coolerman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 δώσαμε την "απάντηση" αυτό είναι η ουσία. να δίνουμε λύσεις 1
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν θελω να τσαταρω το θεμα,αλλα οχι απλα δινετε λυσεις..Σωτηρες ειστε εδω μεσα!
coolerman Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δεν θελω να τσαταρω το θεμα,αλλα οχι απλα δινετε λυσεις..Σωτηρες ειστε εδω μεσα! να είσαι καλά,όλοι βάζουμε ενα "λιθαράκι" για να βρεθεί λύση antwni που είσαι;; για εσένα λέει :P 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Να μου επιτραπει αλλη μια ερωτηση ωστε να μην ανοιγω θεματα ασκοπα,στο καινουργιο λαπτοπ της υπογραφης μου εχω ενα θεματακι..Εχει μονο μια υποδοχη για τα ακουστικα μονο και οχι και για μικροφωνο,πχ αν θελω να μιλησω στο skype ο συνομιλητης δεν με ακουει καλα και πως να με ακουσει εφοσον υποδοχη για το μικροφωνο δεν υπαρχει..Τι μπορω να κανω εκει?Να αγορασω καποιο εξαρτηματακι που να εχει και τις 2 υποδοχες?Υπαρχει κατι τετοιο? Σκαιποτηλεφωνο (sic) εχεις δοκιμασει? Superβολικο λεμε Κατι, σαν αυτο: http://www.ebay.co.uk/itm/TOSHIBA-USB-VOIP-SIP-PHONE-SKYPE-MSN-YAHOO-CALLER-DISPLAY-BACK-LIGHT-CONTACT-LST-/221127887936?pt=UK_Computing_MicrophonesPhones_RL&hash=item337c3fcc40
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Σκαιποτηλεφωνο (sic) εχεις δοκιμασει? Superβολικο λεμε Κατι, σαν αυτο: http://www.ebay.co.uk/itm/TOSHIBA-USB-VOIP-SIP-PHONE-SKYPE-MSN-YAHOO-CALLER-DISPLAY-BACK-LIGHT-CONTACT-LST-/221127887936?pt=UK_Computing_MicrophonesPhones_RL&hash=item337c3fcc40 Καλα που εχω lenovo,αλλα τι πιο βολικο απο το να μην κρατας τιποτα? 2
Antwni Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 να είσαι καλά,όλοι βάζουμε ενα "λιθαράκι" για να βρεθεί λύση antwni που είσαι;; για εσένα λέει :P χαχαχαχα το ξέρω :P δώσαμε την "απάντηση" αυτό είναι η ουσία. να δίνουμε λύσεις Αυτή είναι η ουσία Αντε coolerwoman
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Καλα που εχω lenovo,αλλα τι πιο βολικο απο το να μην κρατας τιποτα? Ναι μεν αλλα, στο σκαιποτηλεφωνο, μπορεις να προσθεσεις μεχρι &10μετρη (!) usbκαλωδιοπροεκταση αμα λαχει, κ' μετα μεχρι πατιναζ κάνεις, ταυτοχρονως 1
lexmark Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Βέβαια, θα πρέπει να το ένα χέρι να το έχει στο κεφάλι του κοντά ο άλλος και όχι απλωμένο για να κρατάει ισορροπία.
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Tετραπλο τολουπ μπορεις να κανεις οσο μιλας ή θα μπερδευτεις με τα καλωδια?
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Tετραπλο τολουπ μπορεις να κανεις οσο μιλας ή θα μπερδευτεις με τα καλωδια? Μπορεις και Τολουπ και Τολούμπα και ...τα Παντα ολα / οι Αρκουδες τιποτα! 2
magdalhnh Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Παντως δεν μου ακούγεται λογικό να πρέπει να είσαι σκυμμένη πάνω από το ενσωματωμένο μικ του λαπτοπ για να σε ακουσει καλά κάποιος. Εκτός αν έχουν 5 μέτρα καλώδιο τα ακουστικά σου και κάνεις βόλτες την ώρα που μιλάς. Διαφορετικά δεν μου φαίνεται και πολύ σόι το μικρόφωνο του lenovo σου. Σίγουρα δεν έχει πρόβλημα?
anwnymh29 Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2013 Παντως δεν μου ακούγεται λογικό να πρέπει να είσαι σκυμμένη πάνω από το ενσωματωμένο μικ του λαπτοπ για να σε ακουσει καλά κάποιος. Εκτός αν έχουν 5 μέτρα καλώδιο τα ακουστικά σου και κάνεις βόλτες την ώρα που μιλάς. Διαφορετικά δεν μου φαίνεται και πολύ σόι το μικρόφωνο του lenovo σου. Σίγουρα δεν έχει πρόβλημα? Και ομως..Ισως φταινε και τα ακουστικα επειδη ειναι φτιαγμενα με 2 υποδοχες?Καινουργιο λαπτοπ ειναι βρε Μαγδαληνη..Πηγα και στις ρυθμισεις ολα στα υψη ειναι. Για 2 υποδοχες οχι *με Για ενα πραγμα μονο μετανιωσα σε αυτη την αγορα..Που το αγορασα απο τον Κωτσοβολο..!Πρωτον εχω μονο εναν χρονο εγγυηση(αλλος πωλητης μου ελεγε για 2),δευτερον μου μιλουσε μια πωλητρια για την εγγυηση που προσφερει το καταστημα 3 χρονων με 150 ευρω,καλη φαση αλλα λεφτα δεν ειχα μιας και το πληρωσα κας (και αν διεθετα +150 θα επαιρνα κατι ανωτερο)και πανω στην συζητηση μου λεει "αα τωρα τα εχουν κανει ευαισθητα τα λαπτοπ,σε κανεναν χρονο μπορει και να σου χτυπησει μια μητρικη",οσο να'ναι μια ανασφαλεια την εχω..Τριτον και κυριοτερο δεν εκανα ερευνα αγορας,επεσα με τα μουτρα σε αυτο το λαπτοπ.. Να με συγχωρεσει ο αντμιν που το θεμα το εχω κανει "γεωγραφια",απο την μια κατασταση στην αλλη παω,αλλα να μην ανοιγω ασκοπα θεματα καλυτερα.
magdalhnh Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Ακριβώς επειδή είναι καινούργιο σου λέω ότι δεν είναι λογικό να μην ακούγεσαι καλά με το ενσωματωμένο. Εγώ στο δικό μου όταν χρησιμοποιώ skype φοράω ακουστικά σκέτα, χωρίς μικ...με ακούνε από το ενσωματωμένο του laptop μου και δεν χρειάζεται να κάθομαι πάνω από το laptop για να με ακούσουνε καλά. Τα lenovo έχουν 1 χρόνο εγγύηση. Εκτός αν πάρεις κάποιο της επαγγελματικής σειράς, στα οποία δίνουν 3 χρόνια. Ο άλλος πωλητής όταν σου έλεγε για δυο χρόνια εγγύηση , σίγουρα σου μιλούσε για άλλη μάρκα laptop. Πχ Sony, Dell, Samsung έχουν δυο χρόνια εγγύηση. Καλύτερα που δεν πήρες την εγγύηση του Κωτσόβολου, γιατί δεν είναι της επίσημης αντιπροσωπείας και κάτι τέτοιες εγγυήσεις να μην τις προτιμάς. Επέκταση εγγύησης μπορείς να κάνεις στο laptop σου , εντός του πρώτου χρόνου.... Site: http://www.e-lenovo.gr/p.G-Series-Epektasi-Eggyisis-apo-1-se-3-CHronia.729431.html">από 1 σε 3 χρόνια με 99 ευρώ 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2013 Για ενα πραγμα μονο μετανιωσα σε αυτη την αγορα..Που το αγορασα απο τον Κωτσοβολο..!Πρωτον εχω μονο εναν χρονο εγγυηση(αλλος πωλητης μου ελεγε για 2),δευτερον μου μιλουσε μια πωλητρια για την εγγυηση που προσφερει το καταστημα 3 χρονων με 150 ευρω,καλη φαση αλλα λεφτα δεν ειχα μιας και το πληρωσα κας (και αν διεθετα +150 θα επαιρνα κατι ανωτερο)και πανω στην συζητηση μου λεει "αα τωρα τα εχουν κανει ευαισθητα τα λαπτοπ,σε κανεναν χρονο μπορει και να σου χτυπησει μια μητρικη",οσο να'ναι μια ανασφαλεια την εχω.. Πιθανοτατα, να εχεις 2 ετη εγγυησης -> απο το καταστημα αγορας, το 2ο ετος. Λεω "πιθανοτατα" γιατι, αν δεν εισαι δικηγορος ο ιδιος @ Ελλαδα, σωθηκες.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα