε μου κάθεται καλά εμένα...

Αν πρόκεται για το λαπτοπ στην υπογραφή της μια χαρά το σηκώνει όμως :P

Eιναι το προγραμματακι που ειχε μεσα για να βλεπω DVD..

Δημοσ.

Ναι βγάλτο δε χρειάζεται να τρέχει όλη την ώρα...

Μόνο όταν ανοίγεις το πρόγραμμα...

Αν κάνουν τα ίδια που κάνουν και στην toshiba (γεμίζουν με ένα σωρό σαβούρες το λαπτοπ) τότε θα σου έλεγα να κάνεις ένα φορματ και να περάσεις μόνο τα απαραίτητα

Όχι πλάκα κανω :P

Και το nvidia δε χρειάζεται αλλά κάτσε να σου πει και ο εκτυπωτής...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...