lexmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Και ομως..Ισως φταινε και τα ακουστικα επειδη ειναι φτιαγμενα με 2 υποδοχες?Καινουργιο λαπτοπ ειναι βρε Μαγδαληνη..Πηγα και στις ρυθμισεις ολα στα υψη ειναι. Για 2 υποδοχες οχι *με Για ενα πραγμα μονο μετανιωσα σε αυτη την αγορα..Που το αγορασα απο τον Κωτσοβολο..!Πρωτον εχω μονο εναν χρονο εγγυηση(αλλος πωλητης μου ελεγε για 2),δευτερον μου μιλουσε μια πωλητρια για την εγγυηση που προσφερει το καταστημα 3 χρονων με 150 ευρω,καλη φαση αλλα λεφτα δεν ειχα μιας και το πληρωσα κας (και αν διεθετα +150 θα επαιρνα κατι ανωτερο)και πανω στην συζητηση μου λεει "αα τωρα τα εχουν κανει ευαισθητα τα λαπτοπ,σε κανεναν χρονο μπορει και να σου χτυπησει μια μητρικη",οσο να'ναι μια ανασφαλεια την εχω..Τριτον και κυριοτερο δεν εκανα ερευνα αγορας,επεσα με τα μουτρα σε αυτο το λαπτοπ.. Να με συγχωρεσει ο αντμιν που το θεμα το εχω κανει "γεωγραφια",απο την μια κατασταση στην αλλη παω,αλλα να μην ανοιγω ασκοπα θεματα καλυτερα. Καλύτερα που δεν πήρες την επέκταση από εκεί: Site: http://www.e-lenovo.gr/c.Epektasi-Eggyisis.222266.html">99 € Με το μικρόφωνο όντως κάτι δεν πάει καλά αν πρέπει να είσαι σκυμμένη πάνω από το laptop για να ακούγεσαι, αλλά μπορεί να είναι κάποια ρύθμιση που δεν την ξέρεις. Ίσως κάποιος τεχνικός ή κάποιος από εδώ με teamviewer, αν μπορεί, να σε βοηθήσει. Μπορεί να φταίνε και οι drivers στο τέλος, you never know. Για τα υπόλοιπα που σου είπε η πωλήτρια... έπρεπε να ήμουν μπροστά να μου τα έλεγε σε εμένα. Edit: Με πρόλαβε η Magdalhnh 1
anwnymh29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Καλύτερα που δεν πήρες την επέκταση από εκεί: Site: http://www.e-lenovo.gr/c.Epektasi-Eggyisis.222266.html">99 € Με το μικρόφωνο όντως κάτι δεν πάει καλά αν πρέπει να είσαι σκυμμένη πάνω από το laptop για να ακούγεσαι, αλλά μπορεί να είναι κάποια ρύθμιση που δεν την ξέρεις. Ίσως κάποιος τεχνικός ή κάποιος από εδώ με teamviewer, αν μπορεί, να σε βοηθήσει. Μπορεί να φταίνε και οι drivers στο τέλος, you never know. Για τα υπόλοιπα που σου είπε η πωλήτρια... έπρεπε να ήμουν μπροστά να μου τα έλεγε σε εμένα. Edit: Με πρόλαβε η Magdalhnh Τι χρονικο περιθωριο εχω ομως για να κανω την επεκταση απο την λενοβο?Ξερω ακουγονται γελοια τα 100 ευρω,αλλα τωρα δεν τα διαθετω..Κατσε να παρω και τον ανταπτορα που ειπε ο coolerman και βλεπω πως θα παει..Βασικα στο θεμα ηχου ειμαι λιγο απογοητευμενη..Το toshiba μου επαιρνε τα αυτια,αυτο δεν εχει υψηλες ηχητικες επιδοσεις..Μακαρι να ειναι κατι στις ρυθμισεις.
lexmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Τι χρονικο περιθωριο εχω ομως για να κανω την επεκταση απο την λενοβο?Ξερω ακουγονται γελοια τα 100 ευρω,αλλα τωρα δεν τα διαθετω..Κατσε να παρω και τον ανταπτορα που ειπε ο coolerman και βλεπω πως θα παει..Βασικα στο θεμα ηχου ειμαι λιγο απογοητευμενη..Το toshiba μου επαιρνε τα αυτια,αυτο δεν εχει υψηλες ηχητικες επιδοσεις..Μακαρι να ειναι κατι στις ρυθμισεις. Από το site: ΠΡΟΣΟΧΗ Μπορεί να ενεργοποιηθεί ΜΟΝΟ σε καινούργιους φορητούς ή σε φορητούς που βρίσκονται εντός του πρώτου χρόνου της εργοστασιακής τους εγγύησης. 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πρωτον εχω μονο εναν χρονο εγγυηση(αλλος πωλητης μου ελεγε για 2),δευτερον μου μιλουσε μια πωλητρια για την εγγυηση που προσφερει το καταστημα 3 χρονων με 150 ευρω, Νόμος 3043/2002 http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=fileinfo&id=5 Δικηγοροοοοιιιιι http://www.thelab.gr/eidiseis/h-apple-symmorfonetai-me-tin-ypoxrewtiki-dwrean-116055.html#post1063382509
magdalhnh Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Οπως γράφει ο lexmark και όπως έγραψα και εγώ, εντός του πρώτου χρόνου, δηλαδή ακόμα και την ημέρα λήξης της εγγύησης σου. 2
anwnymh29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Νόμος 3043/2002 http://www.efpolis.gr/el/library2.html?func=fileinfo&id=5 Δικηγοροοοοιιιιι http://www.thelab.gr/eidiseis/h-apple-symmorfonetai-me-tin-ypoxrewtiki-dwrean-116055.html#post1063382509 Πριν την αγορα μου μιλουσαν για 2 χρονια,απλα στον δευτερο χρονο δεν σου καλυπταν χοντρες ζημιες ας πουμε.. Οπως γράφει ο lexmark και όπως έγραψα και εγώ, εντός του πρώτου χρόνου, δηλαδή ακόμα και την ημέρα λήξης της εγγύησης σου. Αρα εχω χρονο γι'αυτο..!Αυτο ομως δεν μου το ειπαν!!Τσεπωσαν τα 600 και γεια σου!!Αλλα δεν φταινει αυτοι..
magdalhnh Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μα δεν σου το είπαν , γιατί δεν προσπαθούσαν να σου πουλήσουν την επέκταση εγγύησης της lenovo αλλά την δικιά τους!!! Εδώ σου μιλάμε για την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας!!!! Αυτή τη στιγμή υπάρχει και σε άλλο κατάστημα ακόμα πιο φθηνά http://www.mgmanager.gr/lenovo_epektasi_egguisis_gia_seira_g_apo_1_se__xronia/el/pid/5410/ 1
lexmark Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 απλα στον δευτερο χρονο δεν σου καλυπταν χοντρες ζημιες ας πουμε.. Not true Αρα εχω χρονο γι'αυτο..!Αυτο ομως δεν μου το ειπαν!!Τσεπωσαν τα 600 και γεια σου!!Αλλα δεν φταινει αυτοι.. Βασικά, αυτοί φταίνε, αλλά...
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Πριν την αγορα μου μιλουσαν για 2 χρονια,απλα στον δευτερο χρονο δεν σου καλυπταν χοντρες ζημιες ας πουμε.. "Ημιμετρα", δεν υπαρχουν! Αλλα δυστυχως και σοβαρα τωρα, οι μονοι που εχω δει, να εξυπηρετουνται αμεσα ηταν...δικηγοροι Οποτε, βγαλε συμπερασματα σου! 1
anwnymh29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Not true Βασικά, αυτοί φταίνε, αλλά... lexmark τσιχλα αγοραζεις και κοιτας αν σου αρεσει η γευση της!Οταν βρισκουν ουφακια σαν εμενα,που δεν εχουν γνωσεις,που δεν ασχολουνται οσο πρεπει καλα κανουν και τα κανουν!Ετσι ειναι..Εν παση περιπτωσει ειμαι ευχαριστημενη μεχρι στιγμης,μονο ο ηχος μου τα χαλαει αρκετα..Αν εχετε κατα νου κανεναν mp3 player να ακουω μουσικουλα λιγο πιο δυναμικα,μου λετε..
coolerman Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 αυτό το έχεις δεί;; κάνε οτι λένε,διάβασα οτι υπήρχε "θέμα" στο skype και είχε πολλούς θορύβους,και με αυτή την μέθοδο λύθηκαν τα προβλήματα με το mic RIght-click the Speaker icon in your taskbarClick "Recording Devices"Go to the "Recording" tabClick "Internal Microphone: Conexant 20561 SmartAudio HD" in the list of recording devicesClick "Properties"Go to the "Advanced" tabUNCHECK "Enable audio enhancements κάτι για ευαισθησία αναφέρουν,δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά μου..χαχα καί πές μας αν εξακολουθεί να είναι τόσο χάλια
anwnymh29 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 αυτό το έχεις δεί;; κάνε οτι λένε,διάβασα οτι υπήρχε "θέμα" στο skype και είχε πολλούς θορύβους,και με αυτή την μέθοδο λύθηκαν τα προβλήματα με το mic RIght-click the Speaker icon in your taskbar Click "Recording Devices" Go to the "Recording" tab Click "Internal Microphone: Conexant 20561 SmartAudio HD" in the list of recording devices Click "Properties" Go to the "Advanced" tab UNCHECK "Enable audio enhancements κάτι για ευαισθησία αναφέρουν,δεν τα πάω καλά με τα αγγλικά μου..χαχα καί πές μας αν εξακολουθεί να είναι τόσο χάλια Οκ το εκανα,οταν θα μιλησω skype θα σου πω αν βελτιωθηκαν τα πραγματα..Καλημερα.
coolerman Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Οκ το εκανα,οταν θα μιλησω skype θα σου πω αν βελτιωθηκαν τα πραγματα..Καλημερα. μας κρατάς σε αγωνία..δεν μίλησες ακόμα στο skype;; μίλα στον echo τον εικονικό
anwnymh29 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 μας κρατάς σε αγωνία..δεν μίλησες ακόμα στο skype;; μίλα στον echo τον εικονικό Ναι το εκανα..Εγω με ακουω πολυ καλα!!Μηπως εχει το προβλημα ο συνομιλητης,βεβαια δεν εχω μιλησει ακομα μετα την παραπανω ρυθμιση που μου ειπες να κανω.
coolerman Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Δημοσ. 16 Μαΐου 2013 Ναι το εκανα..Εγω με ακουω πολυ καλα!!Μηπως εχει το προβλημα ο συνομιλητης,βεβαια δεν εχω μιλησει ακομα μετα την παραπανω ρυθμιση που μου ειπες να κανω. εγώ πιστεύω βρέθηκε λύση με αυτό τον τρόπο. αλλά κρατάω και μια "πισινή"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα